Eski sevgilisini aldatan erkek yeni sevgilisini aldatır mı?

başımdan geçen bir olayı size anlatmak istiyorum 3 yıllık bir ilişkimiz vardı. her şey güzeldi. fakat son zamanlarımızda iyice, soğuk ve uzaktı bana. ayrıldık bir hafta demeden başka bir kızla birlikte oldu. ondan ayrılıp başka bir kızla ve bu sırada benimle konuşmaya devam ediyordu (ben bunları sonradan öğrendim) hatta uzaktan bir tanıdığımla bile sevgili olmuş kızla tesadüfen konuştuk, sevgili olduklarını ama aşırı garip bir çocuk olduğunu söyledi. onun isimini ve fotoğrafını gösterince kahroldum resmen... ona olan biteni anlatım. kızda benden çok özür diledi, eğer bir birlikteliğiniz olduğunu bilseydim, onunda başlamazdım ilişkiye dedi. ben bir daha ona yazmadım 24 gün sonra benimle tekrar birlikte olmak istediğini söyledi , kabul etmedim. hala yazıyordu çok pişman olduğunu söyleyip duruyordu bende tamam dedim. bunun son şansı olduğunu da söyledim konuşuyoruz her şey iyi ama hala soğukluk var aramızda , hesabının şifresini vermemişti deneyerek buldum gördüklerim karşısında şok oldum bir arkadaşına ona bir kız ayarlamasını yazmıştı çocuk da kızın resimlerini atmış numara ile konuşmaya başlamışlar artık o andan itibaren benim için bitmişti o çocuk bir anlık gafletle kıza mesaj attım ve şuana kadar bana yaptığı her şeyi anlattım kızda onların geçmişte kaldığını ona güvendiğini söyledi hatta üstüne o eski sevgili şahsı beni tehdit etti çok zor zamanlar geçirdim ilişkimiz onun yüzünden bitti hem o kızı hemde beni birlikte yürüttü ve kız bunları bilmesine rağmen ondan vazgeçmedi ama ben o kızı sevmiyorum hatta nefret ediyorum nefret ettiğim için de kendime kızıyorum tanımadığım biri karakteri olsun onun hakkında bir şey bilmiyorum sırf onu tercih ettiği için eski sevgilim o kızdan da nefret ediyorum her gün dua ediyorum yarabbim ne olur içimdeki ona olan nefreti al diye çocuğa karşı bir sevgim kalmadı kalmamalı da zaten sizler böyle durumla karşılaşsaydınız neler yapardınız fazlaca uzun oldu sanırım eğer sıkıldıysanız yorulduysanız şimdiden hakkınızı helal edin
NOT:BU OLAYDAN ÇIKARDIĞIM DERS ALDATAN BİR ERKEĞİ AFFETMEMEK ÇÜNKÜ BİR KEZ YAPAN TEKRAR YAPAR İSTER İLK SEVGİLİ OLSUN İSTER SON VE KİMSEYE FAZLA DEĞER VERMEMEK
Eski sevgilisini aldatan erkek yeni sevgilisini aldatır mı?