Yalnız olmaya çok alıştım. Yalnız başıma hayat sürdürebilir miyim. Bütün görücüleri reddettim?

şu an yaşım genç. 27 yaşındayım ve ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Yalnızlıktan zevk alıyorum. Hayatıma kimseyi dahil etmek istemiyorum. Birkaç gerçek dostum var. Onların dışında ailemle bile fazla iletişim kurmamaya özen gösteriyorum. Çünkü sürekli benim yalnızlığımı acınılacak bir durummuş gibi görüyorlar. Birçok talip bulmuşlar kendilerince. Kendi kafalarına göre aile olarak tanışmışlar. Bana bir eş bulmak için her şeyi yapıyorlar. Şimdi yalnızlık iyidir fakat sonra pişman olursun yaşın geçmeden biriyle ol diyorlar. Ama ben yalnızlıktan çok memnunum. Ailesiyle tanıştıkları bir adamla beni zorla görüştürdüler. Adam ciddi ve istekliydi. Adamın hiçbir şeyden haberi yokken reddetmek durumunda kaldığım için kendimi kötü hissettim. Sizce haklılar mı. Yalnızşık ileride beni üzen bir durum olabilir mi

Güncellemeler
+1 yıl
Hemşireyim
Yalnız olmaya çok alıştım. Yalnız başıma hayat sürdürebilir miyim. Bütün görücüleri reddettim?