Esprisine ya da kavgada ciddi ciddi küfür sözleri kullanıyor musunuz 😳

Yatak dışında argo kullanılmamalı. Bazen yatakta tutkuyla söylense bile arada ki saygıyı kaybetmeye sebep olabiliyor. Bu yüzden genel olarak karşıyım argoya
Hayır tabi ki de.. sevgilime karşı asla küfürlü sözler kullanmam.. onu geçtim kırıcı sözler dahi kullanmam.. ki normal hayatımda da gün için de küfür etmem
hayır ben samimi olduğum kadına bile esprisine ya ciddi olarak küfredemem
teşekkür ederim cevap seçimi için :)
Nefret ederim 👺
Cevap
16Cevap
Kullanırım, çokta güzel oluyor 😃
Espiri ya da ciddi bilmemde öyle küfürlü argolu konuşmam sevgilimle öyle bir ilişki ciddi değildir ben komuşmuyorsam oda benle argolu konuşmayacak öyle bir ilişkiyi devam ettirmemde
Küfürün k'si, hakaretin h'si, kırıcı sözlerin k'si olmaz olamaz, iznim olamaz tarzım değil, kâlbim çok incinir böyle şeylere cidden🍀🗝️
Asla bir kadına küfürlü konuşmam konuşanıda orası bana kalsın
Kullanmam. Herhangi biriyle de argo, küfürlü, kaba konuşmam.
ben aile ortamında ve sevdiğim kişiye asla söylemem
asla kullanmam karşımdaki sevdiğim kişi niye saygısızlık yapayım ki
Hayatta olmamalıdır hele bir erkeğin küfürlü konuşması sevdiği veya başka bir kız olsun olmamalıdır bu bize ait olmayan adettir çünkü
Genelde küfür kullanmayı sevmiyorum ama nadir de olsa s*ktir, a*k gibi çıtır çerez küfürleri kullanabilirim kzşxdşaşsaş sevgilime karşı kibarım tabii
Benim sevgilim kullanmıştı kabgada ve ayrıldım, artık yapmıyor ayrılırım yine diye
Hayır asla! Kullanman da kullanan biriyle beraber de olmam mahalle ağzıyla konuşan kadınları sevmiyorum.
Karşı cinsten herhangi biriyle iletişimimde küfür kullanmıyorum (ya da bir şeyi tarif ederken çok gerekli olduğu anlarda nadiren kullanıyorum).
eğer aileme ya da dayılarıam ters bişey deyiverirse anasına bile söverim kimse bana ve ayileme saygısızlık yapamaz leee : D
Asla kullanmam, sevmiyorum.
Hiç sevgilim olmadı ki efendim.
Hayvandan farkımız var şükür
Küfür sevmiyorum
Çok sinirlenince ooo dümdüz.
Esprisine kullanırız severiz de
Kullanmam ağzına carparim kullanirsa
Hayir
Asla küfür etmem
Kullanmam
asla
Kullanırım