Sevgilimle yaklaşık 7 aydır konuşuyoruz ama ben ileriye dönük hayaller kurduğumda pek karşılık vermiyor kendi benimle ilgili ileriye dönük hayaller kuruyor arada. Ben evlilikle ilgili bir şey sorduğumda belirsiz cevaplar veriyor, yarın ne olacağını bilemeyiz diyor. Sizce ne yapmak istiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen herşeyini ona göre ayarlar onsuz yapamayacağını izlenimini verirsen kaçar evlilik aklında bile olmasın evet ciddi düşün onunla ama her daim evliliğe hazırmış izlenimini verme. yüzyılın haklı tespiti olarak görüyorum erkekler kadınları kovalamayi sever bırak o biraz seninle ilgili hayal kursun evlilik planı yapmaya baslasin hayalindeki kadın olduğunu anlamasına izin ver sürekli soru sorma evlilik ve gelecek hakkında akışına bırak ve eğer hala bir adım atmazsa bir halt bekleme ondan ayrıl seni oyalıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ben misin... 7 aydır konuluyoruz ve ben sordupumda tamamiyle aynı. Ama tek fark bana henüz askerlik yapmadığını, borçları olduğunu, benim henüz atanmadığımı ve çok fazla hayatımızda brlirsiz değişken olduğu için biraz zaman tanımamız gerektiğini söylüyor. Senin de öyle olabilir.
28 Yorumla
Soran+1 yılAynı cevaplar borçlar vs. Vs. ayrılsam mi bilmiyorum zoruma gidiyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılAyrılma henüz çok erken zaman tanı ilişkinize ve beraber zaman geçirmeye anılar oluşturmaya bak
- +1 yıl
seni sevdiğine emin değilde olabilir. ama sevdiğine emin biri bulduğunda evlenme hızına şaşıracaksın xd
Soran+1 yılAyrıldım ya
Soran+1 yılZaten cimriydi de
Soran+1 yılYapamıyordum
- +1 yıl
hayat gönlünce olsun,
- +1 yıl
Güzel vakitler geçirebilirsiniz hemen evlilik istiyorsunuz olur mu ki bu işler şıp diye
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Daha 7 ay olmuş, ne yapmasını bekliyordun ki? En az 2 sene aynı evde yaşamadan evlenmek çok tehlikeli, çünkü karşında ki insanı anlaman için aynı evi 2 sene paylaşman gerekli.
Dışarıda geçirdiğin 7 aylık bir flört döneminde hayatının geri kalanını paylaşıp paylaşmayacağına karar verebilecek kadar tanıyamazsın karşında ki insanı.
00 Yorumla
+1 yıldürüst ve net yaşamak zor değil. aklındakileri söyleyecek kadar sana saygısı yok ve cesaretsiz. bunun adı oyalamaktır. seven erkek idealine koşar oyalamaz. gerçekler xd
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinizle açık ve dürüst bir şekilde hislerinizi paylaşın. İleriye dönük hayallerinizi ve evlilikle ilgili beklentilerinizi ifade edin. Onun düşüncelerini ve hislerini anlamaya çalışın. İlişkinizde açık ve sağlıklı iletişim kurmak önemlidir. Sevgilinize, gelecekle ilgili beklentilerinizi ve endişelerinizi konuşma fırsatı verin. İlişkinizin nereye gittiği hakkında bir anlayış geliştirmek için birlikte konuşun. Evlilikle ilgili beklentileriniz hakkında net olun. Sevgilinizle uzun vadeli hedefleriniz ve değerleriniz hakkında konuşun. Bu konuda hangi konuların önemli olduğunu ve nasıl bir gelecek istediğinizi belirtin.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Hazır olmayabilir. Kendine göre gerekçeleri vardır illaki. Evlilik azıcık bir parayla olan bir şey değil. Sırf salon tutmak bile 100000. Kalem kalem oturup hesaplarsanız kabataslakta olsa kolay bir şey olmadığını görebilirsiniz. Bu ciddi bir karar ve ailesinin durumu nasıldır. Şu anda böyle bir yükün altına kendisi de ailesi de girebilir mi? Bunlar ciddi sorunlardır. Açıkça konuşmanızı önerebilirim. Ayrılmak istese zaten ayrılırdı. Bahane bulmaya çalışırdı. Onun kendi kafasına takılan bir şeyler var ki yarının ne olacağını bilemeyiz diyor.
128 Yorumla- +1 yıl
Yoo o salon dediğinizin yapılma gerekliliği 'sıfır' ben çok gördüm hiçbir şey düzenlemeyen o parayla mis gibi karısını balayına çıkaran (para olsa bile tercih düğün yapmamak) en gereksiz şeylerden biri o kadar gereksiz çok az şey söyleyebilirim çok rahat evlenip rahat rahat yaşayanlar var çevremde, bokunu kurutup yüzbinlerce liraya altın alıp evlendikten sonra bozdurmaya değer mi yani? Boş beleş işlerle uğraşmayın artık insan gibi evlenin gidin zaten fakirse de çok şey isteniyor hele zenginse çocuk o zaman hiç bir şey beğendiremez prenses hanıma. Erkek bunları verecek de madem kız ne verecek peki? her şey maddiyat ya kız bana ne verebilir ne faydası olacak bana kaşı gözü hariç?
Soran+1 yılHer şey maddiyat değil ben onu zorlamazdım konu bu değil net değil bana çocuk
- +1 yıl
O zaman hazır değil demek ki ne bilelim ya da amacı başka
- +1 yıl
@LeeCooper2002 Günaydın; salonu örnek olsun diye verdim. Günümüz şartlarında yaşam zaten çok zor. İlk başta akla gelen şey salon olduğu için onu söyledim. Gereksiz öyle çok masraflar yapılıyor ki. Misal söz kıyafetim ayrı, nişan ayrı, nişan için bir yer tutulması ayrı, gelin bohçası, damat bohçası, yakın akrabalarına örneğin anne, baba, abi, kardeş, en yakın arkadaşa ayrı birer hediye, kız alırken kapıya illada hoca gelsin, illa bir kan akıtılsın koç kesilsin bilmem ne. Yani bu o kadar alengirli bir iş ki. Ben bir kadın olarak bile bu fütursuzca harcamadan korkuyorum. Erkekler için bu hiç kolay bir karar değil. Düşün daha bu insan ev dizecek. Balayı falan falan. Bu borcun altına kim girecek aile destek olsada aslında kendi girecek. Misal oğlanın annesi diycek oğlum biz iki emekliyiz ben mutfağımı yaptırcam veya camlarımı pimapen yapcam. Oğlan der annesi baba siz benim için kredi çekin destek olun evlenince ben ödeyeceğim. Anne baba evladına kıyamaz ve boyunca borca girer.
Düğün sonrası bu defa yeni evli çiftin evinde sorunlar çıkmaya başlar. Annenlere niye para veriyorsun. Niye bizim rıskımızı alıyorlar. Kaynanam mutfak yaptırıyor bizden para istiyor. Kayınpederim araba alıyor bizden para istiyor. Ondan sonrada ayrılıklar oluyor.
Diyeceğim o ki bir yola girerken her şey hesap edilmeli. Fütursuzca dipsiz kuyuymuş gibi para harcanmamalı. Bunlar kolay işler değil. Neticede evlilik çağında bir sevgili kaç yaşında olabilir ki kaç lira biriktirmiş olsun. Müşür paşanın torunu değilse. Olacaklar bunlar. Detaya girsek ne kadar yükün altına giriliyor sen hesapla. Mutlu bir gün dilerim. - +1 yıl
@LeeCooper2002 bu konuda size katılıyorum. Insanlari eğlendirmek için harcayacagin parayı. Kendin icin harcayanilirisn.. Esin ile beraber..
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART dimi yani bence değer veriyorsan eşine harca zaten kimse akraba falan sevmiyor seven de görmedim, madem öyle yapma dimi git sevgilini eşini mutlu et
- +1 yıl
@LeeCooper2002 kesinlikle. Akraba sevmeme olayi da şu. Çok bilmiş davranmaları yok mu. Ya da kendileri yaşamadığı hayatı. O kişilerin de yaşamaması isteme.. kıskançlık vs vs.. çekilmezsin..
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART aynen yaa her şeye karışmaları yok şunla evlenmemelisin pardon sen kim köpek de benim kararımı sorguluyorsun Allah Allah dimi yani utanmasalar düğün gecesi bizle birlikte odaya da girerler o kadar terbiyesiz bu akrabalar, hiç sevmem ben düğün müğün, düğün bitti mi dedikodusu başlıyor zaten ksjfjdj
- +1 yıl
@LeeCooper2002 hshshhs bak şu şunu takmış. Bak gordun mü kıyafetini aboooo😂😂
- +1 yıl
Bende sevmem. Gereksiz kalabalik
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART hahaha teyzelerin hemen orada reyondan torununa kız seçmesi ve istemesi skjdjd bi dur aw teyze düğün bitsin sonra istersin kızı daaa 😂 kaçmıyor kızlar
- +1 yıl
@LeeCooper2002 hsshs bir de sikistirmalari yok mu? Sen kimlerdensin. Kimin kızısın bilmem ne. Oldu tc de verelim daha kolay olsun. Ama yok onu da yapmaz erinirler😂😂
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART töbe töbe bildirimden okudm sikistir... Diye gözüküyor devamı yok, dedim bu kız ne diyor aman tanrım kakfkfk
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART aynenn, bana ne zaman sorsa biri köyüm yok diyorum aslım da yok, fırladım geldim dünyaya sjfjjd
- +1 yıl
@LeeCooper2002 hshsxhx kahkaha attim. Bildirim üsten okuma sende 😂😂
- +1 yıl
@LeeCooper2002 hxhxhhx nerden çıktın sen. 😂
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART alışkanlık ya sayfa yenileyip şöyle bi bakıyorum bişey var mı diye 😂
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART bilmiyorum inan nerden çıktığımı 😂
- +1 yıl
@LeeCooper2002 bende öyle yapiyprum..
- +1 yıl
Bende beni cikartani bulsam. Onu oraya dbhdhdbdb bilemedim simdi.. 😂😂
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART hahahaha benim o ebemi napsınlar emi sjjfjsj geri sokaydı şıklık beni dkfjjfeı
- +1 yıl
@LeeCooper2002 bshdhd bnede onu diyorum ya. Ne isi var bizi böyle.. bddbh
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART ebelerin de işi zor gelen koyuyo giden koyuyo garibime 😂
- +1 yıl
@LeeCooper2002 hahahhaha biri ebe okuyorum demesin bencr de.. kaç kişi sovmustur Allah bilir..
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART ama haketmiyo değiller yaaani bunca yıldır ebemi gitmesem de görmesem de hep küfretmişimdir lsfkjdks
- +1 yıl
@LeeCooper2002 yani bende yalan yok. Hakkını helal etse bari. Çok hakkında girdim..
- +1 yıl
@KaranlıkMYHEART ben olsam etmezdim fjhshı
- +1 yıl
@LeeCooper2002 hdhdhdhdj mantikli 😂
+1 yılBence sen bu evlilik konularından önce "kendi hayatını kendin kurmak" konusuyla ilgilen. Evlilikle ilgili bir adım atmak/planlama yapmak konusunda 'herhangi bir sebepten ötürü' çekiniyor olabilir. Bu ülke ve yaşam koşullarının harici etkenlerin varlığıyla da olabilecek bir şeydir. Ancak bir şekilde konu evlilik muhabbetlerine geldiğinde veya sen hususi olaral bu konuyu gündeme getirdiğinde fikirlerini ifade etmekten kaçınıyorsa, kendini o vatandaş için fazla yorma derim. O zaten senin için doğru bir insan olmayabilir. Seven ve değer veren insan konuşur, yani iletişim kurar. En azından dener. Denemiyorsa şayet, kendini üzme ve gelecek hayallerini daha bireysel şeyler üzerine kur.
21 Yorumla- +1 yıl
Belirsiz cevaplar konusunu da açalım: Kendini düzgün ifade edemiyorsa gitsin biraz kitap okusun. Lafı geveliyorsa da laflarını analiz edip konuşma tarzının ardında yatan sebepleri biraz düşünebilirsin (kaçamak mı, endişeli mi, fazla mı rahat vb).
+1 yılBence sevgilin dogru söylüyor bu seni sevmediğinden değil 7 aylık bir ilişki içinde de evlilik konuşma bence bir insanı bile tanımak 1 2 sene alıyor bunları konuşmana gerek yok o zamanı gelince ilerlerse ilişkiniz eminim seni çok mutlu edecek evlilik teklifi yapar sana evliliğin sürprizi olsun evlilik hayallerinden çok bahsetme bencr
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle şu soruyu sorabilirsiniz ben evlenilecek kadın mıyım yoksa eğlenilecek bir kadın mıyım diye sor 🥰 ikincisi sen benimle gönül eğlendirmek için mi birliktesin ben senin için bir gecelik ilişki miyim benimle cinsel ilişki için mi birliktesin diye direkt olarak bodoslama sor hiç yuvarlama (Mutlu Sonlu bir ilişki mi 😊 seks yapmak mı istiyorsun) düz ve sağlıklı ilişki evlilik istiyor ve düşünüyorsanız sormalısınız muhakkak bu konuları konuşun ve sorun
04 Yorumla- +1 yıl
Abla böyle sorarak kendi değerini mi düşürsün saçmalama ya
- +1 yıl
@dolukadehiyamuktut Sende çok haklısın 😊🤗 o zaman taktik değiştirerek hadi bu gece evlenelim 💓💞 al yüzüğünü pastanı tatlını aileni getir bu gece 🌃🌉 beni ailemden iste yüzükleri takalım nişanı yapalım düğünü 💒 yapalım evlenelim desin mutlu yuva kurmanın evlenecek olduğu bay, bayan olsun bu şekilde söyleyin hem nabızını yoklamış olursunuz hemde niyetini anlamış olursunuz
- +1 yıl
Hahhaa bi erkege evlenelm dersen evleneceği varsa da evlenmez üstüne düşmemek lazm shjdjd
- +1 yıl
@buzlarkralicesi22 o zaman yapacak hiçbir şey yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ilişkide muhakkak evliliğe yuva kurmaya meyilli olur. Diğeri ise özgürlüğüne düşkün, gezmeyi tozmaya ilgi görmeyi sever. Genelde bir diğerini ikna edemez ilişki kısa sürer. Eğer ilişki de özgür olan diğerini ikna ederse dost hayatı gibi hayat yaşar gider.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzu bu konularda sen de yorum yapma, geriye çekil bu konular açıldığında. İstekli, hevesli olduğunu belli etme sakın. Sana çok hak veriyorum, insan sevdiğini yaşamına, yakınına taşımak ister. Ama bu işin de formülü budur. O ne kadar ağırlık koyuyorsa sende o kadar ağırlığını koy, ne eksik ne fazla. Onu aynala. Dengelenirsiniz inşallah zamanla. Akışa teslim ol.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşırı kararsız bir tip yorumuna göre. Senden daha güzelini ve iyisini bulursa direkt bırakır. Az daha zaman ver, 6 ay. Baktınız olmuyor ayrılmak en mantıklısı.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Kaçamak cevaplar veren kişinin kafasında evlilikle ilgili soru işaretleri , korkuları i kaygıları vardır. Kendisini hazır hissetmiyordur. ya da senle takılmalık eğlencesine birlikte oluyordur.
10 YorumlaBenim sevgilimde ilk zamanlarda sürekli evlilikten bahsederdi. Ama şimdi gelecekte biz yokuz evliliktende hiç bahsetmiyor. Bazen ağzından kaçırdı korktuğunu ama baslarda çok emin ve hevesliydi zaten bu yaşına kadarda hep takılmış hiç evlilik düşünmemişti. Ne oldu da sustu bilmiyorum zamana bıraktım konuyu hiç açmadım aynı şekilde davranmaya devam ederse bir gün konusucam hazır olduğunda. Sonunu bende bilmiyorum. Hoş bir durum değil yani
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler genelde kadının gözüne girmek için ilk başlarda evlilik konusunu açarlar. İş ciddiye binince konuşmaktan bile korkar hale gelirler tipik
- +1 yıl
@Shiningdiamond korktukları kesin bunu anladım soyledide zaten bahanemi sadece ondan emin degilim
Soran+1 yılBence ilk ciddi olduğunu göstermek göz boyamak için öyle diyorlar.
- +1 yıl
@Shiningdiamond bak bu nokta atışı tespit gulper
- +1 yıl
Teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılYani 7 ay için belirsiz olması ilerisi açısından normal. Biraz daha oturması gerektiğini düşünüyor olabilir ilişkinin sonra zaten net cevaplar vermeye başlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılAcaba zamanını doldurmak için mi konuşuyor
- +1 yıl
Bunu bilemeyiz. Ama davranış ve hareketleri normal ise iliskiniz saglikli bir ilişki ise ilk dediklerim olabilme ihtimali yüksek bence.
Soran+1 yılAnladım
3senelik ilişkide bile ben evlilik konusu açtırmıyordum. 7 aylık ilişkide adamı darlaman komik
12 Yorumla
Soran+1 yıl3 senede her şey yaşanır evliliğe gerek kalmaz
+1 yılBu kadar kısa süre de çocuğun ne demesini bekliyorsun ki..
İnsanlar bu kadar evlilikten korkarken sen de çocuğun üstüne gidip durma. Israrcı tavrın onu senden soğutabilir..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılDarlama bence. Kaygılanma. Bugünün derdi bugünün, yarının derdi yarının olsun. Bugünün derdi bugüne, yarının derdi yarına yeter. Önünüzde daha çok yol var.
00 Yorumla Merhaba. Öncelikle bilmelisin ki kadınların ve erkeklerin dünyaya bakış açısı çok farklıdır. Yani erkekler çok düzler ve hayalperest değillerdir genel olarak. Ondan ileriye dönük konuşmalar beklemek seni yoracaktır. Bunun yerine anı yaşa. Zamanı geldiğinde zaten konuşmaya başlarsınız. 😇
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek zorunda değil seninle. Bu nasıl bir kafa yapısı. Ayrıca bu devirde bu erkek düşmanı kanunlar varken evlenen erkek hiçbir şeyin farkında olmayan saf bir erkektir.
00 Yorumla
+1 yılBence sormamalısın istekli olsan da bunu belli etme belli ettikçe uzaklaşır kendi kendine kur hayalini ona söyleme. Ayrıca o kurduğunda da çok karşılık verme belirsiz ol emin olmasın cepte olursun gidip de açık açık sen karşılık vermiyosun bende o yüzden böyleyim falan da deme sakın
00 Yorumlamerhaba birazdaha birbitinizi tanimak istemos olabilir belkide evlilikn dusuncesi suanda kafasinda olusmamistir bence biraz daha zamana birkmalisiniz bu tür konismalari 1 yilinizi bi tamam layin bakalim ondan sonra dusunceleriyle ilgilo tekrar konisursuniz guzel gunler...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılSeven adam ileriye dönük hayaller kurup seni de o hayallere dahil eder. Seninle ilgili hayal kurmayan adam sevmiyordur ne yazık ki, ilişki koçları vs de aynı şeyi diyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Açık ve net tecrübe ile de sabit evlenmek istemiyor evlenmekten korkuyor evliliğe hazır değil daha çok zorlarsanız bahanelerle ilişkiyi bitirecektir...
00 Yorumla
+1 yılEger bir ilişkide belirsiz cevaplar varsa, devamlı bir tarafın kafasında soru işaretleri varsa o ilişkinin sağlam olduğu söylenemez. Adam sanırım evlilik düşünmüyor şu aşamada senden de ayrılmak istemiyor. Adamı bu şekilde boğarsan uzaklaşır. * sen ciddiysen ve o ciddi değilse yok yakınken ayrıl derim
00 Yorumla
+1 yılKalbinden gelen ses nedir Sen asıl ona bak bu adamdan çocuklarıma Baba olur diyebiliyor musun Onun için önemli olan bu diyemiyorsan kapıyı kapat yoluna bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Çok kısa süreli bir ilişkiniz var. Gerçekten 7 ayda seni tanımasını ve hayatını seninle geçirmeye karar vermesini mi bekliyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce 2 haftalık konuştuğu ile ileriye dönük planlar yapılmış ama
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına daha 7 ayda nasıl kurabiliyosn ki evlilik hayali. Haklı adam. Acelen ne. Tamm ciddi ilişki istiyosn da
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSalla git bunu arkadaşım, kendini kullandırma. Hoşlandığın, sevdiğin bir insan ile kişi evlilik ister, mutlu yarınları düşler.
10 Yorumla
+1 yılBak hayatım benimde böyle bir ilişkim vardı 8. Ayda ayrıldık. Erkek dediğin net olur tamam mı şimdikten sonra evlilik konusunu açma kendini geri çek. Kendine yönel
10 YorumlaAy benim sorunum seninkinin aynısı ama o soruyor ben değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde tam tersi ve ben de soğuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılen iyisini yapıyor evlilik vadedip sonra yarı yolda bırakmasından iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılSonra neden yarı yolda bıraksın kendine sadakat konusunda güvenmiyor mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenle sanki boş olan zamanı dolduruyor yarın öbürgün, burakabilir bir garantilik vermiyor sana yani diyebilir mesela bir sene şöyle geçsin bir sene sonra durumları ayarlarız böyle olabilir diye demiyor sanırım ki bu düşüncedesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBana tapınıp ayaklarıma kapananlarla olurum benim yalvardıklarımla değil. Defet.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer iliski evlilikle sonuclanmak zorunda diye bi kaide yok. 7 ay cok erken bu karar icin, biraz taniyin birbirinizi. Apar topar Nisan yapma sonu ayrilik, tecrübeyle sabit
10 Yorumlaİleriye dönük bir hayal kurmuyor kusura bakmayın ama kullanılıyorsunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik duusnmuyor oyalıyor. Sende zaman kaybı yapma. Ayril
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Net cevap konusunda kesin olacaksınız.
Ya evst ya hayır.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmüyor. Seninle ilgili net değilse ayrıl bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu ekonomide bırak 7 ayı 7 yıl sevgili olduğun insan bile evlilik hayali kurmaz
00 Yorumla Seni üzmek istemem ama evlenmek istemiyor tecrübeyle sabit...
00 Yorumla
+1 yılNe seviyede bir iliskiniz var bunu bilmek gerekir ona göre yorum yapmak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl7 ay çok çok kısa bir dönem. Şu anlık ciddi bir şey yok onun kafasında..
00 Yorumla Seni kullanmış ve daha namuslu biriyle evlenmek istiyor bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Çokta ciddi düşünmüyor galiba ya da korkuyor evlilikten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya eğlencesine takılıyor senle ya da evlılık fobisi var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılE haklı ülkede muazzam belirsizlik var. Evlenmemek bile gerekiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. kafası karışık senden emin değil evlilik için bence zamanını boşa harcama
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemiyor sadece sevgili veya cinsellik onun dışında bir şey gelişmez
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyor demek ki tek derdi seni kandırıp senden faydalanmak ~ ℳ
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi değilim, evlenmeyi düşünmüyorum, öyle takılıyorum diyor benim anladığım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken olduğunu düşünüyordur. Sen de hemen sık boğaz etme adamı.
00 Yorumla
+1 yılOnun net olarak kafasında evlilik yok. Cinsel fayda var
00 YorumlaSeninle evlilik düşünmüyor.. ama kaybetmeyim cebimde de dur diye kaçırmamak için tepkisiz kalıyor
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru karışılık vermiiemesi evlilik masrafları şu an 600 700 den aşağı değil ve bu artacak.
00 Yorumla
+1 yılAl benden de o kadar benim erkek arkadaşım da aynısı. Bana gelince belirsiz cevaplar veriyor ama sadece bana gelince. Anlamıyorum ilerisini düşünmüyorlarsa neden konusup bi insanim umuduyla oynarlar ki
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ben de onu beklediğim için önüme gelen teklifleri reddettim. Ona da eğer niyetin evlilik değilse önüme bakayım diyorum ama belirsiz yani. Çok canımı sıkıyor
Akışına bırakalım kafasında ciddi düşünüyorsan sıkıntı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hemen ayrıl tecrübeli biri olarak söylüyorum ondan sana fayda yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılEvlenmek istemiyorsa zorlama bence çünkü ilerde biter böyle zorlama evlilikler illa evlenmek zorunda değilsiniz evlilik ortamı cok farklı tasma istemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılerken oldugunu düşünüyordur abi bir kadın evlenmekte bu kadar üstüme düşse direkt evlenırım ama sevgilin belki daha o sorumlulugu almak istemiyordur
00 YorumlaSevgilinin bakışı daha mantıklı yedi ay olmuş sadece ve herkes evlilik düşünmek zorunda değil, sen biriyle direkt birkaç ay içinde nişanlanmak istiyorsan başkasını bul
00 Yorumla
+1 yılCevabı belli seninle evlilik düşünmüyor dusunmeyecekte kendini yorarsin bi an önce ayrıl eğer evlilik düşünmeyen birini de ikna etmek istiyorsan taktikler uygulayabilirsiniz
00 YorumlaÇünkü evlilik ileriye dönük bir şey düşünmüyor senide kaybetmek istemiyor boşluğa düşmek istemiyor..
05 Yorumla
Soran+1 yılAma kendi ileriye dönük plan kuruyor benimle ben kurunca önünü kesiyor genelde
Soran+1 yılO da zaman diyor ama bilmiyorum
- +1 yıl
Kaybetmek istemese evlenir zaten
+1 yılEğer onunla yattiysan ciddi bi beklentiye sakın girme
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim evlilikle ilgili sorularıma belirsiz cevaplar veriyor, ne yapmak istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler