20 yaşında bir kızla 39 yaşında bir adam evlenebilir mi sizce ayrıca evlenirlerse ne gibi sorunlarla karşı karşıya gelirler?
Adam küçük gösterse genç ruhlu olsa?
Adam küçük gösterse genç ruhlu olsa?
19 yaş farkı çok fazla. Sen 40 yaşına geldiğinde eşin 59 yaşında olacak. 40 lı yaşlar bayanların en ateşli olduğu yaşlardır. Tanıdığım 1 bayan 40 yaşında iken kocasından boşanıyor sonrada kendisine 19 yaşında sevgili buluyor ve onunla aynı evde kızı ve oğlu ile 10 yıl yaşıyor. Bilmem anlatabildim mi? Başka 1 örnek. Uzaktan akrabamızın kızı 30 yaşında iken 46 yaşında 1 bey ile evlendi. Ama akrabamız 43 yaşına geldiğinde kocasını aldatıyordu 25 yaşındaki 1 delikanlı ile.
seninki şeye benzedi. bir fili 3 hamlede buz dolabına nasıl koyarsınız sorusuna benzedi. dolabın kapısını açarım, fili koyarım, sonra kapağını kapatırım. şimdi sana da cevap:20 yaşında ve 39 yaşında erkeği nikah masasına oturturum. nikah memuru sorları sora.3. hamledede her 2 si de vet de r imza atar işte evlendiler. sakın gülme senin soruna ancak böyle cevap olur
kuşak farkı oluşur canım. şöyle ki senin bu zamana kadar yaşadıklarının fazlasını yaşamıştır ve doymuş dahi olabilir ya da olmayabilir ama yaşamış olması yüksek ihtimal. bunun dışında sana onla beraber sinemaya gitmek zevk verirken o bundan etkilenmez.
seni 'ruhum genç' diye kandırmış olabilir dikkat et! 20 yaşında kız mantıklı düşünemez çok sakat demedi deme..
Evlenir evlenir de, hem hoş durmaz, baba-kız gibi olur. Hem de onun geçirdiği yaş evrelerini sen daha yaşamadın. Birlikte yaşamanız gereken süreçler olacak ve böyle bir durumda yalnız kalacaksın. Her ne kadar ruhu genç de olsa görmüş geçirmiş diye bir tabir vardır, bilmem anlatabildim mi? Ailenin de onaylayacağını sanmam.
Cevap
34Cevap
Saçmalama kızım ya, baban yaşındaki biriyle evlenmekte nedir. Hem ayrıca o 39 yaşındaki adamda tam bir sapikmis. Kızı yaşındaki birini ayartmis kendine. Istermisin düğünunde koca herifin teki yanında olmasını? Başta ailen karşı çıkar
bence ne kadar genc ruhlu olursa olsun genc gozukurse gozuksun yas farkı cok. farzetkı evlendı sımdı cocuk oldu 40 yasında cocuk 20 yasına geldıgınde babası 60 yasında annesı 40 yasında olcak. babası dedesi yasında olcak
evlenebilirsin ancak adam yaslanirken sen ömrünün en güzel yillarina ilerleyeceksin bir süre sonra her yerde sorun cikacak ve dahasi icinden cikilmaz bir durum olusacak
o adam tas catlasa 2 sene seninle yatakta gecirir ondan sonra arkasını döner yatar. bir müddet sonrada yapmaya enerjisi kalmaz zaten. sen ise en az 15 sene kadar seks ısteğin üst düzeylerde olacak. yani sonu hüsran. yol yakınken geri dön.
Şimdi seviyor olabilir ama ilerde çok problem olur 19 yaş ne demek. Gençliğini yaşayamaz hep ona göre olgun yaşarsın sonra soğursun kendini alamazsın o hayattan pişmanlık içinde yasar gidersin..
bal gibide evlenir çok da mutlu olurlar. seviyosanız ikinizin arasında yalan, güven problemi yoksa evlenin gitsin.
ya hu ben de benze bir duruma düştüm de 17 yıllık fark vardı... ama kızı benden soğutmayı başardım ben :))
Evlenirsiniz ama geçinemezsiniz bence en fazla olması gereken 5 yaştır. Gerisi başka bir jenerasyonda yetiştiği için uyum sağlayamazlar birbirlerine.
evlenebilirler
cinsellikte bir sorun olmaz
sadece tahminimce erkek 75 inde vefat eder
kadın 55 yaşında dul kalır
onun haricinde mutlu evlilikleri olur:)
Kanun bir sorun yok evlene bilir.
Adam zenginse hatta daha iyi olur..
Ohaaa!!!
Ne evlenmesi laaann.. Adamın çocuğu yaşında kız.
Tövbe tövbeeee...
annem 19 yaşında iken babam 45 yaşındamış :) şimdi babam 72 yaşında o halde annem kaç yaşında dır :) sonuç mutlular :)
kısadan hisse yapayım. evet küçükken kavgaları atışmaları oldu. evi terketmeler falan filanlar. bunlar her ailede olur. ama bence evliliğin sorunu yaş değil. ruhu ve maddiyat... bizimkiler eğlenmeyi biliyor. daha iyi olan bisürü şey var. annem lise mezunu. babamda lise mezunu. babam hatırlı bir iş adamı ve zeki bir insan. bunca sene yürüttüğü işlerin ardında kadını idare etmekte benden bile iyi :)
adam gençlik iksiri içsede olmaz ablacım pişman olursun sonra. maksimum 8 yaş
O zaman kiz 30 oldugunda adam 49 50 olacak düşünsene istediğin aktiveteleri yapamazsn falan 19 yaş çok fazla ya bence ^^
ilgi alaka anlaşma uyum ve hani diyorlar ya elektrik işte ona bağlı :)) iyiyse neden olmasın?
Tavsiye etmiyorum çünkü cinsellik alanında sıkıntılar yaşanıyor :)) aradaki yaş farkından dolayı farklı istekler oluyor hep.
Aklını başına topla derim aradaki yaş farkı çok fazla..
Bence evlenmemeli. Su anda belki tamam da ileriyi dusun biraz
8 Yaşındaki bir Çocukla 68 Yaşındaki bir Nenenin Evlendigini Gördüm Buna Şaşırmadım
adamın nufus kagıdında
adı benjamın soyadı da button olarak gecıosa
bır sans verılebılır
Birbirlerine hitap ediyorlarsa, tabi ki evlenebilirler.
Biraz fazla gibi 19 yaş :( Evlenr ama bılmıyorum yani ben evlenmem şahsen
Kendine yazık edersin? yaş sosyal çevre arkadaş ortamı cinsel yaşam...
Kac yaşında gösteriyorsa yaşı odur maddi durumuda iyiyse degerlendir Çoluk cocuk la uğraşma
Sakin derim hic olmaz o is bence cok fark var bazi ihtiyaclarini gideremesssin :)
5 yıl sonra sen 25 yaşında tazeyken dedelere misafirliğe gideceksin.. bide böyle düşün..
bu bir filmde vardı ya kız 18 mı 20 mı neydı adamda bayagı olgundu.
Not seni seviyorum'muydu a
bence evlenebilirler ama çocuk olursa sıkıntı oldur babasına dede der..
Kalbin ne diyorsa onu yap Ask yasta degil Kalptedir
ben isterim mesela büyük kadın ama sanal konuşma için gerçekte zor biraz
Necati şaşmaz evledin sorun oldu mu? 18 yaş fark var
kaşara bak yamamış kendini damgasıyla yıllarca yaşamayı göze almış kızdır...
Ne farkeder ki...
Kızın gençliği çürür
10 yıl evli kalabilirler.
30'a kadar yolu var sonrası zarar
evlenirsin ilerde sorun cıkar
Seviuorlraa birbirlerini neden olamsinki
10 yıl sonra yapamıyo diye aglama buralarda
Evlenirde Kanka o seni haketmiyo olum
:)))))))))))
oha 19 yas borumu?
Kendi yaşıtlarında birini bul
oh vallaha korpecik