Eski sevgili? Yardım?

Lütfen bana yardım edin dayanamıyorum artık eski sevgilime dönmek istiyorum ama büyük yok kısaca anlatayım bundan üç sene evvel ona ben yazdım daha önceden 7 aydır falan tanisiyodum ama aramız iyi değildi limoniydi ben kendimi ona affettirdim sevgili olduk sonrasında gözüm ondan başka biseyi görmedi ve hayatım çok duzensizlesti birkaç sebep yüzünden ayrıldık ama sebeblerim onun için sebeb değildi sonra bir kere daha konuşmaya başladık ilk ben yazdım yine ben bitirdim sebebini hatırlamıyorum ama sadakatsizlikten dolayiydi sonra başka okullara geçtik birimiz İzmir digerimiz manisadaydik yakın zamanda bı yerde karşılaştık ona tekrardan yazdım konuşurken birkaç gün çok samimiydik ama onun hayatında bana yer olmadığını hissettim sürekli işi vardı sporu arkadaşları falan bende başka bir sehirdeydim genellikle günde bir buçuk saat bile eletisim kuramadik sonra bı gece nasılsın iyi misin falan diye konuştuk yarın erken kalkmam lazım diyip iyigeceler yazdı (ama daha nazik bir dille ) yanına seni seviyorum yazdı ama biz arkadaş gibi konuşuyorduk bende arkadaşlarımın gazina geldim ve ona kendi duygularından emin olmadigimi söyledim ve bitirdim konuşmayı ama artık gayet eminim onu özledim her yerden engelliyim numarası bende yok numara değiştirdi anca arkadaslarimin instalarindan ulasabilirsem yazabilirim sizce ne yapmalıyım kalbimemi gomeyim?
Eski sevgili? Yardım?