21 yaşındayım hayatım boyunca sırf utangaç olduğum konuşmaktan çekindiğim için sürekli bana deli diyorlardı, bu kızın aklı yok diyorlardı. Daha göz teması bile kuramıyorum 21 yaşındayım ama 70 yaşındaki insan gibi olmaktan çok korkuyorum, göz teması nasıl kuracağım.🥺💔
Güncellemeler
+1 yıl
utangaç insan neden hep ezilir?
Lütfen yardım edin lütfen bir öneri verin yoruldum artık🥺?
Yapamiyorum degil yapacaksin Kizim sen kac yasindasin utanarak hic bisi olmax Ilk adimlarii at Utaniyorum diye kafana endeksleme cikar onu kimse senin utanduguni bilmiyo He utandinmi rezilmi oldunnn boş ver mk yaa kimse seni yarin hatirlamicak kimse seni ev kira yemegini vermiyo biraz cesaretlu ol lutfen ya kimse seni ezmiyo sen ole dusunuyosun kime in senin hakkinda ne dusunduler in umursama mk sen tek sin bu hayat ta bencil ol kendini sev !!
Arica bu soruyir sorman bile basarmanin yarisi sende cesaret var git bir ise gir para kazn ya da ne bilim yalandan insanlar yol tariff bisiler sor as artik buyuyuceksin tek basina kaldinda ne yaocaksin Ben utaniyorum bisi yapamam diyip kosede cekilmesin cesaretli ol
Bak yarin market cik yalandan avm veya metro x bi yer sor Burdan baslayalim. sonra vana yaz. Utandigin aklina gelmesin Bu dusunce kafanda cikar bi kere
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O pislikleri inat olma onlardan değilsn kudurukcu aşağılıklar birbirlerinin umurlarında değiller köleler sen keyfini yaşa
2 kasinin ortasina bak gozlerine bakmis gibi oluyor.
ama yapamıyorum cidden🥺
Yapamiyorum degil yapacaksin
Kizim sen kac yasindasin utanarak hic bisi olmax
Ilk adimlarii at
Utaniyorum diye kafana endeksleme cikar onu kimse senin utanduguni bilmiyo
He utandinmi rezilmi oldunnn boş ver mk yaa kimse seni yarin hatirlamicak kimse seni ev kira yemegini vermiyo biraz cesaretlu ol lutfen ya kimse seni ezmiyo sen ole dusunuyosun kime in senin hakkinda ne dusunduler in umursama mk sen tek sin bu hayat ta bencil ol kendini sev !!
Arica bu soruyir sorman bile basarmanin yarisi sende cesaret var git bir ise gir para kazn ya da ne bilim yalandan insanlar yol tariff bisiler sor as artik buyuyuceksin tek basina kaldinda ne yaocaksin Ben utaniyorum bisi yapamam diyip kosede cekilmesin cesaretli ol
imkansız 21 yaşındayım ama beceriksizin tekiyim😔
Bk iste burada kaybediyosun!
Yapamam edemem dehil deneyeceksin!
ama bana hasta sesli diyo herkes nasıl özgüvenli olayım😭
hep benimle okulda dalga geçiyolardı, onlar yüzünden okumayı bıraktım.🥺
Hasta sesli ne demek canim ya Ben bisi anlamadim
Senn baskalarinn lafina bakarak ilerleyemezsun canim benim takma bak onlar nasil kuduruyo
yani yaşlı gibi konuşuyorsun diyolar
Amaann takma onlari bee manyakmusin kizim sen seni uzen senihuzurunu kaciran hersey den uzaklas
Kim ne diyo takma
Kardes ler in var mı
bir ablam var
biliyor musun herşeyi stres etmekten 170 boyunda 45 kiloya düştüm
Ablanla konusuyormusun bu konulari? Ondan destek al.
çok üzülüyorum hayatım onlar yüzünden bitiyor hemde çok erken
ablam başka şehirde kalıyor ama
canım bnim cikmam lazim bebek var bisi oldugunda konusmak istersen yazarsin olur mu sikma canini kimse senden degerli degil kendini dusun lutfen
çok sağol abla Allah senden razı olsun iyi ki varsın, çok utangacım dediklerin beni motive etti🥺😥♥️
Bosuna kendini uzuyosun kasiyorsum kafam takildi sana inanki yapma bole sen yanimda olsa Ben seni fena acardim var ya :D
Bak yarin market cik yalandan avm veya metro x bi yer sor
Burdan baslayalim. sonra vana yaz.
Utandigin aklina gelmesin
Bu dusunce kafanda cikar bi kere
yaptı abla ama olmadı yine.🥺😥
Uzulme. Basarmak zorundasin. Genelde gece giriyorsun galiba uyku duzenin bozu?
Gunaydin bu arada 🌸
Herkesle göz teması kurmak zorunda mısın?
o zaman yolda nasıl yürüyecem🥺
Acaba ne alakası var diye bir düşündüm ama cevap bulamadım 😂
yolda başım eğik yürüyemez kimse
herkes önüne bakıyor ve önümüzde de karşımıza insanlar çıkıyor bende mecbur bakıyorum.🥺
Biz yolda yürürken herkesle bakışıyor muyuz 😂
illa göz göze geliyorsun bir kişi de olsa
Noluyor göz göze gelince takılıp düşüyor musun 😂
hayır gözümü kaçırıp değişik hareketler yapıyorum
Bir zamanlar bende senin gibiydim hatta bu sitede 9 10 yıl önce sorduğum ilk sorulardan biriydi 😂
yaa😥😢
nasıl aştın bütün engelleri
İnsanları daha az önemsemeye başladığında sorunun çözülüyor kuzum merak etme
tm😥
inş
Kendine güvenerek kendini degistirerek
inan benim için göz teması kurmak çok zor
Olsun onlar gelir yanına merak etme
yolda yürürken diyorum kimseye bakamıyorum ve rahatda davranamıyorum o yüzden🥺💔
Sana yardımcı olmamı ister misin sen bana dertlerini söyle ben sana cevaplarını
Herkesi kafaya takarsan dediğin gibi olursun
Himm yazsana sen bana bi