AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Yakışıklı ve uzun boylulari görünce soğuyorsundur sevgilinden eminim
Sevgi nettir, sevmediğini baştan söylemeyecektin. Hükmün sahibi ona sabredecek gücü sana da hakettiğin birini verecektir, bir an evvel gerçeklerle muhatap olun sizi ilgilendiren de sonunuzu gösteren de budur.
Abi eskiden bu durumdaki kişilere çok kızardım ama aynısını bende yaşıyorum naocam bilmuom 7/24 beraberiz de ayrılsak birbirimizi görüp uzulcez odoofofof buyuzden hayatımdan soğudum diyebilirim bı insanı uzmeyi hiç mi hiç sevmem çünkü
Erkeklerin çoğu kullanıp atmak için kadınları kullanıyor, züğürt erkeklerin gö.. ünü sizin gibi aptal kadınlar kaldırıyor.
Bak çok basit bir şey dicem sen zaten bunu bırakmıcan mi eninde sonunda evlenmiceksin neticede demi? niye erteleyip daha çok çocuğun kalbinde iz birakasın? Karar senin 🌹🌹🌹
Şöyle düşün aynı durumda bi erkek olsaydı asla üzulecekmi diye düşünmezdim sende düşünme bence sevmiyorsan zorlama hem bu karşıdaki kişilere haksızlık olur daha çok sana bağlanmadan bitirmelisin
Sevmiyorsan üzülür yapamaz diye düşünme konuşmaya devam ettikçe bizden olur düşüncesine kapılır zaman ilerledikçe onu daha çok üzmüş olursun hisler karşılıklı olmalı
Er ya da geç öğrenecek bir an önce konuş ve ayrıl boşu boşuna ümitlendirme adamı sonra erkeklerden şikayet ediyorsunuz bişi hissetmediğin biri ile niye görüştün
Olmuyorsa bırakacaksın. Karşındakinin de duyguları var.
Konuşacan yapacak bir şey yok ileride daha fazla üzülmesin
Şöyle çocuğa bak artılarına eksilerine eğer artıları eksilerinden çoksa tekrar çabala derim ama senin gözünde eksileri çoksa çokta uzatmaya gerek yok
Dün çok düşündüm dinimize göre doğru bulmuyorum bı kizin sevgili yapmasını falan de. ayrılmak istiyorum bu sevgililik işi doğru deyil falan de
ya abi ne anlatıyon be abla
Nie la
çok saçma biri bana bunu dese derim başka bahane mi bulamadın dürüst olunmasından yanayım
Her zman en güzeli senin sevmen değil seni seven biriyle beraber olman sevgi zmaanla bitiyo
Vicdan yapmayı bırakıp her şeyi anlatabilirsin, seninle yürüdüğümüzde ben hiçbir şey hissetmiyorum, ayrılalım desen iyi olur.
Muhtelemen peşınden çok koştu. Zoru oynamadı. Çekiciliği olmadı gözünde pek. Zaman ver biraz daha. Uzak kal. Değişmezse düsüncelerin ayrılirsın.
İş Buralara gelmeden once keşke söyleseydin. Bunu açıkça söylersen mahvolur çok üzülür belkide bu yaşadıgi durumu unutamaz.
Böyle yaparak kendini ve karşındakini üzersin. Karşısına geç ve artık istemediğini söyledi. Sevmiyorsan uzatmanın anlamı yok ki
Sana yazmak istedim ama yazamıyorum ki
Yorumların ilgimi çekti
Hmmm
Günaydın
Günaydın
Naber
Gerçekten istiyormusun bence bunu düşün ben sevgiline geri döneceğine inanıyorum döndünmü onu seveceğine de ama dönmek için ilk önce gitmen gerekiyor
Sevmek işe yaramıyor bazı kızlarda şerefsiz erkek seven çok kız var tabi ona da kız denirse
kendini mutlu hissetmediğin bir ilişkide olmaman gerekir. düzgün bi dille ayrıl
Sabretmen gerekir egerki sende ona karsi bos degilsen cunku sagllam iliskiler bu sekilde olusur
Aşık olduğun biriyle olunca da seni üzücek ve aşk bitecek o sana çok pohpohladı için sen havalanmışsın ondan sevmiyor sana bir zor yapson bak nasıı seviyorsun kaybetme sakın
Kesinlikle vicdan yapmayı bırak ilerleyen zamanda daha çok üzülür. Kendini de boş yere yorma :)
Ona direk söyleyip ayrılmalısın bahane onu daha çok üzer
Daha fazla vakit geçirmeden ayrıl çok iyi biriyse daha fazla üzme kandırma boşu boşuna
daha fazla ümit vermeden ayrıl derim yoksa kötğ olur iki tarafta icin
Herkes bir şey hissetmiyor ama iyilik tartışılır Bir başkasına nasıl davrandığına bak derim
Sevdiğin kişi uzakta mı ya da yakında mı yani ülke ve sehir olarak hiç yan yana geldin mi
Benimle sevgili olabilirsin gizli şekilde
😑😑
Seven s*kilir s*ken sevilir demişler işte örneği
Ahahaha
Sevgilisinde kendimi gördüm resmen ben de erkek arkadaşımı çok sevmiştim istediği her şeyi yapmıştım iyi kalpli bir kız olmuştum ama bana basitsin dedi en sonunda da aldattı olan hep sevene oluyor o yüzden alma verme dengesini iyi ayarlamak lazım ilişki 2 kişiliktir tek kişilik değil
Tanıştığımız günden beri bana aşık olduğunu söylüyor doğru düzgün ismimi cismimi öğrenmeden aşığım demeye başladı
Sen de buna inandın mı?
En kötü ne olabilir ki dedim
Ne oldu peki?
Bunu yapma , ilerlersen daha çok üzülür
Ölmüyor merak etme ayrıl. ama sonra pişman olan sen olacan. yaşandı.
Evlen onunla dsfvsgvsf
Kendine yakışanı yap
Şu senin çocuk için üzüldüm baya yazık ya
Daha fazla uzatmadan ayrıl. Hayatında sen olmadan da devam edebilir. Sende kendine yoluna bak.
aÖIAçık sözlü olmalısınız.
Hic kimse başka kimse için ölmez
Üzülmez boş ver ayrıl
Aynısını ben de yaşadım ama sevmeyi öğren bro
Madem hissin yok neden sevgilin pskologa git bence
Ayrılık tek doğru olan seçenek burada
Sevis belki hsiedersin
İlişkiniz ne kadar sürdü
1.5 ay oldu
Hmm kaç kez buluştunuz günde kaç saat konuşursunuz? Ve son olarak sevgili misiniz flört mu bunları da cevaplarsanız size yardımcı olabilirim
Cevap verirseniz yardımcı olabilirim
Haftada bi kaç kez buluştuk sevgiliyiz ama tanıştıktan 3 4 gün sonra çıkmaya başladık
Ayrıl yoksa onu kullanmış olursun
Ayrıl
Ayrıl gitsin, işler kötüye gitmeden.
Çünkü hayatina deger vermiyorsun
Çok tehlikelisiniz üzülüyorum hem cinslerime 😔😔
Çocuğun umutlarıyla oynamaya hakkın yok
iyiyse cennete gitsin
His yoksa bitmiştir.
Ayrıl
Beni dinle erkek arkadaşına sahip çık
İstemiyorsan bana ver
Aldat