Bence götürür ama pişmanlık pekii affettirir mi o yanlışı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşk herşeyi affeder çünkü mantıklı hareket edemezsin zaten.
Ama karşıdaki çok kızgın ve kandırılmış hissediyor ne yapsak da affedebilir
Kadınlar duygusal manipülasyona aşırı açıktır. Duygusal içerikli yoğun bir konuşma yapılmalı veya mesaj atılmalı. Duygularına hitap edersen ister istemez maziye döner bilinci ve indirir gardını. Başta biraz zorlar çok kızgınsa ama her şey iki üç duygusal manipülasyona bakar. Ne yazık ki bu konularda biraz saf olabiliyoruz. Fıtratımız aşırı duygusal ve yeniliyoruz eninde sonunda.
Ama bu kız çok zekii düşmez kii
Duygu yönetiminin zekayla bir ilgisi var ancak çok aşırı bir etkisi olduğu söylenemez. Yaratılış olarak kadın her türlü duygularına yenik düşer. Tıpkı sizin her türlü cazibeden etkilenmeniz gibi. Özellikle kadınlar geçmiş odaklı olurlar. Dolayısıyla zamanında bağ kurdukları yere dönmek çok zor olmaz. Ekstra olarak güven problemlerinden dolayı; bildiğin yere gitmek daha cazip gelir çünkü hâkimsindir. Zeki bir insan karşıdakini hiçbir konuda yargılamaz. Önemsiz konularda gurur, ego yapmaz veya süründürmek için taktikte yapmaz çünkü bunların herhangi bir getirisi olmadığını bilir. Zeki insan özelliklerine bakıp sonra kızla ilgili varsayımlarda bulun. Herşeye olabilir gözüyle baktıkları için sakin ve anlayışlı olurlar. Empati duyguları aşırı gelişmiştir. Duygusal şovlara başvurmazlar. Karşıdakiyle daima ortak payda'ya gelmeyi hedefler ve bunun için karşılıklı anlayış, saygı ve sağlıklı iletişimin gerekliliğinin farkındadır ki ona göre davranır hayatındaki herkese.
Yorum ve ilgin için teşekkür ederim ama manipule edemem onu artık hicbirseyin eskisi givi olmayacağı da belli
O zaman pişman veya seviyor gibi rollerden çık. Samimi gelmiyorsun. Seven insan cesaret eder, ne olursa olsun bir şekilde göze alıp iletişime geçer. Komiksin. Sen kendini kandırıp manipüle ediyorsun seviyorum diyerek.
Off yaa niye bu kadar kesipaticisiniz duygu olmasa niye yapayım yazayım böyle birsey
Buraya yazacağına kıza yazsaydın o zaman yani kusura bakma ama onca şey yazdım sonunda yine umutsuz konuştun. Hiç umudun yoksa buraya'da yazma. Otur bekle kız eninde sonunda unutur gider hayatına başkalarını alır. Ne sanıyorsunuz cidden? Zaman böyle akıp giderken herşeyin aynı kalacağını mı? Ya idrak edemiyorum gerçekten seviyorum diyorsunuz ama kıskançlık sıfır, sahiplenme sıfır, cesaret sıfır. İnsanda kaybetme korkusu olur, yanında olma arzusu olur. Hiç ciddiye almıyorum böyle oturduğu yerden seviyorum diye naralar atanları. Ucunda ölüm yok, kız canavar değil insan sonuçta en fazla nasıl karşılık verebilir? Yapanlar gayet yapıyor ve geçiyor iletişime ki ne farkı var bunu yapanların sizden farkı ne olabilir? Anlamsız bahanelere gerek yok. Biraz maskülen ölüm, biraz özgüven gerçekten yordunuz.
Sen beni korkutuyorsun senin ciddi problemlerin varr ne yaşadın sen ya böylee ahhshs tamm sen nasıl istersen öyle yapcam ama olmazsa bulurum seni...
Kadınların genel olarak erkeklerden beklentilerini yazdım kardeşim. bir şey yaşadığım yok. Biraz sosyolojik araştırma yapsan zaten buraya gelip soracağına harekete geçmiş olurdun. İlla olumlu olacak diye bir kaide yok. En azından kafan netleşmiş olur. Hakkında hayırlısı olsun.
Yanlışın büyüklüğüne göre her şey ilerler
Dimi yanii herseyi başlatan hareket yanlıştı sanırım buda en büyüğü
Yanlişa göre değişir
Yanlış olaylari başlatan durum
Götürür
Götürür