Ben aşkı bilmeyen biriyim, uzaydanım da ondan soruyorum.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben aşkı bilmeyen biriyim, uzaydanım da ondan soruyorum.

Önceden de nefes alıyor, yiyip içiyor yine bir şekilde yaşıyorsunuz ama gerçekten aşık olduğunuzda (cinsel çekim hissedilen ve adına da aşk denilen iki günlük durumdan bahsetmiyorum) aldığınız nefesi dolu dolu alıyorsunuz, sanki ciğerleriniz tümüyle oksijen doluyor, güneş daha bir parlak geliyor, gün o'nu gördüğünüzde sabah olup gün başlıyor, onu mutlu ettiğinizde dünyanın en güçlü, onu üzdüğünüzde ise dünyanın en ise yaramaz insanı gibi hissediyorsunuz kendinizi. Ve onun varlığı arkanızda koca bir dağ gibi oluyor, daha önce sizin dikkatinizi pek de çekmeyen bir şey sırf o seviyor diye sizin için de vazgeçilmez oluyor. Kısacası gerçek aşk çok başka bir şey ama hayatta 1 kez geliyor gelmiyor. Herkese bu konuda bol şans diliyorum 😇
Aşka inanmıyorum ama birden etkilenmek demektir. karşısında ki kişide güzellik başta olmak üzere dış görünüş özelliklerine bakarak seçerler. sonra da tabi ki bu sevgiye dönüşür
Aşktan kastım da bu aslında, dış görünüş özelliklerinden etkilenme sürecini soruyorum
Cevap
8Cevap
Önce ayakların yerden kesiliyor, yavaş yavaş bulutların üzerine yükseliyorsun orada biraz sektikten sonra piiyiuuuvvv yere çakılıyorsun.))
İki paket çikolata yemek ile aşık olmak arasında herhangi bir fark yok.. İkisi de beyinde aynı noktayı uyarıyor..
Öncelikle birden karşına seninle konuşmak isteyen bir bayan çıkar. Muhabbetiniz güzel gider erkekte ya da kadında karşısındakine karşı bir duygu büyür çünkü ona daha da yakın olduğunuzu hissetmek kalpte bir etki bırakır ve sizi daha da iyi hissettirmeye başlar, buna aşık olmak diyoruz.
Onun gözlerinde kaybolmak uçsuz bucaksız denizin ortasındasin zaman nasıl geçiyor farkinda değilsin onun gözlerine bakarken sanki hayat duruyor zaman yavaşlaniyor etrafındaki kimseyi görmüyorsun duymuyorsun onu her gün görmek istiyorsun öyle güzel bir şey işte
Böğrüne saplanan bıçak acısından zevk almak gibi bir şey
Onu görünce kalbin ritmi hızlanır utanırsın elin ayağın birbirine dolaşır içinde kelebekler uçuşur sevinçle dolar bütün duyguların karışır sürekli aklında olur hayalini kurarsın kısacası deliye dönersin
Dünyadaki herşeyin bir anlığına anlamsızlaşması, gözlerinin gördükleri halde kör olmaları. Yürüdüğün her yolun ona çıkması, her tabelada ona rastlamak, her duvar yazısında onu anımsamak.
Ask inan bunca yıllık hayatım boyunca tecrübe sahibi olduğum Bir konu değilmm ha benzeri şeyleri yaşadım fena değildi ama yüzde yüz aşkı maalesef ben de tanımıyorum
Aşk delice başlıyor hüsranla bitiyor acı bir zevk tuhaf ya kalbe zarar duygular bütünü diyelim
Güzel bir şey ama içini gereksiz korkular sarabiliyor eğer bu korkuları yaratmayan birini bulduysan gerçek sevgiyi buldun anlamına gelir
Böyle mal oluyorsun. Elin ayağın birbirine giriyor. İçinde kelebekler uçuşuyor.. ama ret yersen acı çekiyorsun
Asla yapmam dediğin şeyleri koşarak yapıyorsun
Başı güzel sonu b*k gibi olan bir duygu
Edemem hiç olmadım
İki ruhun birleşmesi
Aşık olmadım hiç ne bilim
Migren atağı gibi
Ondan başka birşeyi düşünememek
Gece gece efkarlanmayalim simdi
Bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?