Aşk İlişkileri 3 ay Tartışma esnasında aşağılayıcı kelimeler kullanan, kalp kıran sevgili hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Tartışma esnasında aşağılayıcı kelimeler kullanan, kalp kıran sevgili hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Grandecoollime Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 95% 3 ay Asagilamak saygı olmadığı anlamına gelir bana saygısı olmayan kişi isterse oeygamber olsun ağzına mikarim. 0 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 79% 3 ay Yalnızca sevgili değil bu tür insanlardan hep uzak dururum 0 0 Yorumla
tugce129 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 42% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. iyi şeyler düşünmem ben kim olursa olsun kırıcı kelime kullanmamaya dikkat ederim 0 0 Yorumla
sashi Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Sinirliyken söylenen sözler sakinken düşünülmüş sözlerdir. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 3 ay Ağır olmuş biraz üzücü yapmayın öyle şeyler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Saygısız ne olcak sana saygısı olmayanin hiç bir kimseye saygısı olmaz 0 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sinirle oluyor öyle şeyler 0 0 Yorumla
admgk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Tekmeyi vururum 0 2 Yorumla Soran 3 ay konuşulan konuda ısrarla cahillik ediyorsan cahil de derim bağnaz da diyor Yorumla admgk1 3 ay Tamam işte demekki ben cahilmişim uyumlu değilmişiz Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 40 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vur tekmeyyiii 0 1 Yorumla Soran Yeni 3 ay konuşulan konuda ısrarla cahillik ediyorsan cahil de derim bağnaz da diyor Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ego tatminj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Asagilamak saygı olmadığı anlamına gelir bana saygısı olmayan kişi isterse oeygamber olsun ağzına mikarim.
Yalnızca sevgili değil bu tür insanlardan hep uzak dururum
iyi şeyler düşünmem ben kim olursa olsun kırıcı kelime kullanmamaya dikkat ederim
Sinirliyken söylenen sözler sakinken düşünülmüş sözlerdir.
Ağır olmuş biraz üzücü yapmayın öyle şeyler
Saygısız ne olcak sana saygısı olmayanin hiç bir kimseye saygısı olmaz
Sinirle oluyor öyle şeyler
Tekmeyi vururum
konuşulan konuda ısrarla cahillik ediyorsan cahil de derim bağnaz da diyor
Tamam işte demekki ben cahilmişim uyumlu değilmişiz
Sg et gitsin
Ayrılırim
Vur tekmeyyiii
konuşulan konuda ısrarla cahillik ediyorsan cahil de derim bağnaz da diyor
Ego tatminj
Uzaklaş