Eski sevgilim lütfen yardım edin nolur?

Arkadaşlar hatalı benim. Kavga ettik bağırdım çağırdım sokak ortasında ve bunu ilk kez yapmıyorum maalesef. Daha önce böyle olduğunda gelip kendisi konuşmak istemişti ona güvenmiştim fakat bir baktım bu kez beni tamamen silmiş. Yeni birilerini falan eklemiş listesine. Çiçek aldım gittim kapısına olmaz olmaz dedi istemedi kendimi çok boşlamışım dedi. Ondan sonra eve gittik eşyalarımı almak için durduk yere bir kahve yapayım mı dedi yap olur dedim kahve yaptı. İçtik şarkı dinledik ağlar gibi oldum bir şey konuşuyorduk ikimizle alakalı gel gel dedi sarıldı elimi tuttu sımsıkı sonra ben kalktım lavaboya gidiyim dedim elimi yüzümü yıkadım evden çıkarken öpüşmek istedi ben hayır dedim işte ama hala elimi tutuyordu. Bakın arkadaşlar öpüşmek istiyorsa sevmiyor işte şey ariyor falan demeyin lütfen çünkü sözlü idik. Sadece amacının kötü olmadığını çok iyi biliyorum. Askerden gelince nişan yapacaktık. Askere gidişi nasip olmadı. Sizce bekleyeyim mi yoksa bırakayım mı? Unutamıyorum daha sonrası eşyalarımı sırtlandım atladım taksiye eve geldim evde de yalnızdı yani onu istese gitme kal bu gece falan diye beni zorla ikna ederdi neden yaptı elimintutmayı sarılmayı offf anlamıyotum nolur yardım edin unutayım mı yoksa bekleyeyim mi

Eski sevgilim lütfen yardım edin nolur?