Biz 5 yıldır sevgiliyiz ve benim 3. Üniversitem sürekli okumak gereksiz okul devletin insanları cahilleştirmek için kurduğu bi düzen ben senin daha ne okuduğunu bilmiyorum o kadar ilgilenmiyorum diyip duruyor bunun sebebi ne olabilir.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okuyan sensin sen söyle, okudukça cahilleşiyor musun sence?
Hayır üniversite olmasa ben bu kadar kendimi geliştiremezdim
O zaman sevgilinin bu dediği şey doğru değil, demek ki yanlış düşünüyor yanlış biliyor. Ya onun fikrini de değiştir ki böyle kafa yapısına sahip birinin fikri değişmez, onun için tek doğru bildiği doğrulardır ya da kulak asma ve hayatına devam et. Bu hayat senin hayatın, ne yapacağın, nasıl bir yol çizeceğin seni ilgilendirir sevgilinde seni çok istiyorsa sabırla bekler ve kararına saygı duyar.
Ailesi bi dönem okuyan kız seni kapının önüne koyar ben babana bakmazdım gibi şeyler demiş. Şu an evlenmek istemiyor zaten bi dönem istiyordu sonra ben üni kazandım şimdi ekonomiyi ve sosyolojik olarak onu kısıtlamamdan korkuyor. Ki ben sadece o dışarı çıktığı zaman arıyorum o da ona güvenmediğimden değil merak ettiğim için bir şey mi oldu morali nasıl eğlenceli vakit geçiriyor mu bir de bir yere gittiği zaman söylesin istiyorum tamam söylüyor ama bunun karşılığında bana çok sıkıyorsun beni diyor.
Yani kısaca evde yemek yapacak, baş kaldırmayacak, paranın hesabını bilmeyecek ama köpek gibi çalışacak birini arıyormuş ailesi de kendisi de. Sıkma konusunda ise bence arama bırak kendisi arasın madem sıkıyormuşsun biraz geri çek bakalım kendini 2 gün sonra niye aramıyorsun diye hesap sorar bu sefer de.
Ama onu abisinin eşi de üniversite okudu şu an çalışıyor iyi bi maaş alıyor. Ben ne zaman üni başladım o zama bi haller oldu ondan önce sürekli değişeceksin terk edeceksin başka birini bulacaksın bizim bu arkadaşın başına geldi
Falan demeye başladı bana
İlgisi yok bence, senin sevgine ve güvenine inanmıyor anlaşılan. Okuyan bir insanın aklı başındadır evlilikte olumsuzluk durumunda elbet mecbur bırakmak ister bu gayet doğal. Ama cahil bir insan böyle mi mesela. İstediği şey, gözün açık olmasın, eğitmili, bilgili olma. Kim bilir abisi neler anlattı da böyle korkuları var yengesi demek ki akıllı bir kadın.
Kafe bar takılacaksin açık giyineceksin ki ben üniden öncede kafe bar geziyordum hatta ben okula cropla bile gitmedim hep düzgün kıyafet giydim ama onun için değil okula hocaya saygıdan ben üniden öncede etek giderdim makyaj yapardım yani bana bu yönden bi değişim olmadı hep derdi bizim lisede bi kız erkek gibiydi üniversiteye gitti dekolte giymeye başladı diyorum olabilir belki o zaman bunu doğru olduğunu düşünüyordu şimdi onu gördü kendine göre doğru olanı yapıyor üni de sapıtan senin dediğin gibi değişen insanlar kendini bilmeyen insan diyorum inandiramıyorum bizim köyde kızlar şalvar giyerdi şimdi kafe bar takılıyor diyor ya köyden gelen bi insan zaten merak eder o tür ortamları diyorum beğenmiştir diyorum değişti işte diyor
Okul zaman kaybı git çalış daha iyi senin yaşında vasıtam vardı benim diyor
Evliliğe de mi bu yüzden sıcak bakmıyor?
Evet, kendisince üniversiteye giden birisi değişir, kısa giyinir, erkeklerle sarmaş dolaş olur, gözü açılır, evliliğe sıcak bakmaz, baksa bile hemen boşanır yani üniversiteye giden bozulur diye düşünüyor, senin değişeceğini, onu bırakacağını düşündüğü içinde okumaya b0k atıyor işte. Yani fikirlerini sana empoze etmeye çalışıyor, gördüğü örneklerden dolayı seni de öyle zannediyor. Bence umursama kendin oku ve değişmeyeceğini o da zamanla görerek anlar.
3. Üniversitem daha ne kadar anlayacak
Kıt beyinli demek ki kanka. Bence çok sallama hayatına bak, sonra yarın bir gün pişman olursun keşke öyle yapmasaydım diye. Bırakma sakın okumak istediğin kadar oku.
O dediği için asla bırakmam ama seviyorum onun bu tutumları üzüyor beni evliliğe sıcak bakmamasi okumaya sıcak bakmamasi bazen diyorum ki biz ayrılsak 6 7 ay sonra hemen evlenir.
Böyle biriyle sevgili olma geleceğini yakma
Seviyorum 😔
Sevgi karın doyurmuyor o sevgi ileride sana kabus olur
Geleceğini yakma derken ne olabilir ki en fazla
Çalışma, sosyal hayatına müdahale etmeye başlar! Ve senin eğitimine hiç saygısı yok k
Arkadaşlarımla bi şeyler yapıyorum kızlı erkekli direk bana ben uyuyorum mesajı atıyor
Öyle erkek arkadaşın @mk
Beni takdir edeceğine hep aşağılıyor boşuna okuyorsun iş bulamayacaksın. Bir işe gir daha iyi
Ne alakası var ki ne yapmak istiyorsan onu yaparsın bu durum onu alakadar etmez
Bence ne okuduğun çok önemli iş bulamasan bile orada edindiğin tecrübe, çevre aldığın eğitim orada geçirdiğin zaman o kadar kıymetli ki
Hayır maddi gücün var ise istediğin bölümü okursun kime ne
Neden gereksiz görüyor anlamıyorum
Benim naçizane fikrim böyle bir geri kafalıdan ayrılırdım
Aslında benden daha zeki istese o tıp bile kazanırdı.
Zeki olan insan cahil düşünceleri ile böyle şeyler yapmaz zeki ise bunu icraate geçirirdi ha doğrudur her zeki olan insan tıp okuyacak diye bir şey yok tabiki ya da üniversite ama düşünceleri ile belli eder zekasını. Şu anlattıkların cehaletten başka bir şey değil
Seviyorum ama 😔
Seviyor olabilirsin o da belki seviyordur ama seven insan sevdiğini sadece elinden kayıp gitmesin diye kısıtlar ama bu öyle bir şey değil işte
Sizce bunları diyerek beni kısılıyor mu çünkü geçmişte daha özgüvenliydim
Geçmişe kıyasla farklılık hissediyorsan evet kısıtlıyordur
Önceden daha güzel hissediyordum daha zeki ama şimdi sivilcelerimi dert ediyorum fiziğimi hatta tırnaklarımı bile başka kızlarla kendimi kıyaslıyorum çevresindeki kızlara bakıyorum benden güzel mi diye
Bir insan eğer en yakınındaki insanın yanında özgür hissedemiyorsa davranışlarını değiştirmek zorunda kalıyorsa (tabi yani hatalı rahatsız edici davranışlar değil ise) o kişi doğru insan değil diye düşünüyorum
Hiç bir zaman benimle evlenmek de istemedi
Ciddi düşünmüyorsa seni kısıtlıyorsa yanında iken sen kendin gibi yaşayamıyorsa ben ne anladım bu ilişkiden sabaha kadar beni sevdiğini söylesin
Kapitalizm baby dlzmd
Onunla ne alakası var dndjdndn
Bana gebeş gaplumbağa alsana skzm
Alayım guzuma
Senin erkek arkadaşın mı var
Düğünüm var benim bu cuma yok pızırtasi
Senide kaybettik bea