merak ediyorum neden böyle?
3 ay
Gerçek yakışıklılar yakışıklıyım demiyor, tipsiz ve sıradan erkekler yakışıklıyım diye tutturmuş. Neden böyle?

merak ediyorum neden böyle?
Şöyle ki, zaten yakışıklı ve ilgi gören birisi bunu söyleme gereği duymaz. Yeterince ilgi görüyordur, insanlara bunu kanitlayip da extra ilgi ihtiyacı duymaz.
Klasik erkeklerse (fazla yakışıklı olmayan) egolarını bulutlara asmış şekilde kendilerini istedikleri şekil ve biçime sokul o şekilde gösterirler. Oysaki alakaları yoktur. Kızların gözünde hayal ettikleri o adam olma dusuncesiyle onlara yaranmaya çalışırlar. Ah ahh TC erkekleri.
Cevap
8Cevap
Hayat mücadelesi bizi yoruyor bacım. Kime neyi ispatlıcaz
Hayat mücadelesi derken
Leopar, köpekle yarışma gereği duymaz. Bu yüzden start verildiğinde kılını bile kıpırdatmaz.
hem oyle hem de karsisindaki kizi begenmiyorlar. kac tane senden daha guzelleriyle takildim diyen tiple karsilastim senden daha guzel dedigi kizar da bunlari jigolo gibi kullanip atanlar.
ozguvenle alakalı. ozguvensız bırı kendısını buyuk gostermeye calısıp insanlara kendını sevdırmek ıster
Genelde dile vuran tam tersi oluyor. Kendilerini kandıriyorlar. Ezikliği bastırmak.
Genelde yakışıklı olmayanlar söyler kiii karşısınıdakinide kendisinin yakışıklı olduğuna inandırsın
Bilmem ben nasil oldugumu pek cozemiom sem sole
Kadınlarda da aynı durum. Egoyla alakası var.
Yoo ben tipsizim diyorum kendime
Eksikliği bastırma olayı
O kadar çok takma boş ver
tipsiz oldugu icin kendini ovme geregi duyuyo
Özgüven
En İyi Cevap