2 hafta yillik izindeydim yarin iş basi yapicam isin tuhaf yanı istemiyorum gitmek ama bir yandan patronumu gorucem diyede heyecan yaptim ve patronumu gorucek olmanin mutlulugu da var ama bir yanimda hic gitmek istemiyor sizce niye boyle oldum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
30 yaş üstü olmakla ilgisi ne?
Patronum 34 yaşinda ben 26 kendisine asikmiyim hoslaniyor muyum platonik mi ne hissediyorum cozemiyorum
Yarın işe gitmezsen o patronun bir çalışanı olmazsın 😂
Mecbur gidicem zaten
Patron sekreter ilişkisi mi
Hayir ya hemen bağlamayin orayi
Aramiz da iliski felan yok
Patron dan nefret eden toplumda görünce mutlu olmak sana ne düşünsürür
Dusundugum olsun istemiyorum
Hahahah
Nasıl:))
Evli
Evli mi değil mi bilmiyorsun yani
Hayir ona karsi ne hissettigimi bilmiyorum garip bir his tuhaf kendisi 6 yillik evli cocugu yok bende 2 yil calisiyorum
Ondan uzak durmak için yillik izin almistim uzak duruyorumda ama kendimede itiraf edemiyorum bu durumu. Bir yanim hic istemiyor gitmek bir yanim onu gorecek olmanin heyecanini tasiyor ama bu elimde olan bir duygu durumu degil engel olabilecegim bir duygu degil engel oldugum tek sey kendim yani uzak duruyorum fakat boyle hissetmekte garip tuhaf cok degisik
Dediğimde haklı çıkmak istemiyorum ya :)
Oradan ayrılman lazım. Yoksa sana yakınlaşmasına izin verdikçe sende yaklaşacakain
Izin vermiyorum oda zaten izin vermiyor
Sabah selam dahi vermiyoruz birbirimize
O kadar mesafe var yani
Evet yuzume bile bakmamaya calisiyor bende
İtiraf et çekim var aranızda
Zaten soyluyorum var hemde çok fazla
Ama ilerlemesi sana bağlı
Ilerlememesis icin uzak duruyorum zaten
Bakalım ne kadar sürecek
Patron hoşuna mı gidiyor
Hoşuma gidiyor evet ama asik miyim bilmiyorum
Kafam karisik ama onu gorecek olmanin simdiden heyecani var
Evli mi
Evet bende ondan uzak durmak için yillik izin almistim uzak duruyorumda ama kendimede itiraf edemiyorum bu durumu. Bir yanim hic istemiyor gitmek bir yanim onu gorecek olmanin heyecanini tasiyor ama bu elimde olan bir duygu durumu degil engel olabilecegim bir duygu degil engel oldugum tek sey kendim yani uzak duruyorum fakat boyle hissetmekte garip tuhaf cok degisik
Yapabilirsen başka iş bul sonu kötü
5 6 kere istifa ettim is arkadaslarimda patronumda eni sonu ikna ettiler
Kararlı ol bırak
Şu an oyle bir imkanim yok kira oduyorum yuzustu birakamam ailemi ama 2 haftalik iznimde cok is baktim gorusmelere gittim olumlu sonuc yok ya sartlari uymadi ya sa. ik ciktilar. Zor iş bulmak
maalesef öyle tabiki de öyleyse kendine hakim. ol, başka birisini bul
Kendime zaten hakim olurum oldumda 2 yil calisiyorum zaten basta evli oldugunu bilmiyordum onun ilgisi uzerine zamanla benimde ona karsi olustu oda bunu farkedince uzak durdu bende sonra evli oldugunu duyunca uzal durdum ikimizde uzak duruyoruz
Tamam öyleyse ama yine de bir çekim var, evli insandan hayır gelmez ancak senle zevkine bakar, biraz önce soru okudum kiz hamile adam aldır demiş birsuru sorun yani
Bakimsiz biri degilim bu yasima kadar da sadece tek kisi oldu hayatimda sonrasinda olmasini istemedim yani kimseyi istemedim iliskilerden korktum hala korkuyorum. Bu kişiyi ilk defa istemistim ama buda evliymis sonra zaten ogrendigim zamandan beri uzak duruyorum oda ayni sekilde sabah selam dahi vermiyoruz birbirimize. Buyuk sozume tovbe evli bir adamla iliski yasamanin az cok sonunun nereye goturecegini tahmin edebiliyorum. Cikmaz bir son o yuzden uzak duruyorum sadece icimde ona karsi bu heyecanin hala olmasi rahatsiz ediyor beni
İnşallah atarsın bu sıkıntıyı, başka birisi bulursun aynı yerde olup hep görmek kötü tabiki, çok zorlanirsin
2 hafta yoktum yarin sanki yeni bir işe başlama heyecani var bu heyecan onu gorecek olmanin heyecani içim kıpır kıpır ama bu beni içten içe rahatsiz da ediyor. Hem kendimle yuzlesiyorum hemde bu heyecan, kipirti felan imkansiz biri için oluşu uzuyor :/
Belki de bu imkansizlik seni ona çekiyor
Bilmiyorum ama daha oncrde evli bir patronum tarafindan ilgi gorup hatta otesinde askini ilan etmisti direkt isi birakmistim ve itici buluyordum dis gorunusude iyiydi ama ona karsi boyle olmadim
İşte misin şu an
Geldim evet mutluyum da mutsuzum da
Henuz gelmedi patronum
Dört gözle bekliyorsun için güm güm ediyor😅.
Sakin ol aman
Yuzume bile bakmiyor
İyi işte, vazgeçersin. Gerçi sen peşinden koşarsın şimdi bakmayjnca
Ne sacmaliyorsun
Öyle olur hep, ne saçmalaması, kaçan kovalanır
Bak hemen başka soruda niçin bakmaz diye sormuşsun, ne dedim merak, kovalama
Iyide bana karsi cogunlukla zaten boyle ben tavrini merak ediyorum
boş ver sal gitsin
Biz ne alaka 🤔
Patronum 34 yasinda ben 26 ona karsi ne hissettigimi cozemiyorum ondan hem uzak duruyorum hemde yarin onu gormenin heyecanini yasiyorum
Kolayı var iş at oralı olacak mı görmezden mi gelecek ona göre şekillendirirsin hislerini
Evli
Bende ondan uzak durmak için yillik izin almistim uzak duruyorumda ama kendimede itiraf edemiyorum bu durumu. Bir yanim hic istemiyor gitmek bir yanim onu gorecek olmanin heyecanini tasiyor ama bu elimde olan bir duygu durumu degil engel olabilecegim bir duygu degil engel oldugum tek sey kendim yani uzak duruyorum fakat boyle hissetmekte garip tuhaf cok degisik
Evliyse sil direk aklından boş ver
Yan yana olunca istesemde olmuyor ama dedigin gibi engel olabildigim durum tek sey kendim yaklasmiyorum uzak duruyorum
Olgun seviyorsun galiba
Aramizda xok yas yok 34 yasinda 26 yasindayim ama ona karsi ne hissettigimi cozemiyorum.
Aşık gibisin
Degisik iznide o yuzden almistim uzak durmak icin simdi yine gidicem bir yanim hic istemiyor yarin gitmek bir yanimda cok heyecanli
Evli mi yoksa
Evet bende ondan uzak durmak için yillik izin almistim uzak duruyorumda ama kendimede itiraf edemiyorum bu durumu. Bir yanim hic istemiyor gitmek bir yanim onu gorecek olmanin heyecanini tasiyor ama bu elimde olan bir duygu durumu degil engel olabilecegim bir duygu degil engel oldugum tek sey kendim yani uzak duruyorum fakat boyle hissetmekte garip tuhaf cok degisik
Uzak dur hayatın çıkmaza girer
Vallahi uzal duruyorum hatta iznide bu yuzden aldim muhattap olmuyorum oda benden uzal duruyor 5 6 kere istifa ettim arkadaslarim patronum bir sekilde ikna ettiler benimde gonlum tabiki baska yere gitmek istemedigi icin her defasinda kaldim. Uzak duruyorum ama korkuyorum da dediginiz seyin olmasindan
Gerekirse bırak işi. Yoksa yazık edersin kendine
Birakamam kin
yat dinlen
Kafama gore dinlenemem ki iznim bitiyor yarin