Sizden hoşlanan biri ne yaparsa, nasıl davranırsa sizde ondan hoşlanırsınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benden hoşlanan birisi ile kafa dengi isek yani ortak ilgi alanlarımız çoksa ve birbirimiz ile çok iyi anlaşıyorsak o zaman hoşlanırım. yani aslında bunun için karşılıklı çekim olması gerekiyor ilk önce bu olduğu sürece benden hoşlanan kişiye aşık olurum zaten ama ben kendim kimseye ilk önce aşık olup etkilenmiyorum. bunun için benden etkilenmelerini bekliyorum
Bir şeyler yaptı diye hoşlanmam.. O enerji, frekans, uyum varsa; bir de kalp daha fazla atıyorsa olur ancak..
Çünkü aynı şeyi herkes yapınca aynı şeyler hissedilmiyor..
Cevap
10Cevap
Gerçekten bunu hissettirebilirse ve duyguları konusunda samimi ise karşılık bulması muhtemeldir benim penceremden..
Ben boyle genellemelere karşıyım ya. Enerjiyle ilgili. İnsanına göre değişir. Biri vardır aynı hareketi yapar hoşlanmazsin diğeri yapar hoşlanırsın.
Cafeye gittik. Oradaki Garsona adını sorması, onla bir kaç dakika da olsa sohbet etmesi, halini sorması beni sevindirirdi. Onunda bir birey olduğunu düşünürüm.
bunun bir formülü yok bence :D şaşırtsın beni ashas kendimi keşfetme sürecindeyim halen zaten :D
Öyle bir ayrim yok ya. Biri var mesela ne yapsa olmaz diye düşünüyorum. Büyük konuşmayimda
Kendinden emin , ne istediğini bilen ve zeki ise hoşlanmasına gerek yok. Dikkatimi çeker benim
Çabalayacak. Çabalamak zor gelip başkasında şansını denemeyecek gibi gibi..
Ben ondan hoslanmadim isem onun hoşlanmasinn bir anlamı olmuyor bende
Heyecanlanıp saçma sapan hareketler yaparsa hoşuma giderdi.
Ben de kendisinden hoşlanmadığım sürece ağzıyla kuş tutsa yine olmaz. Maalesef...
Sıcakkanlı içten doğal sempatik olsun yeter be Astaravista baby
Bilmem ne yaptığına bağlı 😊🙈😅
Ben beyaz diyince o da siyah desin. 🦅
İlk başta hoşlamadığımdan ne yapsa hoşlanmam..
Hiçbir şey benden hoşlanan olmaz
güzel ve çekici ise bi içki ısmarlarım
kriterlere uyarsa
Sevdigim şeyleri yaparsa hoşlanırım belki
Söylemesi yeter 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?