AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gerçekten bu kadar canımsın insanlar bu ilginizi çekiyor
fake hesaba düşebilen bir erkek var mıdır yani
Evet kanka çünkü çok hoş bi kadın benimle de konusuyorsa birde tabi ki de düşer
Hayır birde dün yüzsüz yüzsüz bebegim yazmış yazdım bişiler onu görünce bebegim ne ya noluyoruz ne bu genişlik
kanka ne kadar hoş olursa olsun fake sonuçts
Görüşmek istedi benimle ama hep numaramı da istedi kaç kere vallahi sinir oldum bebegim demesin bana
çoxuk biraz mal ve ben anladım türk kadını mal erko sevşyor
Sonuçta manita yapmış mal değil şerefsiz
Bendede vardı böyle ayrıldım hâlâ güzelim bebeğim diyodu s*refsiz engelle gitsin y*vşaklıklarından yapiyolar
Hâlâ bebegim mi diyosun takılmıssın iste benimle dedim bebegim ne dedim ben buna zaten bitti dedim mutluluklar dedim bebegim kaç ay oldu biz yazmıs
S*kıntılı belliki scdvdvfg engelle her yerden ulaşamaz böylelikle akıl sağlığın için
Ulaşmak istemez çünkü sevgilisi var
İfşa edesim var onu sevgilisine..
Sevgilisimi var sfdvcgf adı ne çocuğun
Git söyle dicem ama bilmiyorum belki kız inanmaz ara bozmaya çalışıyor falan der seni suçlar hiç bulaşma kendi yaşasın görsün b*yinsizse inanmaz
Yav evet sevgilisi var story atmış dün birbirlerine sarılmışlar kızı etiketleşmiş kalp koymuş bana diyo hâlâ bebegim popiş herif
S*ktir et bulaşma hiç
Çocuğun adı ne acaba benim eski sevgilim falan çıkmasın. d
Benziyo
Mutluluklar diledim bakalım ne dicek
İshak
Anladım canım bencede hiç takıyomus gibi gözükme ayrıca sevgilisi olup bana yazan erkeğin a*zına ederim ben şahsen konuşmak bile hata bence
Sevgilin var, kaç aydır konusuyoz bebegim diyor bana ya komik 😂
Konuşmayı kesmek istemiyor y*vşak
:((( bunu atmış bende dedim ki hayırdır sen dedim konuşmak istemiyorum seninle dedim ne halt yiyorsan ye sevgilinle dedim uzak dur benden dedim
Normal değil tabii kii ayrıl
Öyle yaptım kanka birde yazmış ki bebegim kaç ay oldu biz lan ben bitti diyorum mutluluklar diyorum bebegim kaç ay oldu biz diyo bebegim diyor noluyor noluyooooo
Hahaha
Deli midir nedir
Ayrılmak istemiyor işte
mecbur ayrılacak hayırdır hem sevgilisi hem ben gözü doysun
Doysa böyle olmazdı
Sinir edici
Öyle yani
Bana üzgün işareti attı bende uzak dur benden dedim çirkin sevgilinle mutluluklar dedim 😂 bunu atmış bana iyice sinir oldum sövesim geldi
Sakın öyle bir hata yapma hala beni seviyor der
Yüzsüz olm defolsun gitsin
@minik_panda22 bana dedi numaranı vermedin hiç samimi değildin seninle sadece ihtiyaçlarımızı giderdik öyle çok konuşmuyorduk ben bana duygun olduğuna inanmıyorum hiç samimi değilsin bende dedim ki ben yazıyodum sana dedim yoğunum işim var şu bu diyordun dedim işine gelmiyor beni anlamak dedim aradı beni 3 kere açamadım müsait değildim akşam arıcam işte ne dicek acaba kendi beni kullandığını açık açık söylüyor ne güzel 😹
Ohaa pisliğe bak sen o ayrılacak büyük ihtimalle ondan önce sen ayrılık konuşması yap
Dedi zaten uzatmaya gerek yok dedi uzak mesafe olmaz dedi gelmiyorsun bile buraya dedi sonra arayıp durdu beni açmadım bende akşam arıcam dedim arıcam ne dicek fakede olsa sinirim bozuldu bu nasıl genişlik
Ben olsam müsait değilim zaten bu saatten sonra konuşsak da bir şey olmaz Allah'a emanet ol der bitirirdim
Dedim mutluluklar dedim uzattı durdu önemli bir şey konuşacakmış
Kabul etme sakın sonra sen üzülürsün
Konuşcam ne dicek merak ediyorum
@minik_panda22 konuştuk sesli sevgilisinin olması hiçbir şey değiştirmezmiş ben oraya gelsem benimle buluşurmuş numarasını vermiş bana yazsam konuşurmuş hâlâ bebegim askım diyip durdu çok sinirlendim
Engelle ya şunu
Beni anlamıyor sinirden kötü oldum
@minik_panda22 ifşa ettim onu sevgilisiyle konustum beni tehdit ediyor
Sorunun her yanı sahtekarlık dolu
Olan şeyi sordum
Normal erkekleri denemeyin
Lan sevgili yapmış story atmış biz bununla 1,2 aydır konustuk ınstagramdan her şeyi de yaptık orada bebegim kaç ay oldu biz diyo hâlâ bana ve bebegim diyo hayırdır olm
Yani denerseniz sonuç hep aynı olacak deneyene kadar değer verin sevgi gösterin
Denemedim ki ne denemesinden bahsediyorsun adam benimle takılmış işte olan bu yüzsüz yüzsüz birde bebegim diyo
Anladım
Normal
Neyi normal
Sen niye fantezi arıyon fakeden
Sonuçta benimle konuştu ve hâlâ yüzsüz yüzsüz bebegim diyor bana erkeklerden iğreniyorum cidden
Ayrıl
Öyle dedim bebegim biz seninle kaç ay konusuyoz gibi bisi yazmış
Ayrıl bana gel 😂
Kanka fake hesap diyorum fakeeeee
Siz tripmisiniz
anlamadım
Düşünebilme yeneteğiniz var mı
Kanka ne diyosun
Yok bir şey allah akıl fikir versin sana
Hesap fake olabilir sonuçta benimle konustu aldatması normal mi hayır cidden iğrenir oldum erkeklerden nefret geldi