Bana o lafı söyleyen kişiye bi güzel dalarım. Benim sevgilim benim sorumluluğum. Ona söylenen her kötü sözü üstüme alır karşılık veririm. Herzaman her konuda savunurum. Ama sonrasında bunlar niye öyle diyor diye ortalığı ayağa kaldırım. Haklılarsa durum vahim.
Sevgiliden ziyade tanıştığım her hangi biri hakkında kötü yorum yapacak kişi hayatımda olamaz. bende kavgalı olduğum davranışlarını beğenmediğim insanın gidip tanıdığım arkadaşlarına anlatmam yaşayıp kendilerinin görmesi tanıması daha iyidir. Sonuçta elmayı seviyorum diye elmanında beni sevmesi lazım değil.
Dikkate alırım. Araştırırım. Bazen çevre hatta genelde çevre haklı çıkıyor. Tabi kişisel yorumlarını değil yakışmıyorsunuz kız kısa çirkin vs değil zaten karşıma geçip bunu söyleyecek rahatlığı vermem kimseye.
Doğruya doğru yanlışa yanlış boyle dusunuyorlarsa kafamda tartar aa evet böyleymiş ben gorememisim diyip hayatımdaki insanla birlikte cozume kavusturmaya çalışırım ikinci bi goz her zaman iyidir bazen haksiz olsa da, kotu bişey soyler bende dusunurum onu tanıdığım icin soyle bi bakarim cidden oyle mi acaba diye değilse iyi bi yön bulmuş olurum sonuçta, kotu komşu insani ev sahibi yapar iyi birseye de vesile olur diyelim
Ex im hakkında beni uyarmışlardı onları hiç dinlemedim sonra o kadar pişman oldum ki. Aşık olunca insan partnerinin kötü davranışlarını görmüyo hep iyiye yoruyo haliyle çevresindekiler fark ediyo ben artık dikkate alırım.
Doğruluk payı varsa etkiler. Mesela arkadaşm geldi bu kız hırsız dedi araştırdım gerçekten de hırsızmis diyelim ki gider derim neden böyle yaptın devam ediyor musun diye eğer açıklama tatmin etmezse ayrılırım.
Soruda çoğul konuşulmuş. Çoğunluk varsa dikkate alabilirim. Bazen senin görmediğini dışardan daha net görenler olabilir. Tedbir alınır, araştırılır gereken yapılır.
Sevdiğim herhangi biriside olsa yüzüne güldüğüm dostum sevgilim dediğim kişiyi duyacağım mesafeden kötüleyen kişi her kimse kavga ederim lafları yutmam
Kelimelerin iddiaların büyüklüğüne göre degiisicegi için Kesinlikle dikkate alırım balık baştan kokar neden kötü şeylerini duyup iyi şeylerini duymuyorum mesela🙄🙄
Dikkat ederim ama mesela şu an ki sevgilim hakkında bazı şeyler söylüyorlar çok takmıyorum. Çünkü daha önceden kendisi bu konularda kendini daha çok geliştirdiğini söyledi
Tabiiki fikirlerimi etkiler sonuçta sevgilim ve onun benim hakkımda düşündükleri çok önemli ayrıca kötü bir şey söylerse cidden çok kırılırdım benim için ayrılığa bile giderdi üslübuna bağlı ama yine de beni öyle kabullenmesi lazım bende onu?