Arkadaşlar hatalı benim. Kavga ettik bağırdım çağırdım sokak ortasında ve bunu ilk kez yapmıyorum maalesef. Daha önce böyle olduğunda gelip kendisi konuşmak istemişti ona güvenmiştim fakat bir baktım bu kez beni tamamen silmiş. Yeni birilerini falan eklemiş listesine. Çiçek aldım gittim kapısına olmaz olmaz dedi istemedi kendimi çok boşlamışım dedi. Ondan sonra eve gittik eşyalarımı almak için durduk yere bir kahve yapayım mı dedi yap olur dedim kahve yaptı. İçtik şarkı dinledik ağlar gibi oldum bir şey konuşuyorduk ikimizle alakalı gel gel dedi sarıldı elimi tuttu sımsıkı sonra ben kalktım lavaboya gidiyim dedim elimi yüzümü yıkadım evden çıkarken öpüşmek istedi ben hayır dedim işte ama hala elimi tutuyordu. Bakın arkadaşlar öpüşmek istiyorsa sevmiyor işte şey ariyor falan demeyin lütfen çünkü sözlü idik. Sadece amacının kötü olmadığını çok iyi biliyorum. Askerden gelince nişan yapacaktık. Askere gidişi nasip olmadı. Sizce bekleyeyim mi yoksa bırakayım mı? Unutamıyorum daha sonrası eşyalarımı sırtlandım atladım taksiye eve geldim evde de yalnızdı yani onu istese gitme kal bu gece falan diye beni zorla ikna ederdi neden yaptı elimintutmayı sarılmayı offf anlamıyotum nolur yardım edin unutayım mı yoksa bekleyeyim mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sokak ortasında bağıran çağıran birinden olmaz Kusura bakma bu çok çirkin bir özellik bunu törpülemen lazım
Evet o da aynen bu şekilde söyledi, ama elimde değil yüksek derecede sinir problemim var bununla boğuşuyorum zaten psikoloğa gidiyorum.
Haklısınız kesinlikle ben de yaptıktan sonra delicesine pişman oluyorum. Ama bu dediklerime bir yorumunuz yok mu?
Umarım bununla başa çıkarsın ama elimde değil deyip kestirip atarsan zaten Bununla başa çıkmak istemiyorsun demektir psikoloğa İstediğin kadar git sen mücadele etmeden hiçbir işe yaramaz. Bir hanımefendiye yakışmayan şeyler. Kırmak istemem seni ama erkek kafası ile ben böyle düşünüyorum
Emin olun bu kayıp oyle bir ders oldu ki her şey çok ciddi ve çok düzenli güzel bir şekilde ilerliyordu sonunda evleneceğim insanı buldum demiştim bir günümüz kötü geçmezdi.
Senin adına üzüldüm Umarım barışırsınız düzeyli ilişki kurmak bugün çok zor
Ama gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var? Unutabilir mi bu olanları beni sevdiğini çok iyi biliyordum daha o günden önceki gün bana piknik hazırlamıştı dışarıda ama şimdi sevgisinin bittiğini söylüyor geri döner mi beklemeli miyim? Ne geçecek elime seninle barışsam ne zaman olacak diye mi bekleyeyim değişmezsin sen dedi ama onu çok seviyorjm
Ben de bunu söyledim birbirine uyan iki kişi çok zor sevgi çok zor sadakat çok zor dedim neden buna uygun davranmadın o halde dedi çok haklı o kadar pişmanım ki bu saat oldu uyuyamıyorum. Siz bir erkek olarak geri dönmezdiniz değil mi boşa beklemeyeyim. Hem yeni kızlar eklemiş listesine :(
Ah be dostum bilemem ki çocuk çok net konuşmuş. Sevgi bitti mi bitiyor maalesef
Vay be dün gibi aklımda evlilik teklifi… inanmak istemiyorum inanması da çok güç… ama sevgisi bitse elimi tutar mıydı bunu yapar mıydı o bu şu sürekli kendimi avutmaya çalışıyorum ah ah
Seni teselli ederek bırakmış
Bitmiş diyorsunuz yani teşekkür ederim
Rica ederim
eğer seni sildiyse o zaman neyini bekleyeceksin?
Kafası karışıkmış gibi hissediyorum ya da böyle hissetmek istiyorum çünkü :(
Erkeğin kafası kolay kolay karışmaz, yapmak istediği şeyi yapar. Eğer de kafası karışık olsaydı onu sana söylerdi.
Peki neden elimi tuttu ve sarıldı ki ya da neden öpmek istedi ve şarkı çalarken uzaklara daldı onun da gözleri doldu dürüst açıklamalara ihtiyacım var ki tokat gibi çarpsın yüzüme
Bir sürü cevap var,
ama sen git onun kendinden sor. Niye böyle yaptığını. Açık açık konuşun. Yoksa, bir birinize daha da kötü yaparsınız
Kendisi benimle konuşmaktan rahatsız oluyor maalesef hayatına bakmak istiyor
Al sana cevap. Başka sana ne lazım? İnsan kendi hayatına bakmak istiyor, seni yanında görmekten rahatsız oluyor. Eğer erkek ağır gününde yanında sevgilisini görmek istemiyorsa, demek ki o erkek arkasını sevgilisine güvenmiyor.
Anlaşıldı o halde tarihin tozlu sayfalarına gömüldüm
Maalesef, iyi sabahlar
Kiz halinle cicekmi aldin bide kapisinz gitmissin😂guldurme