Mesajla tehdit ve hakaretin suçu nedir?

Direkt mesajı kopyalayıp yapıştırıyorum

Sen bekle can ayağa kalksın senin ailen senin hadi ordan durduramıyorsa bizde senin sikip durduran olur vayşe bacım

Söylemek istediği şey can (yani kocasının ameliyat olup hastanede yatan abisi) hastaneden çıksın ailen seni s. ktirip durduramıyor bizde seni s. kip durduran olur (vayşe derken f.. işe demek istiyor) bu mesajın öncesinde 20 ayrı paragraf daha var ve hepsi de hakaret içeriyor çok ağır şeyler yazıyor ama son mesajı tehdit içerikli ve sürekli kardeşlerine babasına tecavüz ettirecek ve öldürecek olmaktan bahsediyor ben hiç bir şey yazmadım

Konuyu merak edenler için özet geçeyim 2018 yılında ben 18 yaşındayken bir adamla sevgili oldum 5. ayımda evli olduğunu söyledi ayrıldım peşimi bırakmadı karısını gizli numaradan aradım benden uzak tut durmuyo dedim ve kadın o günden itibaren tüm hayatını bana adadı nerede görse küfretti hakaret etti evime gelip ailemle aramı açtı en sonunda dövdüm rahatladım bir de gidip kendim şikayetçi oldum ama bu manyak kadın durmadı kocasının evi terk etmesini onu sevmemesini bana bağladı halbuki kendi 21 ken 17 yaşında çocuktan hamile kalıp bebeği gizleyerek evlenmiş biri neyse şimdi adam boşanma davası açmış benden delil istedi yalandan bana yardım et boşanayım diyo ama bende ne delil var ne de onunla muhatap olurum amacı adamı boşarken nafaka almak ama beni dahil ediyor taciz ediyor gidip şikayetçi oldum sizce nasıl sonuçlanır
İnanın psikolojim bozuldu hayatım mahvoldu
Güncellemeler
+1 yıl
KS mesajı sansürlemiş son attığı mesaj böyleydi”Sen bekle can ayağa kalksın senin ailen senin s. ktirip durduramıyorsa bizde senin s. kip durduran olur vayşe o.. spu”
Mesajla tehdit ve hakaretin suçu nedir?