Evet bence de itici çünkü partner aslında ortak gibi bir şeydir ama ortak demek yerine aşkım demek ya da sevgilim demek veya hayatım demek daha samimi ve güzeldir. ama yine de herkesin kendi kararı. sevgilim bana partner derse de olur sadece kendimi ilk başta yabancıymış gibi hissederdim çünkü bu terimi sadece cinsellik için söyleyenlerde var ilişkilerde bence sevgilim denmesi daha doğrudur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Partner veya partnerim sevgiliye eşe denilmemesi olan bir kelime partner diyoruz yani sanki tek gecelik ilişkiymiş gibi geliyor bu kelime bana partnerine şunu yaptık bunu ettik çok bktan kelime ve itici bu arada birisi dediğinde ağzına çakasım geliyo ya
Bana da itici geliyor. Sanki ticari bir birliktelikmiş gibi geliyor. Bazen karşıma çıktığında yerine ne diyeceğimi bulamadığım da oluyor ama hep rahatsız eder, asla içime sinmez.
Kelime doğru yerde kullanılmalı, şayet kişi rastgele kullanan biriyse sevgiliye öyle demiş bilmem ne, bana çok da itici gelmez. İtici olan onca kelime arasında, bunu o kadar da sorun etmeyin.
Partner; eşlik eden veya rol arkadaşı anlamını taşır. Sadece cinsellik için bir araya geliniyorsa partner denebilir fakat sevgili veya eşe partner denemez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ay herkes nefretini kusmuş noluyo noluyoo 😂
Modlara ölüm tadında :D
Hayda yanlış yere görüş attım :D Bugün kabul günüm sanırım yanlış yapma konusunda :D
Onca kelime varken partner tabiki itici, tek gecelik gibi hissederim kendimi 😄
Partner kelimesi samimiyetsiz ve itici bir kelamdır..
Hiç haz etmediğim bir kelime...🤮
Evet fazlasıyla itici...
Evet iticidir
Evet itici
Aşırı itici.
Evet fazlasıyla itici olduğunu düşünüyorum.
Evet bence de itici çünkü partner aslında ortak gibi bir şeydir ama ortak demek yerine aşkım demek ya da sevgilim demek veya hayatım demek daha samimi ve güzeldir. ama yine de herkesin kendi kararı. sevgilim bana partner derse de olur sadece kendimi ilk başta yabancıymış gibi hissederdim çünkü bu terimi sadece cinsellik için söyleyenlerde var ilişkilerde bence sevgilim denmesi daha doğrudur.
Partner veya partnerim sevgiliye eşe denilmemesi olan bir kelime partner diyoruz yani sanki tek gecelik ilişkiymiş gibi geliyor bu kelime bana partnerine şunu yaptık bunu ettik çok bktan kelime ve itici bu arada birisi dediğinde ağzına çakasım geliyo ya
Yerine göre kullanılabilir ne var bunda 😀😀
Yeri misal? :D
Düşünüp geliyorum 😀😀
Bana da itici geliyor. Sanki ticari bir birliktelikmiş gibi geliyor. Bazen karşıma çıktığında yerine ne diyeceğimi bulamadığım da oluyor ama hep rahatsız eder, asla içime sinmez.
Genelde yurtdışında özellikle eşcinsel çiftler biribirnden partner diye söz eder.
Anlamsız bizim dilimizde kullanmak. İş ortağı mıyız hayırdır
Kelime doğru yerde kullanılmalı, şayet kişi rastgele kullanan biriyse sevgiliye öyle demiş bilmem ne, bana çok da itici gelmez. İtici olan onca kelime arasında, bunu o kadar da sorun etmeyin.
Partner; eşlik eden veya rol arkadaşı anlamını taşır. Sadece cinsellik için bir araya geliniyorsa partner denebilir fakat sevgili veya eşe partner denemez.
yaşadığım ilişki fb veya tek gecelikse ancak partner derim. Diğer türlüsü hayatımdaki kadına saygısızlık olur.
Evet ya bende o kelimeye takığım.. karsındakını basit , ucuz gosterıyor... cınsel bır cagrısımı var bende..
Resmi bi yazıda açıklama yaparken kullanıldığında sorun yok ama bizzat bahsederken kullanıldığında şey gibi geliyor kulağıma partnerim/müşterim nxjxj
Partner kelimesi sebepsiz bir şekilde bana sanki o iş formalite icabıymış gibi hissettiriyor sevgiliyse sevgili diye bahsedilmeli bence.