Kızlar Bir Adım Öne Dün gece saat 22:55 de eski sevgilim yazdı, tam olarak şöyle dedi.
Adımı söyleyerek yardıma ihtiyacı olduğunu ve benden başka birinin ona yardım edemeyeceğini söyledi.
Tabi komik olan olay her şeyden önce beni rezil bir biçim de terk etmiş olması. Şu yasanan olaylarYardım istediği kısım ise en komiği.canım gibi beni suçladı, hiç bir suçum yokken daha sonra aslında o fotoğrafı bana atmadığını hatırladı.
2 saat yalvarıp sana yaptıklarım için pişmanım diye yalvardı hiç seviye mi bozmadım çünkü bu kadınlar gerçekten erkekleri kullanıyor daha önce de başka bir kişinin hesabına girmemi istemişti.
Seni kullanmadım diyerek kendine acındirmaya çalıştı seni hala seviyorum vb vb laflarını kullandı üzerinden nekadar geçiş yeni mi aklına geldi sevdiğin.
Lafın özeti benimle sevgiliyken sürekli eski sevgilisinin yaptığı şeyleri anlatır çocuğun yaptığı şeyler yüzünden ağlar üzülürdü.
canım gibi gece uğraşıp gitmem gereken yat turunu kaçırıp ona buna attığı resimleri silmek için uğraşıp sildim. Ve şu an pişmanım keşke uğraşıp silmeseydim çok temiz aldatılmışım.
Kadınlar neden sürekli birilerini kullanma ihtiyacı duyuyor
Nereden buluyorsunuz ve nasıl böyle karmaşık ilişkilerin içine giriyorsunuz anlamıyorum. 🤷🏻 Engelleyin gitsin. Üstüne düşülecek mevzu ve kişi yok. Akıl almaz insanlardan yola çıkarak genelleme yapmaktan kaçınmak gerekir.
niye cevap veriyorsun ki görüldü at veya engel at kudursun, bu kadınlara yüz vermemek lazım yüz vermeyince senden kıymetlisi değerlisi olmaz bunu unutma. Bırak ne hali varsa gör sen mutlu mutlu yaşamaya devam et ona çok koyar bu, yazdığı hiçbir şeye cevap verme görüldü dahi atma ;)
Engelle ya baskalarına attiği nudeleri sana mı sildirdi yazılımcısin diye ve eski sevgilisinin onu uzdugunu sana niye anlatıyor seni sevse zaten eskiyi anlatmaz ki muhattap olma boyle kadinlari seversiniz hep ne var anlamiyorum bunlarda
Hiç belli olmaz o işler istersen 3 yaşında uğraş yazılımda herkesten her şeyi bekle o yaşta baslayan tek sen değilsindir demi en azindan bunun bilincinde ol kız her türlu zarar senmiydin daha once boyle biri bir soru sormustu yine 19 yasinda unutamiyorum falan diye kız terketmiş
Teşekkür ederim gerçekten ama kız umurumda değil çok şey yaşadığım için bana zarar geleceğini düşünmüyorum ama gerçekten haklısın ne desem az kalır insanlar gerçekten tuhaf ruh hastaları