İlgimi sevgimi belli edeyim, karakterini öveyim diye bir şiir yazayım dedim yaratıcılığımı kullanarak. Direkt engeli basmış hayır şiir yazan şair ruhlu erkeklere milyonda bir gelirsiniz onda da değerlerin bilinmiyor.
Neyse şiirimi söyleyeyim.

İlgimi sevgimi belli edeyim, karakterini öveyim diye bir şiir yazayım dedim yaratıcılığımı kullanarak. Direkt engeli basmış hayır şiir yazan şair ruhlu erkeklere milyonda bir gelirsiniz onda da değerlerin bilinmiyor.
Neyse şiirimi söyleyeyim.

Ya yemin ederim kurtulmuşsun aşko ya. Tüm olumsuz özelliklerine ve hiçliklerine rağmen çocuk sarışınlara kızıllara değil sana tutulmuş daha ne istiyorsun allahtan belanı mı? Aşko kendisi kaybetti boş ver. Senin gibi dürüst erkek nah bulur bir daha. Diğer erkekler onu sen 10/10 güzelsin diye kandırıp sonra da aldatacak ama sen öyle miydin? Asla.. sadece değerin bilinmedi. Senin gibi dürüst bir erkeği asla hak etmedi aslaa sktr et
sorma aşko bunu düşünemeyecek kadar sığ görüşlü
Açık konuşmam gerekirse şiir yazmak çok güzel bir şey, ama içeriği bazen ters tepebiliyor. Şiir, özel bir his uyandırmalı ama seninki azıcık fazla yüzeysel olmuş gibi görünüyor. Karakterini övmek yerine, fazla kıyasa girildiği hissi bırakmış olabilir. Bu da ters bir duygu yaratmış olabilir. Belki de kız arkadaşın tarz olarak böyle yoğun iltifatlardan hoşlanmıyor olabilir. 🤷♀️ Bence doğal kalıp, kendin ol yeter! Zaten aşk doğallıkta saklı. 🖤
Cevap
3Cevap
Şiirden anlamıyor veya şiiri sevmiyor olabilir. başka bir açıklaması olamaz.
Teyocum şiire o kadar duygulandım ki resmen ağladım, puanım Ankara hava durumu (-10 şu an kış ayındayız)
Metanetli ol, bu günler de geçer, her gecenin bi sabakı vardır
melocum muazzam yorumlamışsın, ağzına sağlık
Kıza güzeö ddğilsin ama ben sevdim demişsin yaw😅🥳 güzelliğin 10 para etmez bu bendeki aşk olmasa
Ehline düşmeyen hersey ziyan olur demisler.. 🤧🤧
Şiiire bak ya jdjdjj aşırı duygu dolu. Kesin çok duygulandı 😅
Kız seni dava etmediği için mutlu olmalısın
Nefinin torunu olabilir misin🫢
Aslında çok romantik ben de anlamadım
Sana aşık olmaktan korkmuş
Okurken gülmekten öldüm
Bazı kızlar öyle engeller
Amınoplu şiir
Sen etkilenmez miydin yani 🤔
Şiir çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?