Ney yapicagima şasdim kör tavuk gibi evde gezip gidiyom nereye gitsem ne yapsam acaba sevgili KS Üyeler
Resim icin kizarsiniz simdik ama canim sikiliyor 🤣

Ney yapicagima şasdim kör tavuk gibi evde gezip gidiyom nereye gitsem ne yapsam acaba sevgili KS Üyeler
Resim icin kizarsiniz simdik ama canim sikiliyor 🤣

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Film izleyebilirsin
Neyine kızalım kanka toplasan 3 bin Euro para yok orada biz onu günlük personele yemek parası diye veriyoruz
Saymadim bilmiyorum olabilir
Tabi diyelim 3 bin euro tl olarak 54.000 tl yapiyor diyelim 2 ögün yemek versen personele bunuda ortalama budget kişi başi 25 tl olsa ve 25 tl büyük bi rakam 2150 kişi calişdiriyon vay be
Kanka 25 TL ne yemegi veriyon anlamadım varsa öyle yemek veren yer görüşmek isterim
Tamam anladim sen şaka yaptin vallah 600 kişilik personele otelde mesela ortalama kişi başi harcsanan 3 ögün parasi 25 tl
Yok kanka öyle bir dünya 25 TL ile su, ekmek ve tuvalet ihtiyacını bile gideremezsin şuanda kaldıki bir ekmek 4tl ortalama Türkiye fiyatı
Tamam ama sen peesonel yemegi diyorsun cok büyük bi personel orada gida fiyatlae degisiyor
Valla kanka hayat pahalı öyle ya da böyle senin koyduğun para alt kesim bir barda tek akşamlık eğlence parası (geçen hafta birahane tarzı biryerde 4 kişi 60 bin hesap ödedi) gitmedim ama faturasını bizzat gördüm
Ben onu ilgi ceksin diye koydum rahat ol 😃
Anladım kanka rast gele diyeyim o zaman
İş bulmak mesela
Ben yazin calişmaya karşiyim
Ne iş yapıyorsunuz normalde
Işim yok sayilir pandemiden beri
Öyle mi bende
Işte ondan can sıkılıyor herhangi iş güc yok
Aynen bir yıldır iş arıyorum.. gece kulübüne falan neden gitmiyorsun mesela
Onlardanda sıkıldım o eskidendi artik etrafim evli falan filan pek denk gelmiyor
1 sene iş aramak da massallah
Olsun tek başına gidebilirsin neden sıkıldın
Yok ya bide bu nemli havada disco misco pek de keyfli gelmiyor 🙃
Sen niye iş bulamiyon acaba
Okudugum bolumde pek is yok
Ney okudun ki iş yok
Fransızca.
Neyse youtube ta ya da instagramda içerik yaratıcısı olmayı düşünüyorum.. daha bir fikrim yok başlamak için
Vay viva la france
Usenmeden saydım ssndndnsjdj
Hahahaha nekadar cikti?
2900 sanırım sjsjsjjs
Bi deste daha atim onuda sayarsin sen
Egoya bak ya Allah'tan bı almancisin
Egom yok hicde bile
Yaw he he Allah'ın almancisi shdjsjjd
12 senedir birda oturuyorum utwnmaz muhabesecesi
Yani?
Yani almanci diyip durma abi de
Almanciiiii ajdjsjsj