Mesela bir kadından hoşlanınca sanki o karınızmış gibi hissediyor musunuz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Vardı fakat son zamanlar kimseye ait olmadığımı anladım
Ateş yakmalı, yuva kurmalı, avrad korumalı.
Anlamadım
Ben ona ait degilim o bana ait gibi hissediyorum
Peki toplumda niye kadınların üzerinde baskı var eee biz kadınlar sevgi ihtiyacımızı nasıl karşılayacağız hep bastır bastır bu patlamaz mı
Biraz daha açabilir misin, ona göre konuşayım?
Yani biz kadınların üstünde baskı var ya bilmem el ele tutuşmamış sevgilisi olmamış olacak diye Peki bu biz kadınların içindeki sevgi ait olma gibi hisler ne kadar daha bastırılacak
Sevgili yapman için mi baskı kuruyorlar yapmaman için mi
Yapmamam için baskı kuruyor ailem zaten ailemi karşıma alabileceğim biri de yok
Anladım, haklısın. Şahsen bende de aynı ihtiyaç var ama farklı sebeblerden dolayı aynı konuda muzdaribim. Sorun orta dogudaki toplumlarda genel olarak var. Ya toplum degişecek, ya da sen toplumunu degiştireceksin baska yere göçerek vs. Sana önerim sırf bu ihtiyacından önüne gelen elemana bodozlama atlama hayat arkadaşımı buldum diye. Sorunlarını çözmek yerine elli tane yeni sorun daha çıkarırsın karşına. Bir başka çözüm şekli de finansal özgürlüğüne sahip olmak. Özür dilerim genel olarak yapılması kolay şeyler değil bunlar ama yapan birsürü insan da var. Biraz daha kolay bir yol da var, kaliteli ortamlara girerek kaliteli arkadaşlıklar kurmak. Orada sana ihanet etmeyecek, hayat boyu arkadaş olabileceğin kişileri bulmak çok daha kolay olur
Offf daha ne kadar bastıracağım
Bastirmak yerine kotu bir evlilik yapip hayatini karartmayi da secebilirsin. Naptigina laf soylemek haddime degil, secim senin
Kötü bir evlilik niye olsun ortak duygusal bir şeyler paylaşılıyor sevgi varken niye mutsuz olsun daha çok heyecanlı olur
Kocana baktıkça gurur duyuyorsun düşünsene
Hobbitle mi evleniyorsun
Önemli olan geçmişe baktığında ne güzel günlerdi diyebilmek bitmesi gerekiyorsa bir evliliğin yaşanmış güzel yıllara rağmen bitirirsin hayat böyle bir yer kimi yıllar muhteşemdir kimi yıllar çok kötüdür
Senle kocan için bitebilir ama küçük çocuklarının vebali size ait işte
Anne baba çocuğuna karşı görevlerini unutmamalı ama çocuk zaten dünyanın mükemmel bir yer olmadığını görebilmeli zaten bunu olgunlukla karşılamalı ve niye boşanılsın ki
Yani 23 yıldır benim aileme katlanabiliyorsam kocaya hay hay katlanırım ailem aşırı değişik baskıcı kuralci
Abim hayatım boyunca gördüğüm en baskıcı en manyak en kuralcı herkesin dilinde olan mafya gibi biridir
Evet, her gün onlarca kadını karımmış gibi hissediyorum
Gerçekten böyle bir ihtiyacınız var mı
İhtiyaç derken?
Sevgi ait olma
Sanmıyorum, olsa güzel olur tabii ama bunu şu an bir ihtiyaç gibi hissetmiyorum
Bir gun birinden hoslanirsam eger muhtemelen oyle hissederim
Erkeklwrde cok olur bu bwndede oluyo kocammis gibi ayni ☺🤗
aynen öyle hissediyorum
Evet son aşk yaşadığım insandan sonra basladi
Herkese karşı değil tabi ki
Ne zaman oluyor peki
Bu duyguyu çok değer verdiğin sevgiline karşı hissedersin herkese karşı hissedersen ne anlamı kalır
Peki biz kadınların üstünde niye baskı var kendimizi hep bastır bastır bu patlamaz mi bir gün
O baskıyı karşı tarafa vermesine izin verme
Ailem veriyor
Evli misin sen
Hayır bekarım sevgilim bile olmadı
Ailen ne konuda baskıcı
Kendimi bildim bileli her konuda üniversite 3. sınıf öğrencisiyim sevgilim olmuyor ama 23 yaşındayım
Teklif edenler var mi
Hayır çoğu erkek çevremdeki yaşıtım değil ya da sevgilisi var
Nereede yaşıyorsun
Özelden konuşabilir miyiz
Sahiplenici olmayan erkek çok azdır
Sahiplenme duygum ağır