Valla hiç adım atmıyorum hatta genelde soğuk duruyorum. Bakanlar var ama adım atani en son lise zamanında oldu. Tipim iyidir ilgi çekicidir ama lanet olsun ki soğuk ve insanlarla ilk iletişimi nasıl kuracagini bilmeyen biriyim. Bu sebeple ayagima bekliyorum her şeyi. Sanırım daha çok beklerim çünkü bakmaktan öteye giden olmadi. Soğuk ve sessiz de olunca tabi iyice sıkıntı oluyor sanırım. Neyse böyle böyle daha çok mu beklerim ya? Ortamlara gidecek bir şeyler yapacak arkadaş da yok ki ot gibi yaşıyorum resmen bir de genç yakışıklı biriyken. Bana biraz tavsiye lazım.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tc dişisi gelmez ama sinyal varsa gitmende sakınca yok soğukluğunu aş yoksa hiç sevgilin olmaz tr şartlarında herkes kompleksli ve ezik
Aynen aga çok sinyal oluyor hatta arkadaşlarım kız seni kesti falan muhabbeti oluyor da bir keresinde sinyal diye düşünüp kızın yanına gitmiştim sanki bir şey yapmamış gibi tersledi. Kız bana bakarak sırıtıyordu bir de ben ne anlayayim bundan gittim konuştum istemiyor gibi yaptı.
tek sinyale gitme bence o kız terslerse sen de onu tersle çekinme
Yok aga en az 4 5 sinyal vardı yanlış yorumlamadiysam. Ama sonra ne oldu anlamadım acaba hızlı mı davrandım bilemiyorum. Kız benim sevgilim olmadığını duydu muhabbet arası mesela ondan sonra samimi davranmaya beni merak etmeye başladı ama sonrası yaş işte.
tersleyen kızla olmaz. kezbandır, sen de sert şekilde boz ve tüm iletişimi kes davranışı normal değil
Aynen doğru diyorsun
soruda cevabı vermişsin ayağına beklemeyeceksin adım atacaksın
Ne biliyim açıkçası lise yıllarında falan defileye bile çıkarmışlardı. Tipim iyi olunca zaten kızlar gelir diyorum ama cidden 1 tane gelen ancak oldu son 2 senede. Onunla da kafamız uyusmadi.
Daha çok beklersin
Niye ki adım atan kadın yok mu hiç?
Olsa beklemezdin sap gibi
Anlamadım bu işi ya cidden.
Anlamayacak ne var atla deve mi arkadaşım? Beklersen boşuna beklemiş olursun yılların, yaşın geçip gider diyoruz.
Ya aslında şu da var. Cidden kendimi de bildiğim için bazen çok hızlı mı davranırım yoksa geç mı kalırım bu kişinin acaba hayatında biri mi vardır diye çok düşünüyorum. Bir de bir kere cidden bir kız çok hoşlanıyor gibiydi beni görünce neseleniyordu ama sonra ne zaman adım attım ki terslemeye başladı ilişki istemiyorum dedi. He kariyer odaklı biriydi sonra da cidden hiç sevgilisi de olmadi ama o beni biraz bocalardı reddedilmek. O yüzden hep beklemeye başladım ve hala bekliyorum:(
Bi anıya takılı kalıp böyle boş boş beklemek çok korkakça ya kusura bakma silkelen kendine gel hayat kısa oturduğun yerden kız bekleme
Çok ortamim da yok ya mesela bu kız ile aynı bölümdeydik onunla olmayınca sınıftan başka birini beğenip yürümek garip kaçar diye düşündüm. Belki cidden adım atsam ona olacaktı. Ama işte hoş kaçmaz adım çıkar diye düşündüm yapmadım. Biraz ortam da lazım sanırım aşırı sosyal değilim.
Erkek dediğin cesaretli olmalı.
Ya bir halttan anlıyormuş gibi yorum yapma be
@pastil_ Anlıyorum ki yapıyorum ne bu çekememezlik?
Ben anlamıyorum ki cesaretli olacam ilgi gösterecem bu sefer bundan kaybedicem. Bircok kadın nedense kendine kötü davranan umursamaz erkekleri seviyor.
Hayır her şey tadında. Ne kendini ezdireceksin ne de gereksiz egolara gireceksin. Sadece köşende kalırsan kimse seni çekici bulmaz.
Bunu dinleme kendisi ne ki başkasına akıl veriyor
@HBsrr Kendim neyim biliyor musun? Olmadığın ve asla olamayacağın kadar mükemmel bir insanım.
Bilmiyorum harbiden öyle de insanlar yakın gelmedi bu aralar çevremdeki ben de tek ve soğuk takılmaya başladım.
Onlar gelmiyorsa sen git içine kapanma bu kadar böyle yaparsan hep böyle devam eder.
ben de öyleyim. atamıyorum o adımı. yapamıyorum
Kızlar pek atmaz zaten ki atan kız varsa da bana en son lise yıllarında denk geldi gayet hali vakti yerinde olmama rağmen.
ama bu devirde garip karşılanıyor. ya da inanılmıyor. güzel kızsın nasıl konuştuğun olmaz vs diye
Aynen benim de öyle bak. Acaba o da mı engelliyor beni. Yakisikliyim cidden hava olsun diye söylemiyorum aşırı uzun değilim ama 182 falanım yine. Herkes diyor ki tavlamayacagin kız mı yok ama yok yani hayatımda sıfır insan var. Sana gelecek olursak gerçekten güzel bir kizsan erkekler çekinebilir bu kız bana bakmaz diye.
kendimi beğenmesem de güzel olduğumu söylüyorlar çevrem vs hep beğeniyor beni, ama bilmiyorum yani soğuk durduğum icin ortamlara vs belki o yüzden olabilir uzak durmaları. ya da hani belli başlı kız tipleri vardır ya, onlar gibi olmadığım içindir de bilmiyorum yani ya
Nasıp işi benim de seninki gibi olabilir. Yakisikliyim ama * değilim şerefsiz değilim ya belki ondandır. Neyse umarım doğru kişiler girer hayatımıza
umarım