Birileri geldi ve size sevgiliniz hakkında ayrılmanıza sebep olacak nitelikte şeyler sayıştırdı, direkt söyleyene inanır mısınız yoksa sevgilinize gidip durumu anlattıktan sonra sevgilinizin cevabına mı inanırsınız?
Sevgilin hakkında olumsuz şeyler duysan direkt soğuk mu yaparsın, kendisine mi sorarsın?
Olduu neler neler duydum. Ama o zamanlar sevgili falan değildik karışık bir şey neysee hatta biri geldi de onu kendinden uzak tut dedi. Bu durumlardan birinde yeter, çocuk değilim, kendi kararlarımı kendim veririm" dedim sustu. İnanmadım hiç bir zaman sormadım sadece zamana bıraktım. Kendinden uzak tut dedi ama ben bir huyum var yapma dersen yaparım.
Sevgilim olan kişi hakkında duyduğum hiçbir şey beni ondan soğutmaz çünkü kendisini tanıyorsam, güveniyorsam böyle şeylere inanmam. Ayrıldığımda da konuşulan şeylere inanmam "gördüklerime inanırım" 😂😂
Ben önce durup bi düşünürüm, direkt ne ona ne konuşana inanırım 😅 Önce kaynağı sorgularım, kim, ne çıkarı var, kanıt var mı diye bakarım. Sonra sevgilime açık açık anlatırım, tepkisine çok dikkat ederim.
Güven bende tek hamlede yıkılmıyor ama çat diye de unutulmuyor 🙃 Sen böyle bi durumda kaldın mı, hikaye gerçek mi? 🧐💕
Direkt soğuk yapmam önce kendisine sorarım çünkü dışarıdan duyulan şey her zaman gerçeği yansıtmaz ama kaçamak cevaplar başlarsa orada da ister istemez soğuma olur zaten
Onu soyleyen kişilər mi yaptı aramizi hayirdir ilk once dogru bile olsa kimseye o hakkı tanımam. Daha sonra gider kendisine sorarım sonra da dogru mu diye araştırırım. Enayi değiliz sonucta