Ben bir kadin olarak kendimi yetersiz hissettigim oluyor cunku hemcinslerim gercekten sınırları fazla zorluyor. Hemcinslerimin her alanda basarili, guzel, bakimli, en iyisi olmaliymisiz gibi bir cabasi var cunku.
Yani digerler kizlar gibi guzel olmadigimdan, basarili olmadigimdan, bebek gibi olmadigimdan, cilt, vucut bakimi, makyaji kendime boca etmedigimden, iste daha puruzsuz olmalari, bazilarinin iyi kariyeri olmasi, bircok konuda iyi olmalari vs yetersiz hissettiriyor beni ve kadinin günümüzdeki alani, sorumluluklari cok daha genislemis durumda, gercekten hepsine yetisebilmek, her acidan iyi olabilmek cok zor.
bir yerde de kendimi yetersiz hissettirdigi zamanlar oluyor ki bunu erkeklerde cok karsilastiriyor benim gordugum kadariyla. Diger kadinlar sunu yapiyor sana zor mu geliyor gibi karsilastirmalarda yapiyorlar.
Peki bu erkeklerde oluyor mu? Ne bileyim arabaniz, eviniz yok diye, yakin arkadasinizin sahip olduklarina sahip degilsiniz diye, kazancınız diger erkeklere gore daha az diye, ya da kariyer anlaminda iyi diye, yakisikli diye, fizigi daha iyi, kasli vs diye, zamanını iyi kullaniyor saglikli beslenip spor yapiyor vs diye, yanında guzel ya da iyi bir partneri var diye vs vs kendinizi diger hemcinslerinize bakinca yetersiz hissettiginiz oluyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer