Evlenince sana vururum, döverim diyen sevgiliyle olur mu?

5 senedir beraberiz. Ailesine ve bana karşı sinirlerine hakim olamayan biri. çok sinirli ve çok saçma şeylere bile sinirlenip kalp kırabiliyor. Sonradan pişman olsada bunları sürekli yapıyor. Konu şiddetten açıldı ve açık açık sordum ilerde bana vururmusun ben senden korkuyorum dedim. Sus deyince susmazsan ağzının ortasına geçiriririm dedi. Onun ailesindede benim ailemdede şiddet yok. Hak edersen vururum dedi. Zaten ondan korkuyordum siniri beni ilerisi için korkutuyordu. Ailesiyle tartıştığında araya birileri girip onu durduruyor. Annesini sinirlendiğinde öldürmekle tehdit edebiliyor. Sonradan pişman oluyor ama sinirlendiğinde gözü hiç bişeyi görmüyor. Evlendiğimizde tek başımıza benim o evden ya ölüm çıkar ya da bin beteri olur. Ben bazı nedenlerden dolayı zaten çok hassas ve mutluluğa aç birisiyim. Bunları oda biliyor. Beni çok ürkütüyor. Telefonda konuşuyoruz beklemeye alıyor bende neden beklemeye aldın diye sorunca sinirlenip azarlıyor çocuk gibi. Bunun gibi saçma basit şeylerden sürekli azar işitiyorum. Kırıldığımı üzüldüğümü yanlış yaptığını söylüyorum ve kavga çıkarmakla suçlanıyorum sürekli. Ondan korkuyorum. Bana bi hafif temas etse bile ilerde kahrımdan ölürüm kaldıramam. Bana sus diyor kendisi peşpeşe konuşuyor cevap verilcek şeyler söylüyor cevap verince susmuyosun diye beni azarlıyor. Ben ona sus dediğimde susmuyor. İlerde sözümü dinlemezsen dediğimi yapmazsan susmazsan bende vururum dedi. Ergen değiliz evlilik çağındayız 24 yaşındayız.

Evlenince sana vururum, döverim diyen sevgiliyle olur mu?