Bana kasların kalin diyordu benden daha kalın kaşli kız buldu , kilo almışsın diyordu benden daha da kilolu kızı buldu , insan hep yanında daha iyisini ister diyordu , gün geldi ben atandim , hangi partili olduğunu sorunca , niye böyle şeyleri konuşayım diyordu , gitti teweterda parti vb sloganı paylaşan kızı buldu , ben de hayatımda çalışan kız isterim diyordu gün geldi ben atandim , cidden bunlara rağmen hiç mi düşünmüyor ben haksızlık yaptım diye hiç mi düşünmüyor, hiç mi demiyor benim yanımda olan kız buydu , aksine hiç olmadık senle demişti, aylarca özledim diyip ben yanına gidince sırf eskiden eski sevgilisine mesaj attım diye bana karaktersiz dedi , halbuki geçmişte olan biten ve sonrasında beni arayıp benimle barışan kendisiydi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bana kaderim bir oyunumu bu...
Yani ne demek istiyorsun?
bahtsız bedevisin hayatım
Ben mi bahstsizim Allahima şükürler olsun atandim asıl o pişman olsun
hayatım madem böyle düşünüyorsun atandın bırak giderse gitsin kimle ne yapıyorsa yapsın
Evet içimde üste kaldi ne bilim , hiç mi dusunmuyir sence ne yapıyor barışsam mi diye
barışmak istese barışacan yani
Evet ben seviyorum ama cidden aşırı saygısızca bitti yani yanımda ol demesine rağmen aylarca özledim demesine rağmen eskisi gelince benden uzaklaştı hayatından çıkarttı, evimde kal demesine rağmen bulunacaktık, zorla evime girdin dedi , artık gel özledim her şey daha güzel olur ataninca demesine rağmen bu şekilde yaptı, yani insan düşünüyor üzülüyor
üzülme yeni aşklara yelken aç
Sence döner mi bana tahminin ne
dönmez sana söyleyim sen onun için çantada kekliksin
Her defasında kabul ettiğim için o böyle düşünüyor evet ama şu an hayatında değilim beni çantada keklik görmesine neden olan bir sebep yok ortada yazmıyorum da ona zaten , ne yani o kız hep bu çocuğu terk ettiği için cidden bu kızı en iyi olarak görüyorsa zaten düşüncelerinde sorun var
hayatım zaten sorunlu bir çocuk ama şunuda iyi biliyor şu dk arasam gelir diyordur kendi kendine alacağını aldı vs vs
Alacağını aldi demek sadece seks mi? Bir hayat kurmak aile olmak , düzenli güzel bir yaşam hayat yaşamak bunların da önemi var , ben atandim Allaha şükür öğretmenim ve biraz olsun hisleri olsaydı ya bu kız hem bana hem çocuklarıma aile olacak insan der bana önem verirdi ama şu an onun için en önemli şey onu terk eden insan , çünkü terk etti diye gözüne en muhteşemi iyisi o kız görünüyor ama umarım zaman hayat ona benim hakliligimi anlatır
bak değerli hocam mesliğine duyduğum saygı sonsuz sizi tanımadığım için şahsiyetinize bir şey diyemem erkekler ve kadınlar farklı düşünen varlıklardır aslında sizin adınıza sevindim bence önünüze bakın hayırlısını isteyin size tavsiem gerçekten kurtulduğunuz kurban kesin
Erkekler nasıl düşünen varlıklar ne dusunuyor şu anda ben ve o kiz hakkında
sizi elde etti sizden alacağı ne kaldı ki? kaçan ise onun için saplantı olmuş
Yatakta yattı diye istediğini almış oluyor öyle mi cidden garip , evet bence de saplantı olmuş terk edildiği için en iyisi o diyor ve benim engelleri de kaldırmış, profilleri de hepsi açık
size şunu söyleyim çaresiz kalınca size dönecek alacağını alacak ve gidecek sadece şartların oluşmasını bekliyor
Kusura bakmasin çaresiz kalınca döneceği hiri değilim, bu eski sevgilisi ile takiplesiyor nasıl bir şartın oluşmasını bekliyor
mesela senin yazmanı bekler veya cinsel manada zorda kalır kusura bakmayın böyle konuştuğum için ama gerçek bu
Bana olmayacak, gel olalım desem de olmayacak ben ciddi ilişki istemiyorum sen takılmak istiyorsun galiba dedi ama bu kızı geçen sene ailesi ile bile tanistirmisti halbuki ben onu görmek için kaç saat yol gittim yanına, aylarca özledim dediğine kandım
işte en büyük hatanız km lerçe yol gidip kendinizi ona koşulsuz şartsız sunmanız oldu bana göre
Evet keşke hiç gitmeseydim keşke naparsan yap deseydim , keşke ta o zaman yoluma baksaydım, yazıklar olsun , aylarca bana özledim dedi eskidi dönünce bildiğin beni sattı
hayatta tecrübeden ibarettir her düşüş bir tecrübedir buda acı bir tecrübe olmuş sizin adınıza
Evet halen mesaj atıp sayıp sövesim var
bazen bazı insanlar ne söylese inanırız bu çocuk seni kandırır tek bir mesajla aşk koşulsuz bağlanmaktır inanmaktır yaptıysa bile bir nedeni vardır demektir maalesef bunların hepsi de sende var yazık etme kendine
Yaptıysa bir nedeni mi vardır, sorun onun benimle aylarca konuşup özledim diyip yatıp eski sevgilisi geldi diye gitmedi , Allahtan bulsunlar
bak ben bir nedeni vardır demiyorum seven insan bahane bulur diyorum mesaj atarsan seni kandırır diyorum
ya bu arada niye biz burada konuşuyoruz onu da anlamadım ama neyse
Normalden yazayım
valla özel vs ne varsa hepsini konuştuk sıkıntı değilse yaz