Insallahh hayirlisiyla olur sonsuza denk :)
25 yaşındaki bir kız 36 yaşındaki bir adamla evlenebilir mi sizce?
Insallahh hayirlisiyla olur sonsuza denk :)
Sevdigim adam benden baya bi buyuk, tip olarak bir birimize yakisiyoruz.. Kafa dengi gibiyizde tanima asamasindayiz bir birimizi.. Sizce bizden olabilirmi?
kendisini gercekten cok seviyorum
Yaş farkı yaş büyüklüğüyle ilgili bir şey bence ya 25 36da iki taraf da olgun olduğu için sorun olacağını sanmıyorum 20ye 31 olsa olmaz derdim de bu ilişkide olur bence niye olmasın
Insallahhh olur canimm❤️ Onu gercekten seviyorum ve kaybetmekte istemiyorum
Cevap
14Cevap
Evlenebilir. Yeterki kafalar uyuşsun. Bakmayın erkeklerin yaşının büyük olduğuna, birçoğuyla yaklaşınca hala çocuk gibi olduğunu farkedebilirsin
insallahhh, aynenn bencede oylee..
benimkinin yuzu bile bebek gibi
Allah tamamına erdirsin. Mutlu mesut olursunuz inşallah
aminnnnnnnnnnnnnn insallaaahhhhhh kardesimmm :)
Bu sorunun cevabı hem evet hem hayır Çok kişisel bir soru. Cevabı kişiden kişiye değişen sorular.
Hmm neden oyle acaba?
Kafalar uyuştuktan sonra yaş farkının bir önemi yok
bence cok haklisinn :) bende boyle dusunuyorum aslinda, ama yinede emin olamadimm.. Aile cevreden tepkilerden korkuyorum cunku..
Ben goruculer benden 6-7 yas buyuklerdi diye red etmisttim ve simdi benden 10-11 yas buyuk olan birine asik oldumm
Görücü usulü evliliğe karsiyim. Ayrica kastettiğin yaşlar 19 20 yaşlar ise büyük diye reddetmen normal ama artık tam anlamıyla olgunlaşmış bir insansin kendin için neyi doğru olup neyin yanlış olduğunu en iyi sen bilirsin. Cevreye bakma. Onlarin her şeye bir lafı var. Nasrettin hoca-eşek hikayesini bilirsin belki hoca eşeğe binerse de eleştiren çıkıyor eşeğe binmese de :D Toplum böyle maalesef. Agzi olan konuşuyor. E biz de herkese göre yaşayamayız. Kendi dogrularimiz doğrultusunda yaşamaliyiz.
okadar guzel yazmissinkii, evett cook haklisin valla.. Aynenn o hikayeyii biliyorum ben. Dedigin gibi baskalari icin yasamiyoruz
Tabii ki olur sevdiğimle aramda 20 yaş var ama çok mutluyuz
Allah bozmasinn mutlulugunuzuu insallahh.. Umarim insallah olur onunla, onu cidden cok seviyorum
insallaahhh canimmm :)
Daha gençsin yaşıtın biriyle evlen en büyük aşk en fazla 2 yıl sürer
ama oda genc yasini gostermiyor bile
Gerçekten bende bi kızım ama boş ver onu kimseyi bulamamış o yaşına kadar seni bulmuş anca birde öyle düşün mantıklı düşün neden o yaşına kadar kimseyle olamamış diye
ben sebebini biliyorum, buyuzden birsey diyemem sana,..
Allah var onu gercekten seviyorum deger veriyorum
Tamam sen bilirsin canım ne diyimki ama çok pişman olursun bunu sana söyleyim neyse görüşrz
insallahh olmamm canim, neyse tesekkur ederim gorusuruz
Kafalar uyarsa neden olmasın
Aynenn oylee yaaa.. bazi insanlar yok diyip duruyor ama bence kafalar uyarsa niye olmasin hani yas neki
Ne işin var 36 yaşında bir adamla 30 desen neyse.
Haha, neden boyle dediniz?
Çok be ablacım bak seni anlıyorum insan hoslaninca gözü hiçbirsey görmez ama evlenince hepsi bitiyor sen 30 yaşına gelince o 41 olacak iyi düşün derim.
Ben onu ilk gordugumden belli onu seviyorum. Ama onu ilk tanidigimda daha 18 bile degildim dusunun. Yillar gecmis yine unutamadim. Her defasinda baskasini sevmeye calistim cunku dedim o bana bakmaz ama olan oldu..
Evet boyle ozaman dusundugumuz zaman cok yas farki varmis gibi oluyor ama tip olarak oyle durmuyoruz iste😅
Peki sen bilirsin 😀
tamam sagol☺️
olması gereken durum bu
Nasil yani?
25 yaş kadının olgunluk seviyesi ile 38 yaş bir erkegin olgunluk seviyesi aynı.
Hmmm anladimmm.. ozamann super😍
Onu bilmiyorum ama zaten boyle onu nebilim bana bi guvende hissettiriyor kendisi
sen bunun farkında degilsen kandırılıyorda olabilirsin. aklında olsun
Yok yani kotu anlamda demiyorum.. ben onun yaninda olunca o beni koruyup kollucakmis gibi oluyor. Yani kendimi yaninda cok iyi hissediyorum
neden olmasın son soruma baksana
hmm, goremiyorum
erkenden biter adam sonra pişman olursun
nasil biter?
cinsel olrak
o sorun olmaz
sana öyle gelir
olabilir
şimdiden başarılar
sagol
eyw
çocuk ruhluysan uyum sağlayamayabilir
yok oyle degilimm
Yaş sadece bir sayıdır olgunluk ise tercih
Bunu duyduguma cok seviniyorum. Cook tesekkur ederim. Insanlar yok cok fazla felan diyip duruyor ve insanin morelini bozuyorlar
Tabikide kendim icin yasiyorumm.. zaten kimseden birsey duymak istemedigim icin onu kimseye anlatmadim o benim ozelim
Aynen oylee.. insallahh cikartacagimm..
25-36 olabılır..
Bunu duyduguma cook sevindim tesekkur ederimm.. Insanlar cok fazla sey soyluyor. Ama sevdikten sonra olur deme neden olmasin yani
Aslında yas dedıgımız seye cok takılıyoruz toplum olarak.. İnsan kendısıne baktıktan sonra yasıtlarından cok gencte durabılıyor.. ve o sadece sayı olarak kalıyor.
Aranızda Kı uyum, cekım, anlayıs, bırbırınızı tamamlama, eksıklerını ortme varsa gerısı lafı guzaf...
Evet cok dogru gercekten, insanlar hep lafta sozde konusur aslinda onlara kulak asmamak gerekir.
Yani hani ikimizde daha boyle tanima asamasindayiz aslinda. Yeni yeni bana isinmaya basladi. Cunku beni daha yeni gordu
Ya tamamen kulaklarını ınsanlara kapa dıyemem de.. Gercekten senı dusundugune, cıkarsız yanında olan kısılerın goruslerını kaale al.. İnsanlar hasetlerınden, kıbırlerınden kendılerı mutlu degıl ler dıye baskası da olmasın ısteyebılıyor bunlar umrunda olmasın..
Aynenn oyle maalesef oyle insanlar var ne yazikki
Dikkat edecegim insallah
Seviyorsa evlenir neden evlenmesin
Evet degilmi olur?
Olur yahu neden olmasın
Duyuyoruz yok olmaz su bu felan.
Mesela bende diyordum hani benden cok fazla buyuk olmasin, ben onun yaninda tip olarak cocuk gibi dururum felan diye. ya da akil uyusmaz gibisinden.. Oyle hani goruculer geliyodu benden 6-7-8 yas buyuk olanlar ama hani onlara diyodum mesela yaslari buyuk zaten tanimiyordum ve hani onlar okumamis birileriydi. Diyorum bence yas farki onemli degil sevdikten sonra. Hani onlari tanimiyordum ve buyuzdende yaslari buyuk diye gecistiriyordum
Başkalarının düşüncelerine göre hayat yaşamaya devam edersen daha çok üzülürsün
Cok haklisiniz.. Ve buyuzden kimseyi dinlememeye calisiyorum
Zaten kimsede birsey bilmiyor
Olabilir
cok sagol :) insallah olur
evlenemez
neden
Yaşlanınca bakımını yaparsan olur
hhahaha
fark çok
sevdikten sonra neolabilirki?
Sorun olur ilerde
Neden olsun?
Misal düşün aen 40 yaşında olcan o 51 yani 45 den sonra onun cogu isteği kalmayacak hayata karşı sense daha tam yaşında olcaksın
O benden hayat dolu biri buyuzden pek inanmiyorum..
şu an öyledir ama zamanla ki 40 tan sonra çok farklı olacak
Insallahh olmaz😥
Sen bilirsin tabiki şu an tatlı gelir ama ilerisini düşün
Ozaman artik yasayip gorecegiz. Gelecegi hep dusunursek ohooo hic birsey yapamayiz bence..
elbettee
🥰🥰🥰
Yakinlasma derken?
Haaa tabikide olmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?