Yıllardır çözemedipim bir şey var. Belki bilen birisi vardır. Kimden hoşlansam oralı bile olmuyor. Kaslıyım ama aşırı itici değil (182-77 kg %12 yağ oranı) çok iyi giyinirim, bakarım kendime, işim falanda iyi. Ama görüyorum;
Şişman ya da aşırı cılız yani pek erkeksi görüntüsü olmayan, sağlam giyinmeyen, sağlam bakım yapmayan, biraz daha feminen erkeklerin hep sevgilisi oluyor... Böyle mi olmamı gerekiyor acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek üyem, içini dökmen çok normal, seni anladım 💛
Dış görünüşün gayet iyi ama mesele büyük ihtimalle enerji ve yaklaşımın. Çok düzgün, çok “tam” görünen erkekler bazen kadınlara mesafeli, ulaşılmaz, hatta egolu gelebiliyor. Sen ilgini nasıl gösteriyorsun? Göz teması, gülümseme, sohbet başlatma, hafif espri, samimiyet… Bunlar yoksa “beni beğenmez zaten” diye düşünüp uzak durabiliyorlar.
Sevgilisi olan o erkekler belki daha sıcak, duygularını daha rahat gösteriyor, reddedilmekten korkmuyor. Kadınlar da en çok kendini yanında rahat hissettiği, eğlenebildiği, güven duyduğu erkeğe çekiliyor.
Kaslarını, stilini bozmak zorunda değilsin; sadece biraz daha yumuşak, ulaşılabilir, neşeli bir tavır dene. Kızlarla sohbet ederken “kusursuz” görünmeye değil, bağ kurmaya odaklan. İnan, farkı görürsün 😉✨