Sevgilinize kızgın olsanız bile bunu yapar mıydınız, ya da bu normal mi?

Kız arkadaşımla bir konuda iddialaşıyorduk ama kırıcı bir şekilde değil genelde yaparız bunu. Ama bu kez açık açık benimle alay ediyordu ve alttan alarak bir şey demedim bununla ilgili ama kırıldım. En sonunda uykusu geldiğini söyledi, uyumaya gidecekti ama tavırlı olduğunu fark ettim. Ne olursa olsun hiçbir şeyin ona olan sevgimin önüne geçemeyeceğini ve onun her istediğini elimden geldiğince yapmaya çalışacağımı söyledim ben de, sonra bana tuhaf olduğumu ve bunun komik olmadığını söyledi. Onu kaybetme korkusu saçma bir şekilde içimi sardı ve birden nefesim düzensizleşti. Ağlayacak gibi hissediyordum kendimi. Ona da söyledim anksiyetemin tuttuğunu, anladım uyuyacağım dedi. Aptal gibi nasıl hissettiğimi daha detaylı anlatmaya çalıştım ben de. Uyumayı dene dedi, kalbim hızlanıyor deneyeceğim ama yapabilir miyim bilmiyorum dedim. Bilmiyorum birden ne olduğunu, dedi. Sonra iyi geceler diledik ve birbirimizi sevdiğimizi söyledik birbirimize ve uyudu. Ben de panik atak geçirmekten korkuyordum ve sakinleşmeye çalışıyordum. Bu kadar alınmam normal mi bilmiyorum ama bu bana gerçekten değersiz hissettirdi ve ona söylersem biliyorum ki tartışırız. Benim bunları hissetmem normal mi? Ya da onun bu tavrı...
Sevgilinize kızgın olsanız bile bunu yapar mıydınız, ya da bu normal mi?