AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yakışıklı, kaslı baklavalı olsun
Lgbt bireyimi
Evet
Zaten lgbt bireyleri çok yakışıklı özellikle trans erkekler çok tatlı
Trans erkek olmaz. Pipisi küçük, zevk vermez. Gay ya da biseksüel erkek olacak. Diğer lgbtlerle seks yapmam
Bu senin tercihin ben pasif lezbiyenim ben erkeksi kızlara aşığım ya erkeksi kız olacak beni yatakta bastıracak ya da trans erkek olacak ikisinden biri ya aktif lezbiyen ya trans erkek tercihim her kızın tercihi farklı ben çok zevk aliyorum
Trans erkeklerin her cmden yar. ragi var ve ameliyat olduklarında 17cm oluyor seni altından indirmez biz kızlarda çok fenayiz ha
Pipisi küçük dedin koptum ya daha önce çok trans erkek pipisi emdin galiba ahahah
Trans kadınla trans erkeği birbirine karıştıracak kadar canım bir kızsın trans erkeğin pasifi yoktur hep aktiftir
Trans erkeklerin içinde pasif olan yoktur hepsi aktiftir anlamını bilmeyen cahil gaylarla işi olmaz kadın * bunları ogren
Safinaz ya pipilerini görecek kadar aşmışsin trans erkekleri görünce hala trans erkeklere laf ediyor sen trans erkeklerin sikine niye bakıyorsun
Seninle kavga etmek istemiyorum cahilsin çünkü trans erkeklerin hepsi erkek düşmanıdir erkek düşmanı olmalarıyla tanınırlar daha bunu bile duymadiysan yuh trans erkekler sadece kadınları sever ve bende biyolojik erkekleri sevmediğim için trans erkeklerin etrafında geziyorum
Trans kadınla trans erkek farklı şeyler sen trans erkekle trans kadını birbirine katıp karistirdin trans erkek doğuştan kız doğar kendini erkek olarak hisseder ve ameliyat olur bedenen erkek olur kendini erkek gibi hisseden cinsiyetin hoşlandığı tek cinsiyette kadınlardır trans kadınlar ise doğuştan erkek doğar kendini kadın olarak hisseder ameliyatla kadın olur ve pasiftir yani trans erkek aktif trans kadın pasiftir * taraf trans erkektir okey
Trans erkekte çeşit çeşit boy boy yar. rak var sana kaç cm lazım takma kullanıyorlar ameliyat olmayan trans erkekler seni hangi cm yar. rakla sevsin istersin
Trans erkeklerin yar. ragi boy boy beton yetmez
Bana yatakta en çok trans erkekler zevk veriyolar çok erkeksiler ve çok güçlüler biyolojik erkeklerden daha güçlüler yatakta sana trans erkekler kaç cm soktu
Rüzgar Erkoçlar trans erkek. Pipisi küçük olduğu için kadına zevk veremedi ve biyolojik erkekle aldatıldı.
İffetli bir kızın namusuna dil uzatmaya utanmıyor musun?
@Melisaxinci trans erkeklerden hoşlanıyorsan Lezbiyen değil bisex oluyorsun trans erkeklerde erkektir ve trans erkeklerde pasif olabilir
+trans erkekler neden erkek düşmanı olsun?
@linixa Evet, haklısın.