Çok yoruldum fikir istiyorum?

Çok sinirli bir eşim var 9 ay da 9 yıl yıprandım boşanmak zor değil beş dakika :( çaresiz güçsüz ayaklarım üstünde duramayacak biri değilim sonuna kadar sabretmek çabalamak uğraşmak elimden ne geliyorsa yapmak olmazsa ayrılınca en azından şunu da mı deneseydim dememek için bekliyorum ama çabalıyorum desemde bir yerde tıkandım kaldım çok fevri aniden parlıyor sonra sönüyor ama iş işten geçmiş oluyor sabah işe gidiyorum çalışıyorum akşam yedilere kadar yedide eve gelip ye birlikte ya da tek başıma yemek yapıyorum etrafı toaprla bulaşıklar çay deemle meyve koy o bu derken saat oluyor 22:00 sonra da etrafı toparla çay boşlarını toparla çamaşır varsa yıkattım ise ser serililer kurudu ise toparla derken saat gece yarısı oluyor çok yoruldum artık ben bunca şeyle uğraşırken bana sürekli gelip çok dağınıksın şöyle böyle diyo evimize kedi aldık kediyi de kendi istedi kedi ütü masasını parçaladı ve sabah işe giderken ütü yapamamış diye küfürler içeren bir mesaj atmış bıktım artık ben sevgi ilgi beklerken bana özel yapılmamış olsa bile bu küfür sonuç olarak ben bu şekilde yaşamak istemiyorum evim derli toplu temiz hiç bişi eksik olmuyor bir kadın olarak üzerime düşenden daha fazlasını da yapıyorum gezmeyi eğlenmeyi de çok sevmiyor sürekli bir azarlama bir tavır geçen gün birşeyleri tamamen silmem gerektiğini anladığım en büyük nokta kapıda duruyordum geçecekti şakasına çekilmedim bana omuz atıp geçti bana biliyorum ayrıl diyeceksinz bende bunu istiyorum çok seviyorum ama olmayacak biliyorum ailem annem babam zaten yaşlı onlar üzülecek ben seviyorum diye sabrettim normalde fevri bir anda sinirlenmese iyide vakit geçiriyoruz öfke kontrolü yok kesinlikle ayrılsam hem ben hem ailem üzülecek ayrılmasam ömür boyu ben çekicem çaresizlik zormuş fikir istedim ama sanırım yazıp rahatlamaya ihtiyacım varmış

Çok yoruldum fikir istiyorum?