Bir erkek düşünün : Dürüst, güvenilir, merhametli, zeki, iyi bir iş sahibi, evi ve arabası falan var...
Fakat bu erkeğin tek kusuru kel olması ve yaşıtlarından 10 veya 15 yaş falan büyük gösteriyor olması. Yani 25 yaşındaysa onu tanımayan birisi 40 ve üstü falan sanıyor. Şimdi kellik bazılarına yakışıyor ama gibisinden triplere girmeyin bu erkeğe yakışmıyor abi. Şimdi soruya dönecek olursak; bu erkeğin tüm o vasıflarını kel olması siler atar mı? Size böyle birisi talip olsa onunla evlenir miydiniz?
Fakat bu erkeğin tek kusuru kel olması ve yaşıtlarından 10 veya 15 yaş falan büyük gösteriyor olması. Yani 25 yaşındaysa onu tanımayan birisi 40 ve üstü falan sanıyor. Şimdi kellik bazılarına yakışıyor ama gibisinden triplere girmeyin bu erkeğe yakışmıyor abi. Şimdi soruya dönecek olursak; bu erkeğin tüm o vasıflarını kel olması siler atar mı? Size böyle birisi talip olsa onunla evlenir miydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sevdikten sora olur ama ben bu kisiye karsi bisey hissetmiyosam saci beline kadsr olsa bi onemi olmaz
Kel erkek seviyor musun sen?
Hayır
O zaman boşuna beline kadar saçı olsa boş falan deme. Karakter olarak on numara birisi çıksa karşına ve o insana şans versen belki çok mutlu olacak bile olsan sırf dış görünüşünü beğenmediğim için ve ön yargılı davrandığım için kafadan direkt elerim onu diyeceksin.
Arkadasim insan sevdigine sans verir beni cok seviyo diye ben onla olmam cunku ben gene mutsuz olucam ha o kisi benim dikkatimmi ceker keldir olur
Keller senin ilgi alanına girmiyormuş az önce dedin.
Ben illa sarisin olsun esmer olshn kel olsun diye tutturmam anlasabiliyosam neden olmasin senin anlamada biraz sikinti var galiba
En başta kel sevmem demedin mi sen? Bitti :) boşuna kıvırma. Ayrıca kel erkekte sevmeyebilirsin bunda yadırganacak bir şey yok, ben sadece senin dediğini sana söylüyorum
Çok kel değilse saç ektiririz öyle evlenirşm
Dış görünüş herşeydir diyelim biz ona hocam :)
Yani evet
Eee peki bir insanı sırf kel diye yargılamak ne kadar doğru? Ben kelim mesela, kel olmayı ben mi istedim sence?
Tabi ki sen istemedin bunu çok mu kelsin peki
Çok mu kelsin nedir ya 😂😂😂 kelim işte. Yaşıtlarımdan 10 veya 15 yaş falan büyük gösteriyorum. Benden büyük adamlar bana abi diyor, kızlar da aynı senin gibi ilgilenmiyor bile. Evde kalırsam sırf tanrı yüzünden ammmmk :) güldüğüme bakma eskiden çok can sıkardım ama zamanla buna da alıştım. İnsan herşeye alışıyor.
Çok kel değilsen saç ektir dicektim o yüzden nshxkskzlzlx
Çok kelim :) ya saç ektirsem ne olacak? Sırf kel diye saçı yok diye beğenmeyen birisinden bana ne hayır gelir? Ben o insanla mutlu olur muyum sence? Bırak o saçlı birini bulsun, ben beni ben olduğum için sevecek birini tercih ederim. Haa olmazsa da olmaz. Evlenmeyince kıyamet mi kopuyor sanki?
Halam evlendi full kel biriyle kalpler güzel olsun yeter ya
Okudukça ve araştırdıkça insanlardan soğudum. İnan bana karşıma iyi birisi çıksa (iyiden kastım beni dış görünüşümle yargılamayacak birisi) inan toplumdaki çoğu insandan daha iyi bir baba olurum. İnsanlar maddeyi değerli kılan şeyin özü olduğunu anlamadığı müddetçe onun gerçek kıymetini bilemez.
Kel olmasın da diğerleri olmasa da olur
Dış görünüş herşeydir...
Soyun köprüden atladı
Benim sülalede kel olan yok, piyango bana çıkmış bir ben kelim
Diktir o zaman
Sırf saç için bana hayır diyen bir kızla ben mutlu olacak mıyım sence? Elbette şu dünyada beni ben olduğum için, dış görünüşümle yargılamadan sevecek insanlar var. Fakat onlarla tanışıp tanışmayacağım bilinmez bir gelecekte beni bekliyor.. Özetle sırf beni beğensinler diye olmadığım birisi gibi olmayacağım. Kendimi yıprattığıma değmez...
O zaman niye agliyorsun
Ağlamıyorum, kendi kusurlarımı kendime hatırlatıyorum sadece. Ağlasam neden böyle neden böylesiniz gibisinden kadınları suçlardım. Fakat bunun için birini suçlamak gereksiz bir eylem. Kimin kimi kaybettiğini zaman gösteriyor zaten.
Bildiğin ağlama bu
Niye ağlama olsun? Evlenmeyince ne oluyor kıyamet mi kopuyor? Ayrıca napim abi görünen köy kılavuz istemiyor zaten. Bana kalırsa sen ve senin gibi insanlar kusur duymaya alışık değilsiniz. Hiç benim şöyle şöyle kusurlarım var diyen birine denk gelmemişsin hiç. Zira sana insanın hata yapmaması gerektiği, kusursuz olması gerektiği öğretildi. Ben mesela topal olsam ve topal olduğum için kızlar beğenmese ve bunu sana söylesem bu ağlamak mı olur? Aksine gerçeği söylemek olur. Ben bundan şikayet edersem, isyan edersem falan bu benim için boş bir isyan olur. Zira benim isyanımın gerçekleri değiştirmeyeceği gerçek.
Sac ektir
Dış görünüş herşeydir...