Bu devirde görücü usulü evlilik yapılır mı?

Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi bu devirde görücü usulü evlilik yapılır mı? Babamın yakın arkadaşının oğlu gibi sevdiği birisi varmış ve evlilik yapmak istediğini fakat adam akıllı düzgün bir kız bulamadığını söylemiş kendisi yıllarca çalışmış ve kariyer odaklı bir genç evi arabası var hatta yakışıklı bende fotoğrafını gördüğümde çok şaşırdım hatta anneme ilk fotoğraf atmadan önce hayır kesinlikle olmaz bu devirde görücü usulü evlilik mi kaldı ben konuşmadan sevgili olmadan evlenmem felan demiştim ama gördüğüm de çok şaşırdım annem evi var arabası var mesleği var felan derken e bu neden evlenmedi madem herşeyi var o zaman yakışıklı felan değil ya da başka bjr şey demiştim baya ön yargılı davrandım ama dediğim gibi gördükten sonra çok şaşırdım aramız da 5 yaş farkı var tarz olarak görsellikle olarak maddi olarak baya iyi ama işte henüz huyunu suyunu nasıl bir karekterde olduğunu bilmiyorum önce tanışmadan görüşmeden buluşmadanda assla olmaz yani ama sizin de bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum?

Bu devirde görücü usulü evlilik yapılır mı?