Bugün gündem olunan Melike Şahin isimli şarkıcı eşinin yaşını saklıyormuş. İnternette de bunun üstüne bir bilgi yok fakat fotoğraftaj görüldüğü üzere adam en az 65 yaşında. Gençlerin giyinip güzel ve havalı duracağı takımı kendisini daha da yaşlı göstermiş. Eğer fotoğrafı gördüğümde dedesi bile deseler daha çok inanırdım. Kadınların yaşlı erkeklere teması nasıl mide bulandırmıyor? Ben bunun bir hastalıklı sorun olduğunu düşünüyorum ve babası dedesi yaşındaki adamlarka aşk adı altında evlenmelerini modern sübyancılık olarak görüyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu çok garip bir durum, normal değil ama kadınlar zaten hep büyük istiyor al sana büyük
Büyük istemek ayrı bu yaşlı benim düşüncem 7-8 en fazla ideal ama bunların arasında 30-40 yaş var gibi duruyor
Ünlülerden çok örnek var aslında, ünsüzleri olmadığı için değil görmediğin için farkında değilsin
Orası öyle evet ben bunun aşk olduğuna inanmıyorum hiç mi aklına babası yaşında olduğu gelmiyor bir kötü hissetmiyor. Buruşmuş eli tutuyor buruşmuş şeyi görüyor
yahu bu tarz işlerde aşk zaten düşünmüyorlar, ya bilgili diye zeki sevdiğinden, ki canım bile olsa yaş olarak çok yaşadığın için illaki bir çok konuda kadından daha bilgili oluyor bazı kadınlar bunu seviyor, bazılaro hayatta bir şans buldum bunu bırakmamam diyor, ne diyim şimdi kadını kötülüyprum gibi de anlaşılmasın, erkeğin de buna bakması zaten komple yanlış.
Sen kendimçn farkına varmışssın en azından ona göre hareket edersin
Paranın gücü adamdan yer parayı gerisini sen getir.
Ama kadın zaten ünlü bir şarkıcı parası var
Çıkarı vardır yakında görürsün.
Ben kadını tanımıyorum daha geçen ay böyle biri olduğumy öğrendim. Düzgün biri gibi duruyor ama dediğiniz de olabilir
Bende ilk senden duydum , büyük bir ihtimalle kendisine sponsordur. Bazı ikili ilişkiler karşılığında.
Neden yaşlı ama fakir erkeklere aşık olmuyor bunlar. 😂😂
Zengin mi değil mi bilmiyorum bu adamda ama genelde öyle oluyor evet maalesef
%99,9 zengindir. Adamın sıfatı bile zengin.
Ama kadının kendisi zaten ünlü ve zengin para için neden evlensin anlam veremiyorum
İşte dengi dengine politikası.
Sugar Daddy hayalleri
Ama kadın zengin neden sugar daddy arıyor ki bir şarkı daha çıkarır alır paraları
Valla böyle giderse bende para için yaşça büyük biriyle evlenebilirim aslında evlenmek istemiyorum okuyorum ama çalışmak da istemiyorum başka şansım yok
Eee ünlü sanatçılar da genç delikanlılarla birlikte oluyor.
Aynı şey ama ben bunu doğru bulmuyorum
Borcu vardır onun.
Borç derken?
Para
Para ve güvendir
Hiç normal değil
sizene be kardesim
Bir şeyleri eleştirmek ve sormak için var platform. Ayrıca ben bunun günümüzde bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Eğer bir yorum yapmak istemiyorsanız okumasınız