Güzel haftasonları... İlişki içindeyken karşı tarafın yaptığı hangi hatalı hareket, tüm güzel şeyleri sizde siler. Çoğumuzun ilk aklına gelen ihanettir ama başka alternatiflerde yazabilirseniz güzel olur.

Güzel haftasonları... İlişki içindeyken karşı tarafın yaptığı hangi hatalı hareket, tüm güzel şeyleri sizde siler. Çoğumuzun ilk aklına gelen ihanettir ama başka alternatiflerde yazabilirseniz güzel olur.

aldatmak aldatılmak kalanları hallolur bir şekilde ama bunu aşmak zordur güveni sarsar tabii kalan yanlışlar da ilişkiyi zedeler zamanla inceldiği yerden kopar kişilerde karşılıklı sevgi saygı anlayışın kalmaması sürekli kavga edilmesi stabil kalınmaması
bizim burdaki markette çalışıyodu bu kuzeninden ismimi öğrenmiş ben tanımıyodm bile onu ınstadan istek attı neyse konuşmaya başladık 4 gğn konuşuyosak 3 gün konuşmuyoduk açık giyinmeme falan karışıyodu durup dururken kavga çıkartıyodu işte bir gün şu an işlerim var işlerimi hallediyim sende aınavına çalış yazın takılalım gibisinden bir şey yazdı meğersem bunun 3 yıllık sevgilisi vardı bende buna ınstadan yazınca olay patladı kıza benim şizofren oldugumu ona sapıklık yaptığımı falan söylemiş kızda başka bir erkk hesabından bana yazıyo sevgilimden uzak dur falan arabayla yanımdan geçtiginde müzigi son ses yapıp dibimden geçiyo beni görünce uzun uzun bakıyo ve arkadaşlarından istek attırıyo bana sevgilisi oldugu halde ve 3 ay önce 5 6 defa peş peşe istek attı bende kabul etmedim amacı ne sizce? benimle hep buluşmak istiyodu vallahi yalvarıyodu temas bagımlısı oldugunu söylüyodu bende o yüzden buluşmak istemiyodum herşeyi inkar etti benimle 1 2 gğn konuşmuş kıza öyle demiş
ne hata yapıldığına göre değişir.. yalan aldatma mesela ben bunları hiç bir şekidle affetmem bunların bende yeri de yok.. ama küçük hataları elbette görmezden gelirim zaten küçük hataları da affetmek gerekiyor yoksa ilişkiler uzun süreli olmazlar.
Sınavlarda 4 yanlış 1 doğruyu götürür. İlişkide 4 yanlış bütün doğruları götürür.
1. İhanet
2. İhanet
3. İhanet
4. İhanet
Başka bir alternatif yok. Bunun dışında her şey tolere edilebilir, telafi edilebilir.
Cevap
6Cevap
Saygı ve sadakat suistimal edildi mi işte bitti gitti..
Bazen bir yalan bile her şeyi götürebilir. Özellikle o güven duygusu var ya.. Bir kere gidince yerine konulması zor ve imkansız geliyor.
Ayrıca bir kavga sırasında insanın gerçek yüzü çıkar derler ya.. İlişkilerin en önemli sınavlarından biridir bu bence. " Bakalım ne kadar alttan alıyor? Durumu nasıl idare ediyor? Bencil davranıyor mu? " vs.. bunlarda sıkıntı varsa o da götürüyor. Götürdü de, iyi bilirim.
Basit bile olsa herhangi bir konuda yalan söylemesi, istemediğim şeylere saygı duyduğunu söyleyip sonra yaptırmak için zorlaması uzaklaştırır hatta bitirir
Samimiyetsizlik, kavga anında söylenen acıtan sözler ki. freude dediği gibi "kızgınken söylenen her şey sakinken düsünülmüştür."
Telafisi olmayan yalanlar gizli işler
Saygısızlık
3 yanlıs bir dogruyu göturyor bende dogruların cokluğu önemli😄😄
İhanet ve yalan her şeyi silip götürür.
Yalan tüm doğruları götürür.
Ihanetin üstü yok sanırım, geri dönüşü olmayan bir hata
Duygu durumu değişiklikleri.
Yalan girdi mi işin içine soğuma oluyor.
Güveni kıracak hal ve tavırlar.
İlişkinin bekaretinin gitmesi.
Yalan ama tüm dogrulari götüren ihanettir
Sınav değil ki bu
Düz mantık dedikleri bu olsa gerek o anlamda sormadım.
😄😄😄😄
İhanet
Saygısızlık
Aldatma bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?