Hayır. Bizde bulamıyoruz. Atlıyor muyuz? Bu onun karaktersiz, iradesiz olduğunu gösteriyor. İnsanları yargılarken kendimle karşılaştırırım genelde. Panseksüelim. Panseksüel olmama rağmen genelde sapımdır. Ben böyle isem hayatıma alıcağım kişide böyle olmalı. Ondan saygı duymuyorum. Kendi hayatları. Ne yaparlarsa yapsınlar. Ama o genelleme içine girenlere gram saygım yok. Aynısı diğer cinsel yönelimlere sahip insanlar için de geçerli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Normal erkeklere göre daha az zararlı gibi görünüyorlar 😕
Bence de
K4s4r olmadığı sürece sıkıntı yok. Benim çevremdeki gayler hep daldan dala atlayan abaza tiplerdi
Belkide daldan dala atlamalarının sebebi kendilerine göre birilerini bulamamalarıdır?
Hayır. Bizde bulamıyoruz. Atlıyor muyuz? Bu onun karaktersiz, iradesiz olduğunu gösteriyor. İnsanları yargılarken kendimle karşılaştırırım genelde. Panseksüelim. Panseksüel olmama rağmen genelde sapımdır. Ben böyle isem hayatıma alıcağım kişide böyle olmalı. Ondan saygı duymuyorum. Kendi hayatları. Ne yaparlarsa yapsınlar. Ama o genelleme içine girenlere gram saygım yok. Aynısı diğer cinsel yönelimlere sahip insanlar için de geçerli
gerçekten haklısın
@hacii_gotye Mantıklı doğru söylemiş sin
Nazik olmamız efendi olmamız tabi her gay aynı değil
Sevdiğim bir özellikleri yok sevmediğim bir özellikleri de yok
Kibar olmaları, çoğu erkek kendini maço olarak senden üstün görür ama gaylerde o yok
Bi pasif tanıdım burda
Sıfır kompleks
Her dediğininyapıyor
bu biraz insanı kullanmak olmuyor mu
Yok hayır öyle diil
Mesela ilişkiyi sordum her şeyi yaptım onu yaptım bununuapwrım diyo
hmm ok
Sen pasif misin
APyim
İyi , tatlı insanlar olmaları. Konuşmaları çok nazik. Kimseye zararlı yok.
Anlayışlı ve geçimli oluyorlar
Sevmiyorum gayları. Uzak dursunlar benden.
ya çok tatlı ve samimi oluyorlar
kaç defa gay tanıdığın oldu ki?
@Executorr10 okul arkadaşlarımdı. 3
3 ne
senle yakın durmak için gay taklidi yapmıştır change my mind
@Executorr10 sevgilileri vardı kanka. 3 kişi tanıdm sevgilileriyle beraber 6 oluyorrr
Erkeklere düşen kız sayısını arttırmaları :d
Onların yanında fazla açık giyinebiliyorum.
fazla açık giynince ne oluor?
daha rahat hissediyprum. Bazen s•tyen bile takmıyorum.
nasıl daha rahat hissediyorsun ruhsal anlam'da mı fiziksel anlamda mı?
@Executorr10 Gaylar kızlalardan hoşlanmadığı için kızlar rahay giyenebiliyorlar knk
gayler 2ye ayrılıyor diye biliyorum aktif pasif?
gayette kızlardan hoşlanıyorlar
Hic bisey