Bosanirsak seni öldürürüm diyor eşim?

Eşimle anlaşamıyoruz bir çok konuda ve onun ilgisiz baskıcı kıskanç hallerine artık tahammül edemiyorum daha saymadigim bir çok neden daha var ama ona sorsanız bunlar büyütülecek şeyler değil ama yıllardır degisicem diyor değişmiyor bende mutsuzluktan gebermek üzereyim diyorum bak ben zarar görüyorum bu şekilde yürümüyor sende duzelmiyorsun bosanalim belki zamanla başkasını seversin hayatına başladı girer diyorum ya benimsin ya kara toprağın diyor bende memnun olmadığı şeyler var git o zaman öyle birini bul onla evlen diyorum bunu söylemem bile onu çileden çıkartıyor kaç seferdir boşanmayı aklından çıkar öldürürüm seni diyor bende dayanamadım sen beni hak etmiyorsun bana çok daha fazla değer verecek biri girer belki hayatıma seninde girer ayrı ayrı daha mutlu oluruz dememle kafama kollarıma vurması bir oldu bağırdı çağırdı sen ne diyorsun kendini başka adamla nasıl aynı cümleye koyuyorsun seni cidden öldürürüm benden başkasına yar etmem diyip duruyor bende hani beni seviyordun şimdi öldürmekten bahsediyorsun dedim o da sana kiyamiyacak kadar çok seviyorum ama benim olmadıktan sonra kıyarım diyor
Bosanirsak seni öldürürüm diyor eşim?