Eşim bütün aileni vururum dedi ve senide boşarim dedi?

şimdi biz daha 3aylik nikahliyiz daha düğüne 20 gün var neyse geçim bunu bugün telefonda tartıştım onunla ablamı kuaföre getirmiyceni söyledi sebebide ablam kınada elbise giycek kızlar arasında diye carsafliydi çıkaracak içerde neymiş öyle seymi olurmuş işte namus bekçisi çıktı başıma sanki kız kötü bişi yapcak heves etmiş neyse sonra işte bende dedimki götürceksin zorundasın normalde hiç böyle zorlamam onu ama ablam beni götürmüştü şimdi mahcup olcam kıza sözde vermiştim sonra ben ddedimki giderim ailene herşeyi anlatırım dedim yani birtakım şeyler olmuştu onları işte sonra oda dediki babana söylersen söyle dedi ondan mı korkucam işte ona ağzıma geleni sayarım dedi bende dedimki seni bosarim dedim beni canım sıkma deli etme dedim sonra dediki bütün aileni silahla gebertirim öldururum dedi ben şok oldum tabi sinirden ağzıma geleni saydım sendenmi korkcaz elindeki ne güvenme adamsan yumruguna güven dedim bizde çevremiz var korkmuyoz dedim sonra dediki bosarim senide dedi yani ailesine herşeyi söylerim dedim ya onun için öyle dedi nafakada vermem hapis yatarım dedi bende dedimki paşa paşa vereceksin o nafakayı da verirsin o altinlarimida alırım dedim o eşyaları da eşit Bölcek mahkeme dedim eşyayı ben aldım dedi senin alman önemli değil dedim devlet veriyor dedim çok sinirliyim ona artık okadar soğudum ki aynı yatağa bile giresim gelmior evlenince düğünden sonra keşke nikah kiymasaydik ayrilirdim direk sizce neyapmalıyım

Eşim bütün aileni vururum dedi ve senide boşarim dedi?