Huylu huyundan vazgeçmez
Yenisi kıymetli olur yapmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet yapabilir. yani eski sevgilisine karşı dedi kodu yapıyorsa bir insan zaten yeni sevgilisini de ayrıldıktan sonra yapar. maalesef insanlar böyledir işte yani ne kadar söylerse söylesinler hiç birine inanmamak lazım. her şey ayrılana kadar güzeldir ama ayrıldıktan sonra çoğu insan öylesine çok dedikodu yapar ki ya da arkasından konuşur insanı kötüler ki maalesef bu yüzden de ilişkiler hatta arkadaşlıkta bile kimseye güven olmuyor.
Her şey yollarını ayırana kadar. Eski sevgiliden dedikodu malzemesi yapan erkek olamaz olsa olsa bacım olur. Kestirsin önündekini. Bana bunu bir çok kişi söyledi ama bazı erkeklerden daha delikanlıyım. Hayatımdan çıkıp gitmiş birini dedikodu malzemesi yapmadım, Allah göstermesin de. Lafı geçtiyse, iyi insandır demişimdir. Halbuki değildir ama bundan başkalarına ne.
Teşekkür ederim 😙💕
Rica ederim 😘
Birisi gelip bize herhangi birisinin dedikodusunu yapıyorsa anlayın ki sizin dedikodunuzu da gidip onlara yapıyordur. Bunlar böyle içten pazarlıklı tipler oluyorlar
Benim yanımda başkaları hakkında konuşan biri , başkalarının yanında da benim hakkımda konuşabilir.
Cevap
38Cevap
Bir insan bir şeyi ya yapar ya yapmaz. Ona yapar buna yapmaz diye bir şey olamaz. Bir insan size başkasının dedikodunu yapıyorsa bilin ki sizinkini de başkasına yapıyordur. Bu böyle uzar gider. Ne demişler itlerin dostluğu ortalarına kemik atana kadardır. Eğer exe bunu yapıyorsa yenisine de yapmasi bir kemik uzaklıktadır 😂😂😂
evet yapabilir
birazcık suçu bir başkasına atarak kendini aklayan insanlardan uzak durmak şart
Günaydın; "Köylü köyünden vazgeçmiş. Huylu huyundan vazgeçmemiş". Helede özelini paylaşıyorsa yenisiyle çok büyük sıkıntı. Bu adam sırf yeni sevgilisiyle paylaşmakla kalmaz diyim 😂 Mutlu bir hafta sonu dilerim.
Ancak onursuz insanlar eski sevgilisini insanların ağzında sakız yapar. Yaşandı bitti, eğer seni üzecek bir şey yaptı ve bunun üzerine ayrıldıysan bu senin hatan, onun değil çünkü sen seçtin onu. Bu yüzden bıtlaman pek doğru değil ;)
Köçpek b*k yemekten asla vazgeçmez zira!!!
Köpeğe demişler ki "Bak hacca göndereceğiz seni ancak!!! B*k yemeyeceksin!!!"
"Beyaz tertemiz mermer üzerinde olsa dahi yemeyecekmiyim?" diye sormuş
Yapar tabi ki. O davranışları hep örnek teşkil eder. Gözünüzü kapatıp aman bana aşık yapmaz demeyin bir zamanlar o kişiye de aşıktı. Adam olsa yanında gezdirdiği kadın hakkında güzel konuşur.
Yapar. Ben kapalı kutuyum kimseye bir şeyi anlatmam. Ondan da aynı şeyi beklerim. Bu bizim özelimiz. İki düşman olsak bile geçmişimizi bir başkasına anlatmak densizlik olur.
Kötü de ayrılsam. O kişiye zamanında çok güzel laflar demişimdir onların hatırına yine bir şey denmemesi gerekli. Bu tarz dedikodu yapmış kişiler kişiliksizdir bence.
Yani eski sevgilisinin dedikodu malzemesi yaparak zaten karakterini göstermiş olmuyor mu? Yapar.
Öyle bir şey yapan her zaman yapar. En iğrenç erkek modelidir.
Hatta erkek demek erkeklere hakarettir.
Başkasına yapan bana yapmaz diye bir şey yoktur. Bunu yapan kişiyle hemen ilişkimi bitiririm.
Eski sevgilisini dedikodu malzemesi haline getiren kişiye adam demem. Ne olursa olsun her şey özeldir ve öyle kalmalıdır.
Uzak durulmalı.
Eski sevgilisini iyi ya da kötü ortamlarda anlatan erkek gitsin mini etek alıp kahvelerde dans edip ekmek parası kazansın
Var mı böyle erkek ya! Var mı hakikaten... Varsa da kes çükünü sal ortalığa, ağzı çok laf yapana erkek denmez zati.
Yapar bana eski sevgilisinden or... pu diye bahsetmiş ti benden sonra kine de ona yaptığını bana yapmıştır diye düşünüyorum
Dedikodu yapan ve sır tutmayı bilmeyen yaratıklardan her şey beklenir.
Beyler, sizde olan sizde kalır böyle şeyler yapmayın!
Yapar tabiki , başkasına yapan sana da yapar
Tabiki de. Başkasına ne yaşatmışsa aynısını sana da yaşatır
Yapar. Mahremiyet nedir bilmez, ağzı gevşektir.
Karaktersizlik doğuştan olur , karaktersiz hep karaktersizdir nokta🙏🍀🦋☕
Onlara erkek denmiyor ama yinede siz bilirsiniz 😂
Can çıkar huy çıkmaz derler. Edebilir 😃
Evet yapar ancak tabi seninle ciddi düşünüp ileride evlenmeyi isterse ve ileride olacakları düşünürse yapmaz
Zamanında eski sevgilisi yeni sevgilisinin yerindeydi.
Yapar çok var öyle adam görünüşlü kadınsı eteği eksik bi
Onunda dedikodusunu yapar bir insan 7sinde neyse 70inde de o dur
İlkini nankör olan diğerine neden olmasın huylu huyundan vazgecmez
Yapmam daha o kadar alçalmadım
Birine yapan hepsine yapar.
Bir insan 7 sinde neyse gerisini siz tamamlayın.
Yapar tabi ki. Bir yapan herkese yapar :)
Yapar bacım yapar daha fazlasını yapar.
Ona yapan diğerine de yapar şaşmaz
Yeni malzemeler lazımsa demek ki
Huylu huyundan vazgeçmez
Bir zaman sonra eski olunca görürsün.
Erkek milleti güven olmaz
Yapar.
Dikkat etmek lazım
Yapar bence bu bir karakter meselesi
geçmiş geleceğe ışık tutar
Köpek... yemesini bırakmaz diye bir laf vardır.
Yapmaz mı yahu, alasını yapar hemde.
Lütfen bunu yapan tiplere erkek demeyin.
Evet yapar.
eskisine yaptiysa sana niye yapmayasin
Yapar
Yapar net!
Yapar
Yapar
Güveni sarsan karaktersizdir.
Yapar tabii ki onun kanında var bu belli
Karakter meselesi. Herkese aynı şeyi yapacaktır.
Yapar yapar
Yapar tâbi
Huylu huyundan vazgeçmez
Yapmaz mı
Yapar tabii ki
güvenilmez
Tabii ki yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?