Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar vazgeçtim. Kendimden iğreniyorum zaten. Psikolojim iyi değil hayatım pek yolunda gitmiyor. Bir işte calisiyorum ama yetmedi param aklıma bı anda bu aptalca şey geldi. Kendimden çok iğreniyorum. Saydığınız küfürleri de hakettim ama bilginiz olsun ben her gün siz bir gün bunları bana diyosunuz. Hoşçakalın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olm bu nasıl ilişki. 😀😀 iste kız isteyenin bir yüzü istemeyenin bir yüzü kara nasılsa.
Hah bende aynıni düşündüm bu zamana kadar hep ben biseyler yaptm hadi bı erkeklik yapsn 😂
Valla para işi tabii ki sıkıntı da yani ben ilişki noktasında da değilim sonuçta herkes kral penguen gibi tek eşli olmak zorunda değil bence.
Ama 3k da para değil yani ben olsam verirdim sonuçta ortada fizyolojik bir de çekim var belli ki aranızda.
Çekimin dibi var hemde. Aşırı çekiciyiz birbirimize ama gelecek yok işte ona boşan diyemem. Sadece sanal oldu bu arada hiç bulusmadk
Sanal mı, düşün bir de gerçek olsa o zaman. Valla yavrum sen bundan keyif alıyorsan o da keyif alıyorsa bence devam et. Sonuçta ihtiyaç bu da.
Ben bu tarz bı ilişki istemiyorum esasen. Ciddi bişey istyordum o meğer baskasyla berabermis
Ya işte bazen hayat böyle minnoş süprizler hazırlıyor insanlara. Ufak bir detayı söylemeyi unutmuş sana ve sen belki de hiç sormadın. Sorsaydın mesela “ya bu arada sen evlimiydin” diye aaa evet evliyim diyecekti. 😀😀 Benim de benzer bir durum gelmişti başıma zamanında.
Hayır beni istedi. Bir bekar nasıl isterse öyle istedi. Çok beğendi..
Tamam yavrum istediği belli ki sende onu istemişsin de iste bir detay söylemeyi unutmuş sadece. Burada da artık geriye şöyle bak keyif aldım mı aldım, zevk aldım mı aldım. O halde amannnn çalsın sazlar diyeceksin zaten.
Bir de 3k ateşlerde dadından yenmez zaten. 😀
Ya işte verir mi ki? Bı de benim biseyler koparma derdinde olduğumu dusunur mü? Bı anda engeller mi napar. Ayın ortasında veriyim şimdi yok mu der. Ne der. Ayın ortasina derse o vakte kadar belki ayriliriz alamam parayı. Para alsam sizce gözünden düşer miyim
Valla vermeden almak Allah’a mahsus derler sonuçta sen vereceğini de vermişsin sanki. O yüzden bence verir bir de cidden 3k su dönemde para degil ki vermezse de ayıp eder bence.
Sana para mı lazımonfan istersen yine vermiyecektir
Evet paraya ihtiyacım var ailemden de alamam durumum yok bu parayı karşlayacak. Sizce yine vermez mi ödemem var diyerek
Ben üzüleceğini düşğnüyorum hangi şehirdesin
Zaten en dibine kadar üzüldüm... Ağladım aylarca bu kişi yüzünden psikolojim berbat oldu
Sana iyi gelecek birşeyler yapmak isterim hem piskolojine hem sana
Ne gibi
Konuşalım istersen önce sorunlarını çözelim
Burdan devam edelim
Üzgünüm ve sakın yanlış anlama seni kötü hissettirmek değil derdim
Burdan başka bı zaman yine soru sormuştum ve yardm ederim diyenler olmuştu psikolojik destek olarak. Sonra bel altı mevzulara girdiler hepsi. Bu yüzden kusura bakmayn
Anlıyorum seni , bu anlattığında sen duygularınla hareket ettiğimden kontrolü kaybetmiişsin ama benim teklifimde tüm kontrol sende bir şey olsada bu karşılıklı faydalanma olur
Bence isteme ve uzaklaş. Bekarlar varken aile yıkmaya ne gerek var. Böyle şeyler yapmayın ya
Ondan hiç bir kârm olmadı bugüne dek ve kimseden para istemedim ben. Aile yıkmak ne alaka ki karısını seviyor bunu biliyorum. Bitireceğim ilişkiyi ama cinsel anlamda çok faydalandı benden onun kârı o oldu. Güzel ateşli bı kızım. Normalde asla karaktersiz biri değilim ama bu kişi dengemi bozdu. Sırf bende ondan faydalanmak adına bişey yapmak istyorum
Cinsellik de karşılıklı oldu sonuçta değil mi
Ben asıl her şeyi yaptm.
Tamam da sen de ondan faydalanmış oldun bu konuda
Kandırdı beni ben ciddi düşünüyordum çok saygısızlığı oldu yani psikolojik olarak mahfetti beni bu adam
Evli bir adamla mı ciddi düşünğyordun
Evli olduğunu demedi ki
Hmm ne zaman sonra öğrendin
Bikac ay önce
Ben onu brakiyorum o bana yine yazıyor. Biliyorum sadece cinsellik için ve çok güzel bulduğu için beni. Ama duygu yok. Her ne kadar seviyorum dese de. Sadece cinsel olarak aşırı beğeniyor beni karısından bile fazla
İşte bu konumda aile yıkan oluyprsun. Karısıyla kıyasıyor. Neden daha iyisi varken onu aldım falan düşüncelerine giriyor
Karısından ayrılmaz o. Seviyor onu. Ben bilmeden böyle bir konuma gelmişim.. onun yanında huzurlu mutlu sorumluluk sahibiymis öyle diyordu
🙄🙄😪
Bir kaç ay geçmiş ama yine de devam etmişsin
Hmm öyle olması iyi de yine de bozulabilir
Sen en yakın zamanda ayrıl. Yardıma ihtiyacın varsa yardım da ederim ama mutlaka ayrıl
Hiç bişey demeden mi bitiriyim bizim ilişkimiz çok farklı aslnda onunla. Yani sevgili değil sanal FB ve arkadaş gibi ama. ben seven tarafm. O na sorunca o da seviyorum seni diyor ama asla doğru olduğunu sanmyorum. Çok üzgünüm onu hala seviyor ve istyorum ama asla karısından ayrılmasını istemem istemedim de.. tek suçum sanal FB lik gibi bişey yapmış olmam. Bu kısmı iğrenç kendimi sevmiyorum
Hiç bri şey demeden bitir ne olacak. Sanki çok da değelri bir ilişki. Seni sadece kullanıyor.
Bu çok üzüyor beni..
bu konuda benim gibi biri de yardımcı olur sana diye düşünüyorum.
Nasıl olabilirsiniz
dm at
Damat mı
mesaj diyorum özel
hırsız bir ekmekle k*hp*lik bir öpmekle başlar
Anlamadm
yani bir kere parasını alırsın buna bahanen olur devamında şeftaliyi vererek alırsın para
Üffff aga öyle güzel bir cevap vermemissin ki öyle ölmez füze at desem yeridir
@KodPerseus valla anlayana kardeşim :)
Şimdi şöyle diyim o zaman parayı alıp tüyecem bı iki güne. Nasıl fikir
hayatım tatlı gelir tavuk dö*tü tövbe tutar mı
Diyosun ki yine istersin para yanj öyle mi... Ben normalde kimseden para almadm şu an ihtiyacım var diye böyle bişey düşündüm uzak mesafedeyiz ve o evli. Karısına bişey dersem yanar hayatı.
sen olmuşsun hayatım :)))
Ne diyosun ya sen adam akıllı konuşacaksan konuş
Aynen aynen iyice k*sar olmussun sen, bir de gelip marifetmis gibi anlatiyor. İhtiyacın varsa git çalış bu yaştan sonra da biz öğretmeyelim bunu
nasıl konuşayım bebişim sen söyle ben söyleyeceğimi söyledim ama ucuza gidiyorsun şu an piyasa 4 -5 10 öyle yani
İkinizi de alır pekmezinizi akıtırım adam değilsiniz ikinizde
Kes lan k*hpe hicbir şey de yapamazsın, utanmiyor musun evli adamla iliski yaşamaya gelmiş bir de it gibi anlatiyor burada. Benim adamlığıma laf atıyor sen kimsin lan it oğlu it, * bak
@KodPerseus hahaha aşırı güldüm be
Dön de g*tüne gül it oğlu it
@KodPerseus siz diğer yorumlarımı okudunuz mu Enes bey ve Kodcu bey
Beyler kayboldunuz..
Ne var la ne öffff senin gibi k*hpeyle mi uğraşacağım ne istiyorsun?
@KodPerseus dediğin şeyi sana ayyyyyynen iade ediyorum. Evli olduğunu demisti kendini bana aşık etti ve bayağı cinsel konuda tatmin oldu benden ben onun bekar olduğunu sanarak ciddi düşündüm o meğer baskasyla berabermis. Anladın mı Kodcu bey
Ne fark eder lan it, 10 birim kasarliktan 8 birim kasarlığa düştün ne fark etti? Webcam acan o******lardan ne farkın kaldi hadi onu gectim sanal şey yaparak mi ciddi düşünülüyor kimi kandiriyorsun ya. Cevap halen aynı.
yok kaybolmadım hayatım da yorumları da okumama gerek yok siz bilirsiniz hayat sizin yaşam sizin
@KodPerseus kimi kandrdım? Kendimi. Diğerleri de umrumda değil
artık cevap yazamaz engelledim çünkü yorum yapacaksa kendi yorum yapsın bana bildirim gelip duruyor sizin kavganızı çekemem