Nasıl bir davranışta bulunursa sizi etkileyebilir? Ondan hoşlanmanız açısından baktığınızda, davranışları ne kadar etkilidir?

İlgi, ilgi, ilgi. Birine ondan hoşlandığını belli etmenin en güzel, en kesin yolu budur. Her şeyiyle ilgilendiğini gösterirsen, samimiyetini de görmüş olur ve bammm :D
Burcunuz nedir acaba
Ejderha burcu
Yükselen de Khal Drogo olmasın
@Scubadiverrr aaa burçlarla alakalı bilgilerin çok şaşırtıcı
Sadece benimle ilgilenirse, bana iyi davranırsa ve diğer kızları umursamazsa eğer kendisi ancak o zaman benim ilgimi çekebilir ama net olarak hoşlanır mıyım bilemiyorum
Benim için yapabileceği fedakârlıkları gördüğümde veya beni gerçekten sevdiğini hissettirdiğinde. En önemlisi de ne kadar düşünceli biri olduğunu gördüğümde. 🦋
Çok kriter var çok :D
En önemlilerini söyle işte 😂
Elimizde ketçap mayonez kalmadı, şansına küs 😂😂😂
Öyle birini bulursan kaçırma zaten 😂😂
Halıya sar, kaçır, en etkili kaçırma yöntemi 😂😂
Ahaha yok ben direkt babasından isteyeceğim inşallah 😅😅
Ama babası zorluk çıkarırsa o taktik gündeme gelebilir jdjdjd
Cevap
16Cevap
Kararlı olmalı. Ne istediğini bilmeli.
Sevgisine sahip çıkarsa, ilgili, dik olursa etkiler.
Beni takıntılı bir şekilde severse
Şöyle olursa hoşlanırım ya
https://www.youtube.com/embed/to5ZXQ2xehQİdeal erkek işte ahhaha
Her şeyden öte samimi olduğuna inanırsam benim için tamamdır..
- Ne olursa olsun, yılmadan beni isterse...
- Gölgem gibi varlığını belli etmeden beni izlerse...
- Davranışları; nasıl göründüğünden, mesleğinden, onunla ilgili ilk izlenimimden daha önemli.
Bir şey yapmasına gerek yok.. Hoşlanıyorsam hoşlanıyorumdur..
Özgüvenli (egoist olmayan), karakterli tutarlı davranış , Kibar düşünebilen , argo kullanmaması ve kalitesi olup herkesle arkadaşlık kurmaması beni etkiler.
sadece bana özel jestler yaparsa direkt dikkatimi çeker en belirgini bu ama daha çok kriter var.
Hoşlanmam için bir şey yapması gerekmez yapsada hoşlanmam. Önce ney isem sonrada aynı olurum değişmez.
Ben ilgi severim. Sürekli benimle ilgilensin ve başka kızlarla konuşmamalı ya da o mesafeyi koruyabilmeli.
Efendi , ağır ve olgun davranmalı. Davranislari, söylemleri ile tutarli olmali. Ayrica karsi cinsle kesinlikle mesafeli olmalı.
Ağır olmalı benden hoşlanıyorsa bile
bunu sürekli dile getirip beni boğmamalı nazik ve kibar olması da etkiler
Niye herkes bu kadar emin konuşmuş ya? Bazen birini ne yaparsa yapsın sevmezsin bu kadar emin konuşmam şahsen
Aradığının benim gibi biri oldupunu hissedersem ve birbirimizi beğeniyorsak olabilir. Hoşlanırım yani.
Bir kere benim de ondan hoşlanmam lazım. Daha sonra aramızda etkileşim olursa, samimiyetine de inanırsam tamam bu iş.
Kriterlere uygun olması lazım ama genelde senden hoşlanandan değil hoşlanmayandan hoşlanırsın sekmez bu
Efendi saygılı olursa sevdiğini sözleriyle ve hareketleriyle gösteriyorsa sevmediğim şeyleri sergilemiyorsa.
bi şey yapması yetmez karakterini sevmem gerek
Bana güven vermeli guvendiysem hoşlanıyorum demektir🤗
Ona dokun. Gerçekten hislerini anlamda yardımcı olucaktır ( yani bana öyle olmuştu) Dokun derkende yapış koluna değil çak yap ben çok saçma bı şekilde bı anda çak demiştim 😅 merak etme senden hoşlanıyorsa rezil olmuş olmazsın seni seviyorsa her halinle sever 🙃anlamak için çak yap😉
Güzel bakmalı ve güzel görmeli. Gülüşü güzel olmalı. Dili tatlı.
Özenli ve hassas davranıyorsaa centilmen bir bey isee 🥳
Bana güven verirse ve hep yanımda olacağını hissettirirse ondan hoşlanırım
Benimle ilgili ufak detayları hatırlaması etkiler mesela
Eğer tip olarak azıcık ilgimi çekmişse bir merhaba demesi bile yeterli o kadar basit yani 😂😂
Benim önce birinden hoşlanmam lazım , kova olmak zor ya :D
Hoşlanmasın benden kimse uzak duruyorum kendi halimde mutluyum
Dinlemesi yeter ve benim yerime küfür etmesi
İlgilenmesi gerekiyor tabi ki benimle, değerli olduğumu hissetmem lazım, çok var kriter.
Adım atması gerekiyor.
Her zaman benden bir şey beklemesin.
İçtenlik ve ince düşünce , yüz yüze görüşme olursa gözlerimin içine bakması
Sevginin tek bir ölçütü yok samimi davranması tabi ki çok önemli bir etken olur
Kitap storyleri paylaşır edebiyat seven birisi olduğunu anlatsam hoşlanmaya başlarım
İlgi göstermesi, iltifat etmesi, yardım etmesi, güldürmesi, bakışması, dokunması hoşlandırır
düşünceli, anlayışlı, güvenilir olduğunu ve beni gerçekten sevdiğini hissettirdiğinde
Kendini sevsin yeter başka bir şey istemem
benimle cidden ilgilenip deger verdigini hissettirirse olur cunku hayatinda onemli bir yerim oldugunu dusunursem o da benim hayatimda onemli bi yere sahip olur
Ben benden hoşlanan birinden hoşlanmam
O da iyiymiş 😂
Güzel çekici olması lazım başka türlü etkileyemez benj : )
Çabalamalı sevdiğini belli etmeli gözlerimin içine anlamlı bakıp gülmeli
Karşılıklı his beslemek yeter ilgili olması beni kendisine çeker
Anlayış, sabır, emek benim için çok önemli
Dudaklarıma yapışıp öperse...
Kalbimi çalarsa😄
Güzel gülüyorsa
Boğmadan gösterilen ilgi beni kandirabilir
Hayvanları sevmesi yeterli
Baştan hoşlanmadıysam daha da hoşlanmam
Bana benzeyen yönlerini görürsem
benden hoşlanmaz ise hahaha
Cok ilgili davranirsa bana