burada suc benim mi?
250 gram bekçilerine de ufak bir tavsiye sizin cinsimi ezersem 250 gram sahibi olurum diye dusunen kafanıza yazık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ilk defa başıma gelmiyor, ama kadınlar gerçekten aşağılık varlıklar. 1 gram sevgiyi hak etmiyorlar. Ekran kaydi alıp benim dalganın videosunu ve yüzümü çekip atmak nedir? Gerçekten bunu yapacak kadar düştünüz mu? Seven yok ask yok diye ağlayıp sevene bunu yapıyorsunuz ha

tedbirini ne olursa olsun alacaktın.
ne sanıyon, tabikide güven olmazdı.
sen her zaman ne yaparsan yap tedbirini almak zorundasın maalesef.
bu sana bir ders olmuştur.
NOT: yapabiliyorsan sende onun görüntülerini alıp ifşa et, madem o sana yapmış
ha bu fake de çıkabilirdi, resimlerini bu yolla ele geçirip sana şantajla istediklerini yaptırabilirlerdi.
Ben kardeşim değilim açıkçası o yüzden bunu yapmayacağım istediğini yapabilir ama bundan sonra kadınlara karşı daha farklı olacağım.
sen öyle değilsin, durduk yere yap demiyorum.
ama hak edene hak ettiğini vermek gerekir.
benim düşüncem bu, tabi yine de tercih senin
Of reis bilmiyorum sinirlerim bozuk iyice
Cevap
3Cevap
Kimseye kendinden açık taviz verecek kadar güven verilmez bir ilerleme olmayana dek o zaman da tam güven vermiycen yani ipleri dengede tutmalısın
Karşılıklı bir mevzuydu, attı attim. Sonra tartıştık iyi gecer dedim. Sonra oda bunu yaptı.
kadın; kendisini seveni asla affetmez muhakkak bedelini ödetir. çünkü kendi sevmiş olduğu zorba karakterin intikamını alacaktır.
Alla belasını versin kadınların aga, dun koluma falcata ile 6 kesik attım üstüne bu olay...
O cümledeki tepkiyi neden aldığını merak ettim ben. Eğer çknü çekip attıyasan az bile yapmışlar
Karşılıklı bir mevzu da neyden bahsediyorsun kardeşim sen al al forumda mi tum 250 gramlar senin olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?