Vallahi kocamı çok seviyorum ama bazen özellikle kış aylarında böyle hafif bir göbeği oluyor o zaman Bir de gözüme hiç çekici gelmiyor ama sonra spor yapıp veriyor genellikle şu an çok fit mesela
bu sıtede kocam yazısı yazanların cogusu fake neden dersen Şu an bızım burada saat 1.30 turkıyede 2.30 bu saatte koca yanında uyuyor olur o telefon neden elınde der YANI YALANLA KENDIN GIBILERI KANDIR DÖNME MAHMUT ABI @kuraltanima
@farukEFENDİ1 illa iftira atmak yerine Bak farklı şeyler de düşünebilirsin belki iş yerinde yoktur belki bir yere gitmiştir belki iş gezisine gitmiştir ama siz iftira atmayı tercih eden bir kitlesiniz devam edin
@farukEFENDİ1 bunların hiçbirisi ispat değil bunların hepsi senin tezlerin sen önce tezle ispat arasındaki farkı bile bilmiyorsun ortaokul mezunu olduğum belli Hadi yallah hadi zaten
Şimdi de evli kadınlara yazabilmek için böyle numaralara mı girer oldunuz bana bak köpek sürüsü bana bak evde kalmış andaval bana bak ufak adam seni var ya ezim ezim ezerim gece gece Sana adam olsam bir tane kadın erkek yerine koyar seni yarım erkek yallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet, sevince her halini beğenirim. Birini sevince gözünüzde kıyaslanamaz duruma geliyor ve istediğiniz her şey onda bütünleşmiş oluyor.
aaa o nasıl laf öyle elbette hayır seviyor olmam miyop olduğum anlamına gelmez
Olursa evet zaten seviyorsan her halini begeniyorum dur
Sevdiğim dünyanın en güzel kızıdır, beğenirim
Sevinci, gülmesi, kahkahası, şaşkınlığı, siniri vs vs vs... Her halini ezbere bildiğim her haline vurulduğum dünya güzeli @The_Muallime 🥰
Her halimi, en yalın halimi sadece sen biliyosun @cilgin-haritaci 😍
@The_Muallime sadece ben bileyimmm 🥰🥰
Vallahi kocamı çok seviyorum ama bazen özellikle kış aylarında böyle hafif bir göbeği oluyor o zaman Bir de gözüme hiç çekici gelmiyor ama sonra spor yapıp veriyor genellikle şu an çok fit mesela
bu sıtede kocam yazısı yazanların cogusu fake neden dersen Şu an bızım burada saat 1.30 turkıyede 2.30 bu saatte koca yanında uyuyor olur o telefon neden elınde der YANI YALANLA KENDIN GIBILERI KANDIR DÖNME MAHMUT ABI @kuraltanima
@farukEFENDİ1 birincisi kocam karşımda ve televizyon izliyor. İkincisi de istediğini düşünebilirsin Hadi yat
@farukEFENDİ1 illa iftira atmak yerine Bak farklı şeyler de düşünebilirsin belki iş yerinde yoktur belki bir yere gitmiştir belki iş gezisine gitmiştir ama siz iftira atmayı tercih eden bir kitlesiniz devam edin
@kuraltanima
1 fakesın
2 kanıtlarım
3 kanıtlayamaz ısem esek gıbı anırırım
4 sımdı kıvırıp kacarsınd hashd
sende gurur olsa kıvırıp kacmazsın dhsahdah
@farukEFENDİ1 kanıtla kanıtlamazsam adam değilsin tamam hadi bekliyorum
@farukEFENDİ1 kaçan yok yarım erkek Ben buradayım korkma Hadi kanatla kanıtlamazsa kardeşimsin kanıtlamazsan geysin
böyle kıvırırsın...
@farukEFENDİ1 bunların hiçbirisi ispat değil bunların hepsi senin tezlerin sen önce tezle ispat arasındaki farkı bile bilmiyorsun ortaokul mezunu olduğum belli Hadi yallah hadi zaten
Şimdi de evli kadınlara yazabilmek için böyle numaralara mı girer oldunuz bana bak köpek sürüsü bana bak evde kalmış andaval bana bak ufak adam seni var ya ezim ezim ezerim gece gece Sana adam olsam bir tane kadın erkek yerine koyar seni yarım erkek yallah
Tamam kıvıruyorum hadi yallah
bewyler son sozumdur böyle vallahı bıllahı dedıgıne bakmayın bu kadın degıl gay ınanmayın hadı sustum
@farukEFENDİ1 he tamam
Tabikide gerçek seven insan kusurlarına bile aşık olur
Her haline bitiyorum 🥰 @cilgin-haritaci
https://youtu.be/PrJULYp6XJc şunu da şuraya iliştirmezsem eksik kalır @cilgin-haritaci ❤️
Şımartma gece gece yaa 😍 🙈 @The_Muallime
Evet severim.
Güzel görünür her haliyle :)
Evet seven insan kusuru bile sever
beğenmek değilde severim diyelim
beğenirim
Evet ~ ℳ
Hem de her halini
Nefes alsın yeter seveni severiz
evet tabikide
Evet
Evett