Kocanız sizi sosyal medyada defalarca aldatsa ve bi çok kez yakalasanız tepkiniz, tavrınız ne olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocana söylemek istediklerini bana söyler misin
Ben de sanki karımı dinliyormuş gibi dinlerim
İstersen özelden yaz daha doğru olur
01 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim 🙏
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak direkt olarak boşanma sebebidir. Evliliği çocuk oyuncağıyla karıştırmayın sanki haber vermeden masa örtüsü almaktan bahsediyorsunuz defalarca aldatmak nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle konuşmak çok kolay ama başına gelince farklı maalesef
- +1 yıl
Aldatmaktan bahsediyorsun hemde defalarca. Evlendikten sonra mı adamdan hoşlanmadığını anladın?
Soran+1 yılHoşlanmadığımı söylemediğim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYer, mekan ya da zaman fark etmez.. Çapkınlık, çapkınlıktır ve affedilemez..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇapkınlık sevmem hiç bir şekilde..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTercih tamamen sizin çünkü bu sizin hayatınız. Burada alacağınız fikir asla belirleyici olamaz çünkü bu insanlar Ayn şeyleri yaşamadıklari için fikir vermesi çok kolay gelir onlara.
Şu imkanlariniz dahilinde değerlendirip en doğru kararı verirsiniz.21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıl2 çocuk işin içinde var, yorum biraz değişecek. Bence güzel bir ders verebilirsin. Al çocuklarını annene git ve yakında boşanma davası açıcam bu kadarı fazla de. Pişman olduğunu bile söylese az bekle dönme. İyice pişmanlığı yaşasın. ya da o ara fırsattan istifade diyip eve birini atarsa geçmiş olsun
10 YorumlaSosyal medyada ayarlar reele geçer ne kadar güvenirsin bu adama ki, , zaten güvenmediğin için buraya soruyorsun
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet güvenin g si kalmadı artık
Soran+1 yılHaklısın çekilmez
Soran+1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilmalisin, belkide bulusuyordur bilemezsin sana deger vermeyen insani sevmemelisin
33 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın acaba buluştu mu diye hep şüphe var zaten
- +1 yıl
Sana prenses gibi davranacak insani hak ediyorsun , Annen seni dengesizlerle, birlikte ol zarar gör diye dogurmadı , nezaman birilerinden şüphe edersen , aldatilirsan iyi hissetmezsen bu dedigimi hatirla.
Soran+1 yılTeşekkürler hatırlayacağım🌺
Birincisinde elenir zaten ben ikinci kez hata yapabileceği biri değilim çünkü
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hiç sınanmassın böyle bi konuyla🙃
Buradan başka olmadığı için anlamam bunlardan. Altı aydır yoktum zaten arada dinlenmek iyidir. Sevdiğim insan olsa burası da olmazdı kısaca. Bu konuda tepkim nettir ve değişmez, affetmem.
10 Yorumla
+1 yılbirakirdim öyle birini sosyal medyada aldatan gider canlida aldatir birakmasan ilerde pisman olursun neden önce birakmadkm diye aynisni sen yap kocan hemen birakir seni ama kadinalr herseyi affediyor
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef çok doğru.. çocuklar olmasa bin kere bırakırdım
- +1 yıl
cocuk icin dayanirsin oda gider snei bosar ya da kuma getirri cünkp cogu kisi senin gibi yapti cocuk icin susdu görmezden geldi sonunda erkek gitti cocuk yapti baska kadinla ya bosadi kadini ya da metres yapti karar senin erkenden bosanip baskasini bulcaksin ya da aldatilmayi seyreteceksin nezaman metresi koluna takip yanina gelcek
Soran+1 yılDüşüncelerimin dile gelmiş halisin😃sanırım bu süreçte tek ihtiyacım olan cesaret..
- +1 yıl
evt imkanin varda birak onu
+1 yılAyrılırım aldatmak sosyal medya diye hafif karsılanacak bir şey değil ki
20 YorumlaÇapkınlık denemez ona. Aldatmaktır. Affedilmemeli.
10 Yorumlaİster sanal ister reel olsun her türlü sadakatsizlik bu
10 YorumlaAldatma aldatmadır. Her türlü ayrılırım. Asla affetmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılBirçok kez yakalamam imkansız. Bir kere yakalanınca sonrasında kocam olmaz zaten
10 Yorumla
+1 yılBirçok keze ihtiyaç yok ki, ilkinde biterdi ilişki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Bir çok kere yakalayıp, hangi kafayı yaşayarak tepki göstermediysem sonrakilerde aynen devam ederdim.
00 Yorumla
+1 yılTabiki bir erkek karısını asla aldatmamalı ancak karısı yoksa sosyal medya çapkınlığı herkese lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarısı olmayanların hakkı tabi bişey diyemeyiz
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bu kadar çok homo varken kadınları beğenmesi bence güzel bir şey kocan sağlıklı bir erkek derim takılma buna.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok Farklı bi bakış açısı aydınlandım resmen teşekkürler😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çocukların için boşanmıyorsan o kocanla arana mesafe koymanı öneririm yani kendisi zaten seni karısı gibi görmüyormuş yaptığına bak ama çocukların içinde boşanmak iyidir büyüyünce onlar bunun farkına varıcak daha kötü olucak traji bi hikayeleri olucak
05 Yorumla
Soran+1 yılHer defasında pişman olduğunu vs söylüyor ve çocuklar ona düşkün😕
Cevap sahibi+1 yılPişman değil bu arada sadece sana inandırtmaya çalışıyor çocuklar ona düşkün ise biraz daha büyümelerini bekle (yaşları küçükse tabii) her şeyi tamamen anlamaya başladıkları zaman ayrılırsın onlarda olgun bir birey olurlar zaten
Soran+1 yılEvet henüz çok küçükler biri 6 diğeri 4 yaşında.. uzun zamandır bişeyini yakalamadım ama hissedersem büyümelerini bile beklemeyeceğim.
Cevap sahibi+1 yılSenin için nasıl rahat olacaksa cidden kocayla geçinilmez
+1 yıldefalarca yakalayıp devam ediyosam daha ne tepki verecem iyi eğlenceler mk ckckdh
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var 2 tane
- +1 yıl
yani seçim senin ama devam edeceği kesin.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma davası + nafaka
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal aldatmanın bana göre reelden hiçbir farkı yok tepkim aynısını iade etmek olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldefalarcaya gerek kalmaz ilkinden sonra ne yapıyorsa yapar ben olmadan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Aynı gafı bende defalarca yaparım
O zaman görür kim yaman00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni kaybetmeyi göze almıştır demekdir. Aldatan insanlara kılıf bulup çapkınlık demeyin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOna saygı duymam, güvenemem ve hayatımda da kalmasını istemem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl"Gerçeğini yapmaya g**ün yemiyor mu? Bu kadar mı zavallısın?" diyebilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonunu kurcalamam. Kurcaladim yakaladım. Degerli olan ne varsa alırım tuyerim
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi😃ben sürekli karıştırırım telefonu hatta instagramını çalarım sık sık😂
Cevap sahibi+1 yılAman hiç uğraşamam kız şeyime dert değil yoluma bakarım sonra üzülürüm belki canım isterse önce yol 🤣
Soran+1 yılAfferin sana en güzeli valla en çok kendini sevmeye devam et 30 yaşındayım kimseden fayda yok🌺
Cevap sahibi+1 yılBenim gibisini kaybetmek en büyük hatadır 🙂
Çok zor bir durum umarım düzelir. Bu aldatmak için bir sebep değil ama Peki hiç kendinize sordunuz mu benim ne eksiğim var veya yeterin kadar ilgi mi gostermiyorum acaba diye?
06 Yorumla
Soran+1 yılSordum ama sonra şuna karar verdim aksi olsa kabullenip devam edemezdim heralde.. ben ona eksik değil fazlayım ve kendi eksikliğini egosunu tatmin etmek için sosyal medyadan birilerine yazma ilgi görme gereği duyuyor
Soran+1 yılÇok pişman olduğunu tekrar yapmayacağını beni sevdiğini vs. uzun zamandırda bişeyini yakalamadım.. aslında ben sevgisini pek göstermeyen biriyim benim için sevgi sadakat demek ama o bunu bitirdi.. biraz çocuklar biraz alışkanlıklar sevgi var mı bende ondan emin değilim artık açıkçası
Soran+1 yılAynısını yaparsam o artık olmaz bana ters birini aldatmak🙃
+1 yılsadece sosyal medya üzerinde kalırsa bunun bir zararı yok
bana istediğin kadar yaz ne olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılBirazda böyle düşündüğüm için boşanmadım ama ya daha fazlası olmuşsa diye şüphe kalmadıda değil
- +1 yıl
Riskli. bana güvenebilirsin mesela
- +1 yıl
Mesaj kutumda yüzlerce mesaj olsa ne olacak
Gerçek hayatta bir sıkıntı olmayacaksa
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocalarınızı falakaya yatırın 😂😅
12 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı😅
Cevap sahibi+1 yılEvet hemde çok 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSinirden deliye dönerim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki önce ben aldatmissam ve eşim beni affetmisse yıllar sonra yapamıyorum deyip başkalarıyla msjlasiyorsa bunu kabullenmelimiyim bende onu aldattım diye?
02 Yorumla
Soran+1 yılİkinizde aldatmış oldunuz ama bence kendinizi.. aldatmak karakter meselesi kabul edip etmemek kendinden ödün vermek gibi
- +1 yıl
O zaman ayrılın bir birinize güvenemiyorsanız sadece sevmek yetmez ilişkiniz yaralanmış ve kan kaybetmiş bu ilişkiden bir şey beklenmez tamamen bitmiş…
+1 yılbenı aldatan bırıyle devam etmem
10 Yorumla
+1 yılYol ver gidene. her gece bitmez tükenmez işkence
10 Yorumla
+1 yılÇapkınlıktan hoşlanmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Birdaha görüşmemek üzere Bay bay derdim
10 YorumlaBöyle bir durumu ben yaşasam ayrılırdım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOna bir sürü çikolatalı dondurma yediririm💩
10 Yorumla
+1 yılÇapkın her yerde çapkındır
10 YorumlaEğer evli olsaydım kendisi için hiç sağlıklı olmazdı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Boşanırdım bunun sosyal medyası gerçek hayatı yok.
17 Yorumla
Soran+1 yılBekarsınız sanırım🙃
Soran+1 yılBende şahsen sevgi yoksa bile birlikteysen sadakat olmasa olmaz kafasında biriyim.. ama çocuk olunca insan kendinden bile taviz veriyormuş onu anladım bu süreçte maalesef
- +1 yıl
Evet haklısın ben çocuk olayını yorumlarda okuyunca gördüm. Evet bir çocuk varken koşullar aynı olmuyor ama şöyle düşünüyorum çocuğum için sevmediğim adamla aynı evde kalacam o çocuk ister istemez bunu anlayacak hissedecek. Ben arkadaşımın evine kalmaya gitmiştim, annesiyle babası ayrı yataklarda yatıyormuş yıllardır çocuklar için duruyorlarmış. Ben eve ilk girdiğim an mutsuzluğu gerginliği hissetmiştim. Sonra arkadaşım anlatmıştı babası aldatmış küçük kardeşi için ayrılmamışlar etmemişler ama o çocuk bile evde bir şeyler döndüğünü biliyordu 6 yaşındaydı hala bezleniyordu, doktor psikolojik demiş. Ne kadar doğru böyle evde çocuk büyütmek söyler misin?
Soran+1 yıl@jersey çok güzel ifade etmişsin teşekkürler🙃bazen imkanda olsa olmuyor hayat istediğimiz gibi ilerlemiyor maalesef..@nazovski sen de haksızsın diyemem umarım hayatın boyunca böyle bi sorunla karşılaşmazsın.. ama insan yaşamadan asla anlamıyor bende bekarken asla kabul etmem vs derdim çok ama başıma gelince her şey çok Farklı oldu.. verdiğin örnek çok doğru benimde arkadaşım var aynı durumda olan mutsuzlardı hepsi birden.. ben çocuklara bişey hissettirmiyorum kocama da inanmış gibi yapıp hayatımıza normal kutluymuş gibi devam ediyoruz ben hariç tabi..
Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Yani sadece smda mi kaliyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum muamma
- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce özeleştiri yapman lazim
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Kendine dön bak eleştir kendini
Soran+1 yılEleştirdim ben ona fazla bile gelirim.
- +1 yıl
O halde artık bağımsız bir duygu ve düşünce içinde olabilirsin. Ayrıca kısasa kısas vardır. Eğer bu hakkını kullanmak istersen yardımcı olurum
+1 yılÇapkınlık capkinliktir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPipisini keserim
23 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Bire uyuririm ikiye değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılaç gözlü sokaklarda sürünecise :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eski kocam yeni mevta..
00 Yorumla
+1 yılSalamancalar sosyal medya kullanmaz
00 YorumlaCapkinlik yoktur yawsaklik vardir
20 Yorumla
+1 yılBoşanırım tabii ki.
10 YorumlaKüfür bas geç ne uğraşıyon
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanırım
10 Yorumla
+1 yılAyrılırdım
10 YorumlaArtık kocam olmaz
10 YorumlaBaybaylar dım
10 YorumlaEngel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBosardim
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyada aldatan sanki reelde aldatmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?