Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizi hiç bırakmak istemese ondan soğur musunuz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz sizi hiç bırakmak istemese ondan soğur musunuz 🤔#Aşkİlişkileri Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🥳 teşekkürler @Bgyontar abla 😊 Sevgiliniz sizi hiç bırakmak istemese ondan soğur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl bırakmaktan kastın nedir? :D 2 4 Yorumla FiqHShott +1 yıl O benim kimseye kaptırmam onu gibi 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sahiplenme mi? :D tabii bunu yapan adamı görünce düşüyorum Yorumla FiqHShott +1 yıl Düşme kalk 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Evet haklısın sjdj Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Soğumam tam tersi bağlanırım 1 0 Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öyle bir şey olur mu? Hayır, soğumam aksine ağlarım bunun için. 1 0 Yorumla
Nurcenet Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Neden soğur ki insan hiç bırakmaması bilakis mutlu kılar 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yia insan bundan soğur mu daha çok mutlu olurum beni sahipleniyor derim 🥰 bende ondan ayrılmam 1 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Her gün benle ilgilen her gün yanımda olursa sıkılırım ki zamanında demişliğim de var 😂 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Soğumam. Nikah dairesine gider o işin sonu 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden soğuyim, aksine hoşuma giderdi. 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ay cınım cınım 🙄 hasta gibi olmasın da 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet soğurum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bırakmaktan kastın nedir? :D
O benim kimseye kaptırmam onu gibi 😄
Sahiplenme mi? :D tabii bunu yapan adamı görünce düşüyorum
Düşme kalk 😄
Evet haklısın sjdj
Soğumam tam tersi bağlanırım
Öyle bir şey olur mu? Hayır, soğumam aksine ağlarım bunun için.
Neden soğur ki insan hiç bırakmaması bilakis mutlu kılar
Yia insan bundan soğur mu daha çok mutlu olurum beni sahipleniyor derim 🥰 bende ondan ayrılmam
Her gün benle ilgilen her gün yanımda olursa sıkılırım ki zamanında demişliğim de var 😂
sogumam sahip çıkarım evlenir piyasadan çekiliriz
Soğumam. Nikah dairesine gider o işin sonu
Neden soğuyim, aksine hoşuma giderdi.
Ay cınım cınım 🙄 hasta gibi olmasın da
Yok halatla bağlarım kendime
Soğumam daha çok bağlanırım
Evet soğurum
Soğumam tabi
Yooo
Yoo..
Hayıe soğumam
hayir