2 yıllık ilişkimiz var, bugün bana evlenme teklifi etti ama Belçikaya dönüp orada yaşayalım istiyor, ben burdan ayrılmak istemiyorum şimdilik.
Onun işi uzaktan olduğu için Türkiye'deyken de çalışabiliyor ama benim orada iş bulabileceğimin garantisi yok, kendime güvenmiyorum bu konuda, Fransızca da bilmiyorum zaten.
Bulursun diyerek ikna etmeye çalışsa da benim için kariyer intiharı olabilir böyle bir şey :/
Türkiye'de kalmaya nasıl ikna edebilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Karar senin, büyük ihtimalle kabul etmeyeceksin. Çünkü kariyerini feda edecek kadar, seçeceğin yok.
Çocukların kurtulur hiç düşünmeden kabul et derim millet nasıl giderim diye düşünüyor
İşsiz kalınca çocuk düşünecek durumum olmaz muhtemelen.
Burada kariyer yapacağına git orada bulaşıkçılık yap daha insani durumda yaşarsın
O kadar basit değil işte :D nefret ettiğim bir işi yaparken mutlu olma şansım yok her ne kadar alım gücüm daha yüksek olsa da
Bu işin yürümesini pek beklemiyorum açıkçası...
Zaten, orta yol bulamazsak ilişki bitecek mecbur. Olmamış gibi davranıp devam edebileceğimizi düşünmüyorum...
Öyleyse uzatmanın anlamı yok. Yolların bir an önce tamamen ayrılması en doğrusu...
Madem onun şartları burada kalmasına müsaade ediyor o fedekarlik yapmali
Bence de. Zaten hiç gitmem de demiyorum ama kariyerimin çok başındayım henüz ve orada yeterince nitelikli olamayabilirim iş bulmak için. Burada 1-2 yıl daha kendimi geliştirmek gitmeme engel bir durum kalmazdı...
Kariyerine odaklan senden fedekarlik isteyen k ndi bu yola girmiyorsa iş baştan sakattir
Çocuğu ikna etme ve fırsatın varken git belçika'da yaşa.
İşsiz kalacaksam Belçika'da yaşamanın ne anlamı var?
uzaktan evlenin
İkimizin de karakterine ters o xd
Git.
E git
Kanka işsiz kalırım orada. Dijital medya şirketinde ücretsiz staj yapıyorum şu an, gelirim tamamen freelance işlere bağlı ve kur farkı sayesinde yeterli para kazanabiliyorum. Kazandığım para 900-1000 Euro civarı, Belçika için çok az ve orada bir şirkette çalışma şansım yok çünkü hem yeterince deneyimli değilim hem de fransızca bilmiyorum. Herhangi bir ülkeye gitmeden önce burada 1-2 yıl iş deneyimi kazanmak zorundayım. Boş cv'yle almaz kimse.
He anladm sen bilirsin o zaman
Arkana bakma git
Öyle bir seçenek yok işte. Kendi alanımda bulmadan şehir bile değiştiremem.
Himm o zman sıkıntı
Kabul etmelisin
Knk gidersem cidden %90 ihtimalle işsiz kalırım