Birinden ayrılmak için umursamaz olması yeterli mi?

İlişkilerde biraz radikal kararlar almak önemli çünkü insan en baştan koyduğu kurallarla ya da ilişkiye koyduğu kişiliği ile devam ettiriyor ya da ettiremiyor sen baştan bu şekilde devam ettirirsen sonrasında daha çok umursamaz olur ama baştan bunu kabul etmezsen sonrası da o şekilde devam eder o yüzden kesinlikle ve kesinlikle ayrılık için çok geçerli bir sebep bence
Kadın ve erkeğin ilişkiden beklentileri farklı olur. Genel de kadınlar ilgi bekler. Bunu bana göstermezse, beni umursamazsa benim için yeterli bir sebep.
Önceliğinin ne olduğunu da bilmek lazım.
İşte bu şahsen benim için yeterli bir sebep. İnsan insana vakit ayırmaz vakit yaratır. Ne kadar yoğun olsa bile.. Bence bir düşün.
Bunu onunla konuştun mu peki? Konuştuğun da tavrı ne oldu sana karşı?
Sorunları konuşmanı tavsiye ederim. Sonuçta sen anlatmazsan problemi o belki hiçbir zaman anlayamayacak. Umarım her şey yolun girer..
Yeterli fazlasıyla. Bana karşı umursamaz olan birinden anında soğurum ve onun bana karşı umursamaz olması beni sevmediği anlamına da gelir aynı zamanda.
@Rüveyda45 Dün farkettim 1 saat olmadı Buluşalı saate bakmalar uykum geldi numaraları sanki zorla tutuyor gibi iğrenç bi his
Cevap
12Cevap
aslında yeterli umursamaz insana ne kadar fırsat tanısanda zaman versende ne yaparsan yap yuzde 90 sonu husran olur umursamazlık sorumsuzlu bir noktada herkesi bıktırır
Benim için fazlasıyla yeterli. Beni umursamayan insanlardan çabucak soğuyan biriyim çünkü. 😄
Kessinlikle
Bu çok üzücü. Aynısını bende yaşıyorum ve hep bir bahanesi var en acımasız olanida seviyorsan anlayışlı olursun diyor. İkilem arasında bırakıyor. Yoğun ve boş zamanlarında eglenmeye gidiyor kafa dagitiyorum diyor. Bu çok yıpratıcı ve yorucu
En iyi ayrılma bir anda komple tamamen iletişimi kesmektir. Hiç kimse hayatından tamamen çıkarmak istediği biriyle son görüşme konuşma yapmaz.
Ben öyle yaparım. Çünkü öncesinde mutlaka rahatsız olduğum konuyu söylemişimdir. İkilemem dediğim şeyi.
Soğutursan olay biter
Bence sürekli kavga çıkart
Öyle gider
Bırak haklı sansın çok mu önemli
Gergin yüz; sabırlı ol.
Beni sevmiyorsa ayrılırım artık.
Bence yeterli olacaktır
Yetmesine gerek yok direk sbep zaten
Ne zamandır berabersiniz?
Yani 2 3 aydır falan daha önceden de tanışma vs var 1 1 buçuk aydır da samimiyiz ama her insanın sevgi gösterme şekli farklıdır tabi bazısı yoğun bazısı normal düzeyde emin değilim o yüzden ama gerçekten seven düşünen birisi umursamaz olmaz diye düşünüyorum yani istese de olamaz istemsiz sevdiğini düşünür insan
Ya karakteri olabilir ama seviyosa umursamalı
yeterli
Son derece yeterli bir sebep
Yess
Evet yeterli
Yeterli
Evet
Evet
Bence yeterli
yeterli
Yeterli
En İyi Cevap